Вінницький видів лиш на фото. Знаю, що, тіпо, плаваючий. Такого у Варшаві точно нема. Але у Варшаві на фонтанах щороку (по п"ятницях і суботах) є водно-світло-лазерне шоу. Щороку зміст і назва шоу змінюється. 1 травня має бути прем"єра цьогорічного шоу.
Нині побачив і зазнимкувавім. Місто Варшава. Хто не в курсі, "rondo" - це кільце. У Варшаві часто незрозуміло, чому називається рондо, а чому пляц (тобто площа). Ну, але є так, як є))) Є кільце, але наливається рондо. А в інших випадках називаєтьтся пляц.
їдемо ми раз колегов по Польщі автом. Темніло. Кажу: -дивись, може де є заночувати. (а він польську слабенько знає) І тут він каже: - написано : "танє лужка", що це означає? Я кажу: -А це тобі дають ліжко, а в ліжко - Таню. - То, напевно, дорого! - Ну а ти як хотів???
Щойно прийшов додому з концерту "Ляпіс 98". На пісні "Воины света" хлопці розгорнули український прапор і було "Слава Україні" - "Героям слава!" Я про місто Варшава, єслі чьо)))
Буквально поряд з під"їздом, в якому ми у Варшаві винаймаємо квартиру, періодично провалюється одна костка (як то кажуть в Польщі) бруківки. Вже 2 чи 3 рази місце було обгороджене червоно-білою стрічкою кілька днів, потім там щось робили, певний час все було в порядку. А через деякий час костка знов провалювалася((( Ну, в Україні на таке роками би ніхто уваги не звертав)))))) Сьогодні зранку я спав довго (бо з роботи прийшов біля 4 ранку). Чую, щось під вікном робиться. Виглядаю у вікно і бачу : Двоє працівників зняли добрих 3 кв. м. бруківки, викопали яму.... Я поснідав, одівся, вийшов з під"їзду, привітався з тими працівниками. Пожартував, чи часом не річка підземна в тому місці тече (польською, звичайно). Один з працівників пробував мені пояснити, що в тому місці грунт виявився не дуже добре втрамбований. Я відчув в мові працівника якийсь акцент. Запитав його, чи він не з Польщі. Мені відповіли, що з України а також запідозрили й мене, що я не поляк)))) Хлопці були : один з Умані, інший з Вінничини. Сказали, що чекають, поки підвезуть бетон, аби ту всю яму ним залити. це було біля 12 год. Коли я біля 20год. 30хв. повернувся додому, то застав перед під"їздом таку картину : Це одне і те ж місце) Ну, можливо, справа в освітленні. На першій видно пряме сонячне проміння. На іншій вже прямого нема - збирається смеркати. Наголошую - проблема в одній-єдиній "костці" бруківки!!!
Warszawa: Mężczyzna bez zabezpieczeń wspiął się na hotel Marriott Вчора біля 20 год. 50 хв. ми з дружиною і її подружкою вийшли з трамваю на зупинці Двожец Центральний і побачили, що багато людей дивляться кудись вгору. Ну, і ми глянули. І побачили якраз те, про що пишуть за посиланням. Якийсь фацет, який уявив себе павуком без всякої страхівки ліз собі на готель Марріотт. Жінки трішки постояли і поїхали додому, а я, таки, залишився доти, доки він не видряпався на дах. Фото особисто мої)))) От, не додумався сфотографувати, скільки там знизу була пожежників, поліції і т.д. Такі "павуки" деколи роблять свої сходження за згодою місцевих влад чи адміністрацій висоток. Але, конкретно цей випадок, скоріш за все, був НЕ санкціонований.