Ялинковий базар чуть не в центрі Варшави. Така собі пава. В иемноті, напевно, ще краще виглядає. 3-тє фото - то в багатьох місцях так клумби позагороджували. Напевно, для снігозатримання. Я собі так думаю...
Різдвяна ялинка на посольстві США. Те саме на посольстві Канади. А то збирається якийсь міні-мітинг біля пам"ятнику Рейгану навпроти посольства США.
Ну от як вони так чисто і цивілізовано умудряються? У нас і ялинковий базар перетвоюється на якийсь смітник. Ой, як цікаво! А й справді, з яких то міркувань? І чому не з усіх боків?
Чувак фільмує своє життя в Польщі, роботу, відпочинок...прикольно View: https://youtu.be/PIiPBc2S3y4 Вражає кількість негативу в коментах, в нас (українців) таки велечезний комплекс меншовартості ) Ну і кацапи з своїм "доскакались" ті кругом влізуть...
Прочитав в тирнеті, що в парку Лазєнки крулєвські є ще й сонячний годинник на ератичному валуні (цебто, на камені, який колись з півночі приволік льодовик). Коли був в парку, то його не знайшов. Потім в тирнеті встановив точне місце його знаходження. Нинька спеціально туди поїхав, щоб його побачити. Знайшов)
Почав спускатися від того каменю (він трохи на підвищенні є) і біля дерева в метрах 5-6 від доріжки зауважив голову косулі. Спочатку подумав, невже хтось опудало голови косулі під відкритим небом встановив? Придивився - а там ціла жива косуля собі сидить - відпочиває))))) Чуть не центр Варшави!!! На першому фото - вона по центру, але за кущами її на фото погано видно.
Оглядовий майданчик будівництва хмарочосу. На другому фото видно підйомний кран - його, буквально, кілька днів тому там встановили.
Хм... В самих Лазєнках бачив 3 штуки. Ми з Вами на Ринку Нового міста бачили на стіні. Ще один на стіні я бачив в центрі. Ще один є на даху будинку біля мене. Ну, і ще немало є, про які мені поки невідомо))))
Різдвяний базарчик біля торгового центру Золоті тераси. І гітара там же поряд біля Хард-рок кафе. Та гітара - то популярне місце зустрічі українців. Коли я в березні приїхав у Варшаву, то теж там стояв, чекав, поки дружина за мною приїде))))
Той я врахував. А також той, що на березі водойми стоїть. Біля того місця, де посадка в гондоли. Ну, і де коропи поряд в каналі))))
Вигляд з вікна квартири, де я мав нині години на 4 роботи. 14 поверх. @Latana Royal, десь там по ценру за площею (ну, може, чуть правіше) Ваш хостел.