Польский город отказался от побратимства с украинским из-за Бандеры

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Ваня Лисицын, 1 чер 2011.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Люблю совків в смаженому вигляді, без солі.:))

2. vasili

vasili Well-Known Member

шановний пане Грант, хіба ви небачити загрозу у ситуації коли групкою, я повторюю групкою націоналістично налаштованих маргіналів може відбутись культурне роз'єднання споконвічних братів Галичан с польскої так і української сторони. Я може помиляюсь, але те воеводство Малопольське, є історична область Галичина. Кому це тре' ? Це не тре' ні ляхам ні западенцям, це тре' тій курві яка хоче "роз'єднувати та керувати".
    Біда країні, якщо нарід є інструмент для маніпуляції. От кому треба в радянському зовні Новояворівську робити ті коники?

3. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Та чи це вперше Москва натравлює на Галичину то польских совєтів,то угорських,руминських...з допомогою єврейських!
    То старе,як світ!
    Люди нині мудріші i розуміють все добре!

Львів зберіг заборону на червоні прапори
    http://www.pravda.com.ua/news/2011/06/1/6261768/

Фокусники!

4. ГРАНД

Розумієте, Ви пропонуєте на перший погляд просту прагматичну річ. Просто за для збереження якихось дружніх стосунків відмовитись від того, від чого відмовляються люди , яких прийнято вважати покидьками, забудьками, або просто іванами не помнячими рідства. І я Вас запевняю, що після так би мовити встановлення дружби, та сторона через якийсь час знову перестане дружити і вимагатиме ще якихось забаганок вже більш широкго масштабу, при цьому втрачаючи повагу до нашої сторони як до безвольних та продажних недоумків, готових відмовитись від того, від чого свідома людина , а не машина для поїдання гамбургерів , відмовлятися не має права.
    Це все рівно щоб за для налагодження корисних стосунків із сусідом , він вимагав від Вас проклясти, або просто забути свого діда (батька і т.п.) який колись надавав підсрачників його дідові (батькові). Скажіть чесно Ви би погодились на такі умови дружби? Я би ні за які кавріжки не погоьдився. Я би погьдився, на налагодження стосунків за умов винесення історичних образ за межі сумісних проектів і т.п. Як що ті проекти такого не передбачають, то значить то погані пректи, які не варті уваги.
    пойміь, що ті хто готовий за якісь матеріальні каврижки продати свою душу (а минуле, та батьки то і є душа) - ніколи не були претендентами на щастя, і завжди закінчували в забутті. Тобто їх самих забували та відрікались від них їхні ж діти.

Я Вам скажу більше. Нехай Ви мене вважатимете за ідіота, але...
    як що польща чи ще хтось висуне вимогу відмовитись від пам"яті про УПА, Бандеру, Шухевича, і далі за списком Українських справжніх героїв, заради скорішого вступу до ЄС, то я перший хто пішле той ЄС під три чорти. Почекає той ЄС.

5. vasili

vasili Well-Known Member

Пане Гранд, Польща як і Росія нині є сильнійші за Україну і в любому випадку Україна буде у проїграші від любого роскладу, ми, тут на Україні маємо знаходити речі які нас об'єднують із тими, так і з іншими, а не бути тупими биками із червоними кліпаючими очима, йти матадора. Як це може статися якшо міста побратими, так розірвані, що немає діалогу, і хлопчики із Новояворовска, як і із всієї ясновельможної Галичини невідчувають, що то не по Еввропейськи, адже всі у Европі давно перемерилися с колишніми ворогами і є діалог. Галичина у своєму сяйві, яке вона створила на Україні як Пємонт самовпевнено відграничує від усієї України примарну Европу, не рахуюючись із тим, що цілий кагал стоїть щоденно у Львові на роботу до Пшеків.
    Я Вас за ідіота не вважаю, ви маєте своє бачення ситуації, воно посучасному відображає настрої нинішньої западенщині, це я бачу кожен день у своєму місті, і воно мені не підходить, бо воно лиш є тормозом у давній меті повернення до Еввропейського суспільства, а до нього тре йти с повагою до Еввропейських цінностей.
    Упа і інші, не мої Герої, вони є Героями для інших, ніц нічого поганого не має в тому, але ставити понад усе і усіх речі які мають дві сторони, світлу і темну, і ложити на всіх у усе апарат із прибором то вже занадто.

6. ГРАНД

Відповім коротко. Знаєте чому самі вдалі та доленосними були політики не прагматики (економісти та різного роду технократи), а ідеалісти (актори, драматурги, іноді генерали) маю на увазі Гавела, Рейгана, Де Голля і інш. Ба навіть простий слюсар із Польші виявився більш вдалим політиком ніж просунуті прагматики з головам напічканими різними формулами та розрахунками? Ніколи не замислювались? Спробуйте.

7. Heartland

Heartland Well-Known Member

Ну, а если учесть, чествовние А.Суворова в Раше, тогда действуя логике,поляки должны расторгнуть все отношения с ней.

8. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

Вот что интересно, на сайте Лежайска (LEŻAJSK), подобная информация отсутствует.

Я ее во всяком случае там не обнаружил.

Вот повестка дня VII сессии горсовета Лежайска (VII Sesja Rady Miejskiej), назначенной на 26 мая 2011.

Нет там никакого Бандеры.

9. Цезарь

Цезарь Well-Known Member

Я тож сомневаюсь в достоверности статьи. В Польше живут цивилизованніе люди, которіе понимают, что для них значат отношения с Украиной в свете последующего ЧЕ2012. Да и по-другому относятся к таким вопросам в Европе. В Париже чевствуют Наполеона, который немало бед принес в Италии, а в Риме Цезаря(гы) который поработил Францию - и ничего Рим и Париж побратимы.

10. Юрко НОТОЦО

В Польщі крим цього ще живуть і адекватні люди,які дуже добре розуміють,що Таке Боротися...Було,Є і Буде!
    Як УПА,а не як АК!:good:
    Вони нині добре знають і розуміють Це!
    Хоча є й такі,які з підказки Москви тихесенько так підспівують:Lwow jest polski!
    Львів є столиця Галичини! Галичина споконвічна земля і територія словян,як і Польща! Краків бувша столиця Польщі i столиця споконвічної чaстини польскої території австрійської Галіції.
    Тут дідько ногу собі не зламає!
    Все досить ясно і зрозуміло!
    Суть в тім,про що йде мова!

За Австрії жили галичани в Мирі і Дружбі,бо недругом являлась Росія,під якою була вся велика територія Польщі в складі Російської Імперії!
    А нині в деяких появляється ностальгія і в Польщі...по Імперії.
    Ось і грають деколи варята на пару з Москвою і іншими!
    Ну як Україні,сам раз!

http://top1-1.com/zydzi-w-polityce-polskiej-po-wojnie/

11. Бунтовский

Бунтовский Well-Known Member

О, у нас каннибал завелся.

12. Юрко НОТОЦО

Просто,кушать чогось-такого хоцца!
    І чого Ви бунтуєте?
    Ах,да...!:scratch_one-s_head:

13. Фауст

Фауст Well-Known Member

Ну так как, эта новость подтвердилась или нет?

14. olegp

olegp миється в бані

мы их душили-душили,душили-душили,душили-душили,(с):))

15. *Заноза*

*Заноза* Well-Known Member

Кому какая разница сейчас?
    Как будто других проблем нет в стране:sad:

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Е, разніца для потойбічних сил з півночі є - хочеться витягнути спогади про здохшу корову в сусідів. Для цього він тут і працює.

17. Фауст

Фауст Well-Known Member

Судя по тому как бурно идет обсуждение тем на форуме, то на Украине существует только одна проблема - "Горе от ума" ;)

а де твій аватар? :)