Пройшли повідомлення у ЗМі, що український Немірофф тікає в Польщу. Не знаю, як тепер буде - чи в Україні будуть продукувати "Зубрівку", чи в Польщі - "Польську з перцем"... У всякому разі - те, що така фірма з України евакуюється до Польщі - чіткий знак, куди будуть більше туристів їздити у вояжі.
Спробуйте не пити "Хортицю", бо мало що Якщо серьйозно, то Грибов ще років так з 4-5 тому замислив продати бренд, та навіть відійшов від оперативного керування. Полякам такий бренд у портфоліо буде не зайвим, та й бренд може нове дихання отримає.
Офф-топ. Я "міцно вживаю" вкрай рідко. Та й цитування мене в "такому" контексті - недоречне. А Немірофф за останні роки з надцятого місця став ДРУГИМ У СВІТІ. Навіщо його продають? Можливо, тому, що якщо не встигнуть продати закордон, то його тут відберуть задарма. А якщо ним буде володіти іноземна фірма - побояться забирати. До чого ваш допис - я не зрозумів.
За якими показниками? Став попереду Смірнова, Столлі, Абсолюта, та інших водок за кількістю проданих бутилок? Бізнеси продають, як продали Сандору- Пепсі, за часи померанчевої влади, всі і в усі часи, це аксіома, коли багато років тому робив свій, знав та весь час підвищував його вартість, щоб не я так діти продали, як відповідні гроші дадуть. Не шукайте чорну кішку там де її немає. Грибов награвся, а більш нікому там нецікаво, все просто та бЄз затЄй. Польща Велика водочна держава, має свої люксові водки, та величезний ринок збуту у себе та в ЄС, ще раз скажу цей бренд не зайвий в їх портфоліо і має підвищити вартість як продаватимуться Діаджіо, Алай Домеко чи Перно Рікар, а може і самі досягнуть світового рівня.
Шановні форумчани, порадьте будь ласка оптимальний шлях зі Львова до Щеціна. Їду автомобілем. Через який "перехід" краще? Може є якісь нюанси (типу "там не їдь, бо ремонт дороги" чи "краще через місто, ніж по об'їздній" і т.п.)? Гугль радить два напрями (третій не враховую, бо майже дублює) - через Лодзь-Познань і через Краків-Вроцлав-Берлін (каже навіть так швидше ) Вдячний за будь-яку допомогу.
Прийміть до уваги, що Лодзь - Познань - це частково по платній автостраді А2. Правда не знаю скільки коштує..
Доброго дня, щодо переходу - не підкажу,ІМХО - всюди капець Але їхати через Вроцлав це непогана ідея - зараз цей вариант платний тільки між Краковом а Катовіцами. Якщо їхати через Берлін, то від Кракова до Щеціна постійно автострада. Та скажу Вам , що 2 роки тому з Вроцлавя у Щецін багато люді саме через Берлін їздило, оскільки проїзд між Зеленой Гурой а Щецінем був дуже довгий - ремонти та перебудова у Гожуві. Зараз вже набагато краще, але автостради ( чи радше тзв "дороги щвидкого руху") на полній ділянці з Легніци до Щеціна ще через 3-4 роки не буде. Варіант через Познань здаеться гіршим бо - - автострада дорога - наскільки пам"ятаю, автострада А2 поки кінчиться десь в кущах і далі треба нормальними дорогами кататися - або від Познаня взагалі кінутися у N-W і далі по "нормальной" дорозі на Щецін - повний капець - варіант через Берлін взагалі не діє.
Це не опис подорожі, а якась водійська консультація, чи як це називається. Почитати, то виходить що ви в Польщі побачили пару п'яних поляків і оцінили якість дороги.
Про це і тема - про маршрути, якість доріг і можливості ночівлі при переїзді Польщі. Чи Ви не помітили: Здається, у Gunnera з"явився близнюк...
Нірванко, Агатоне, дякую. Вже приїхав. Тепер сам можу порадити)))) Туди їхав через Лодзь-Познань, назад - Берлін-Вроцлав-Краків. Скажу, що хоч і назад ніби маршрут довший, але ним і швидше, і краще. Та й з вказівниками набагато легше (для тих, хто немає джипіесу). Бундес це взагалі казка (і з дорогами, і з напрямками)... але про це не буду. В'їзд (і виїзд) на платну автостраду коштує 8 злотих. Можна євро чи доларами заплатити, але курс в них препаскудний). Тому краще завчасно подбати про злотувки. Туди кордон проїхали за хвилин 30-40 (була друга ночі), назад... ой, назад це ціла проблема)). Одне скажу - ніколи не приїжджайте на кордон з 4-ої до 8-ої ранку. В них (наших) якась там перезмінка і вони собі просто ходять і нікого не перевіряють-пропускають. Тому колєйка утворилась добряча. цей варіант є найкращий... впевнений на 100 відсотків оце правда "дорогу" що на Шегині, що на Краковець тільки умовно можна назвати дорогою :ireful: враження в іноземців при перетині кордону дуууууже сильні
Підкажіть, хто нещодавно їхав або їздить часто - через який перехід найкраще їхати з України. Завжди їхали через Краківець, але там завжди черга була на 3-5 годин. Зараз маленька дитина - не хочеться з нею стирчати так довго в черзі (тим більше що там жодних умов щоб вийти). Чи є зміст їхати через Словаччину, і якщо так то який перехід порекомендуєте?. Кінцевий пункт призначення - Чехія, Брно.
я постійно перетинала кордон через Смільницю (траса як на хирів, старий самбір) жодних черг контроль займає приблизно 15-20 хв.
Якщо їздите перед-після свят, то від цього не втекти ні на одному кордоні. Після Паски стояли 9 годин в Ужгороді. А якщо у Вас дитина до двох років, то мали б пускати без черги.
А так вот в чём причина. А я никак сыну не мог объяснить, что 4 ноября празднуем. Теперь понятно. Спасибо.
Ну не знаю... Знайомі їхали до батьків в Прагу - відстояли всю чергу як годиться( Не впевнена, що вони "декларували", що дитина в автобусі, може просто мовчали, от їх і не пускали швидше. Але я й сама тиждень тому стикнулася з фактом, що тим службовцям на границі фіолетово, на що Ви маєте право. На пішому в Шегині я і ще одна студентка-полька зі Львова "тщенно" намагалися довести їм, що ми нічого не веземо, їдемо в туристичних цілях (а вона - просто додому на вихідні), просили пропустити поза чергою, бо спізнюємося на транспорт (була 9 година вечора). Мені не вкладається в голові: чому я, їдучи туди раз в рік, повинна вистояти чергу за всіма людьми, які ходять через перехід тричі на день??? Цікаво, як буде, коли почнеться Євро.
автобус фізично попри чергу не зможе проїхати швидше, якщо перед ним ще якісь автобуси стоять і в чергу з машинами його не запхають, йому ж довше буде ржунемагу а що для студентів, які раз на рік ходять через перехід, деканатом передбачені якісь пільги? може ви їм студеньський квиток не показали, або абонемент в бібліотеку просрочений був Мені просто цікаво, чому ви думаєте, що ви мали би право пройти без черги? у вас вік до 2х років? Чи щось інше?