Полюби меня такой... або чи потрібна вам пластична операція?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Капітан, 10 січ 2007.

?

Чи зробили би Ви собі пластичну операцію? (з допомогою хірурга)

1. 1. Так!!!

15,4%
  2. 2.Ні...

31,9%
  3. 3. В крайньому випадку

50,5%
  4. 4. Вже зробив/зробила

2,2%
Статус теми:
Закрита.
  1. хельга

хельга Well-Known Member

Відповідь: Полюби меня такой...

Магазини не правильні, а ті во:o груди правильні:p :p :p :p

• Подобається Подобається x 5
  2. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

:D
    Але мені здається що власне на більші груди легше знайти.
    В мене така сама проблема як в тої коліжанки, груди маленькі зате туууууууухххххііііііс.

• Подобається Подобається x 1
  3. Michel

Michel Member

Невже то правда ?? :p

4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Та у мене зі сорочками проблема завжди. Бо якщо приталені, то трудно знайти. І якщо зверху все добре лежить, то на талії висить як мішок. А як на талії файно, то зверху тріщить. :sad:

• Подобається Подобається x 2
  5. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Мдям... В такому випадку треба брати і нести до кравця аби підганяв під фіґуру. А то час і гроші :aggressive:

Michel
    Правда! Я завжди така була. Навіть моя вчителька з фортЕп*яну і вчитель по-диригуванню казали що на мене злитись не виходить. Хоч я і лінива і вперта але така солодка :dance:

6. syavych

syavych копач

Так то ж якраз і не проблема що зверху тріщить а на талії висить, гірше було б навпаки :)

• Подобається Подобається x 4
  7. Текіла

Текіла Member

після того. як я розбила губу і поїхала і клініку естетичної медицини її зашивати, я зрозуміла, да ну його це збільшення губ.
    Наркоз у губи цетак боляче. що воно того не варте!

8. Jnka

Jnka Member

Збільшення грудей!

Після родів груди геть втратили свою форму та розмір. Вихід один - силікон! Хто, що знає про операції по збільшенню грудей у Львові....дуже прошу напишіть!!!:clapping:

9. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Відповідь: Збільшення грудей!

Хто сказав?
    Спробуйте вагітність! [​IMG]

10. Женічка

Женічка Well-Known Member

Відповідь: Збільшення грудей!

не страшно?:shutup:
    і у мене форма просто нікудишня, порівняно з тою, яка була...
    але буває ще гірше...
    ну, це я не в тему щось пишу.
    знаю одна моя знайома просто підтягувала груди, залишилась задоволеною.

11. Divcha

Divcha Well-Known Member

Не зарікатимусь від пластичних, як і будь-яких інших операційних втручань, але одна думка про таке вселяє в мене жах. Силікон - це в будь-якому разі- протез. Тому, якщо людина здорова і її вигляд радикально не суперечить естетичним нормам, то навіщо ризикувати. Навіть коли ми лікуємо зуб, процедуру рано чи чи пізно доводиться повторити. А от з тілом все серйозніше - повториш кілька раз - от тобі і вухо на потилиці (я вже мовчу про ризики, пов'язані з некомпетентністю таких хірургів).

12. Масінька

Масінька Well-Known Member

Я не проти операцій коли вони викликані крайньою необхідністю, ну скажімо опіки, або після аварії, ну ви самі розумієте.
    Я проти операції від зморщок, підтягування обличчя, силіконові груди і т.д. Чому проти? Бо це ж очевидно, що старіють всі, це закон природи і вважаю, що це нормально і старіти треба з достоїнством. Шкіра завжди має бути доглянута і чиста - над цим можна працювати, але жінка у 60 років - без єдиної зморшки, вся натягнута і "вічно усміхена", бо скули стягнути не може, оце неприродньо. А гарно виглядати можна в будь-якому віці. Ну і стан душі має бути піднесений :)

13. Jnka

Jnka Member

Груди

Дівчата, хто робив собі операцію по збільшенню грудей, поділіться будь ласка досвідом!

14. bora

bora Well-Known Member

Відповідь: Груди

Якось тойво..Тема не правильно названа)
    Думаю, що тут ніхто в тому не зізнається.:) Якщо Вам то не для роботи - знайдіть просто людину, яка Вас кохатиме незалежно від розміру;) Даруйте за офф.

15. хельга

хельга Well-Known Member

А вправи? Фізкультура? Контрасний душ?

16. Муму

Муму Well-Known Member

Да и вообще, размер не главное, и не только грудей, главное правельно преподнести себя. Хотя всякие бывают бзики, иногда до моразма доходит.

17. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

Точно...груди..багатозначно!!! :dance:
    Я вже подумала...не сюди попали...:D

Додано через 1 хвилину
    я навіть не думала, що це має таке значення...робив хтось пластику, чи ні!!! А Ви що особисто хочете лягти під ніж??

18. Divcha

Divcha Well-Known Member

А я подумала, що це так пупера в БФ заманюють:)
    Вибачте, тема все ж серйозна...

19. Nata

Nata Well-Known Member

Та й не всі мають такий досвід.
    Я не розумію навіщо користуватися крайніми методами? Для мене будь-яке оперативне втручання навіть із лікувальними цілями - це трагедія, а лягти під ніж для покращення свого тіла - я такого не сприймаю. Спочатку груди, потім ніс, губи, підборіддя... Чи не простіше навчитися любити себе?
    У неділю на ТНТ показували передачу про можливі негативні наслідки пластичної хірургії. Це все-таки операція. Добре, коли все добре, але коли щось піде не так, тоді трагедія, якої можна було б запросто уникнути.

• Подобається Подобається x 4
  20. viltis

viltis Well-Known Member

А вагітність Ви не розглядаєте?:) в мене знайома кардинально змінила...з 1 на 3 розмір:))) до речі, після родів груди такими і залишились, а враховуючи, що вона за ними доглядала, то і практично без розтяжок і не обвислі:)))

І ще одне, а якщо зробити ту операцію, а потім лялю народити , хіба не кормити???? відмовляти тій маленькій ціпці тільки через краси маминин грудей?

• Подобається Подобається x 12
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)