"Половинки" керівників держав світу - хто вони?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем pukhnastyk, 11 жов 2009.

1. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Останнє редагування модератором: 14 жов 2009
  2. olya_d

olya_d Well-Known Member

Згадалися перли про валянки і апельсини кандидатки в можливі перші леді України - Людмили Янукович :))) Отоби би була леді)

О роде занятий Людмилы Александровны получить достоверные сведения затруднительно. С одной стороны, в биографиях отражается, что она домохозяйка. С другой стороны, согласно поданной в ЦИК декларации, доход жены сравним с доходом Виктора Федоровича - 39 382,65 гривен. И все это якобы получено зарплатой. Если это так, то возникает вопрос, какую должность занимает Людмила Александровна – домохозяйки или все-таки где-то служит?
    30 декабря 2003 жена Януковича подарила шахтерам "Красноармейской-Западной-1" (начальникам участков и бригадирам) две машины "Mersedes" и десять ВАЗ-2109. Об этом сообщила пресс-служба Донецкой облгосадминистрации.
    Появлялась также информация о том, что Людмила Александровна одаривает некоторые учреждения микроавтобусами. Не каждый может позволить себе такие шаги.
    Завесу над некоторыми особенностями таких подарков приоткрыл, как ни странно, официальный сайт футбольного клуба "Шахтер", сообщивший, что в Донбассе действует благотворительный фонд "От сердца к сердцу", который возглавляет супруга Януковича

• Подобається Подобається x 3
  3. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Та...Ото перша леді може бути :sad:...Хоча, Л. Янукович вже сказала, що не збирається супроводжувати свого чоловіка на всіх необхідних заходах і що в її житті нічого особливого не зміниться - як було її пріоритетом домашнє господарство, так і залишиться.

4. Зануда

Зануда така зануда

Слушна думка. Спробувала раз і назад до баняків. Нехай краще вдома сидить. :))

• Подобається Подобається x 3
  5. Ома

Ома Дуже важлива персона

:):):):):):):)

6. Arthur

Arthur Well-Known Member

Як перша леді, то вона звичайно не дуже.
    Але просто, як до людини, я відношусь до неї нормально. Правда, не знаю її біографії, не знаю чи встигла повторити „подвиги” свого чоловіка Яника.
    Не думаю, що вона дуже рада від того, що може стати першою леді. Слава їй не потрібна. Буде, як і раніше сидіти вдома.
    А що, в нас є сусід Лукашенко, про його жінку теж нічого не відомо.

• Подобається Подобається x 1
  7. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Ну так...
    Але все ж ще сподіваюсь, що в Україні буде перший "джентельмен" (а не "леді") :)

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)