Полюби меня такой... або чи потрібна вам пластична операція?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Капітан, 10 січ 2007.

?

Чи зробили би Ви собі пластичну операцію? (з допомогою хірурга)

1. 1. Так!!!

15,4%
  2. 2.Ні...

31,9%
  3. 3. В крайньому випадку

50,5%
  4. 4. Вже зробив/зробила

2,2%
Статус теми:
Закрита.
  1. Пересвет

Пересвет Well-Known Member

Відповідь: Полюби меня такой...

В некоторых случаях (авария, болезнь) операция необходима.

2. Капітан

Капітан Well-Known Member

Японские специалисты предложили новый метод наращивания груди
    Корреспондент.net
    16 Февраля 2007, 17:00

Японские ученые опробовали новый метод наращивания груди. Определить, что грудь искусственно увеличена, по их словам, сможет только профессионал.

Предложенная японцами методика основана на пересадке собственной жировой ткани с живота или бедра в грудь пациентки. Но пересаживаемую жировую ткань обогащают стволовыми клетками.

Ученые утверждают, что благодаря этому методу искусственная грудь выглядит более естественно, чем искусственные имплантанты, наполненные силиконом или физраствором.

Попытки увеличивать грудь за счет собственного жира уже предпринимались, но оказались неэффективными: не получающие питания жировые клетки постепенно отмирали. Благодаря тому, что жир из отложений на животе или бедрах пациенток обогащается стволовыми клетками, способными формировать новые жировые клетки и кровеносные сосуды, японские ученые сумели решить эту проблему.

На опасения британских ученых японцы ответили, что метод уже опробован на 40 пациентках. Увеличенная грудь выглядит абсолютно как "родная".

Технология позволяет увеличить грудь на 2 размера и при этом избежать образования таких заметных для глаза бугорков, утверждают японские ученые. Японская клиника Cellport Clinic Yokohama пока единственное в мире место, где предлагают подобную услугу.

3. Ascorbinka

Ascorbinka Well-Known Member

головне не перше і не друге, головне шарм.... Ізюминка..... Ше трошки мізгів, і якщо ти не шоу-леді - жити можна.

А старість все-одно прийде, і зморшки будуть... але то своє, рідне....

• Подобається Подобається x 2
  4. zet

zet Дуже важлива персона

Эволюция внешности Сергея Зверева
    http://www.topnews.ru/photo_id_1413.html
    Сергей Зверев до дрожи в коленках боится, чтобы не ушли в народ фотоснимки, на которых отображено истинное лицо 44-летнего стилиста. То, которое было у него до того, как он стал публичным человеком... 26.07.2007 11:17

• Подобається Подобається x 1
  5. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Ой, ну краще би своє теперішнє фото приховав... Тьотькодядька якась/якийсь...

• Подобається Подобається x 10
  6. консультант

консультант Дуже важлива персона

ФОТО голой Могилевской ушло с молотка за 60 тысяч
    [09:41/05.11.2007]

В субботу, 3 ноября, вечером в украинской столице на Бессарабке было тесно от крутых авто, пишет «Комсомольская правда» в Украине». Многочисленные VIPы, аккуратно обходя длиннющую очередь-змею из желающих попасть на выставку в Pinchuk Art Centre, прорывались внутрь с паролем: «На аукцион», после чего поднимались на самый верхний этаж центра в Sky Art Cafe.
    Потратить часть своего уик-энда именно здесь их заставила весьма любопытная выставка коллекции авторских фотографий Александра Ктиторчука «Услуги красоты... Все профессии важны!». На 14 громадных фотографиях украинские звезды занимаются несвойственным им делом, а именно примеряют на себя профессии, связанные с индустрией красоты.
    В этот вечер фотографии нашли своих хозяев, поскольку были тут же проданы на благотворительном аукционе. Стартовая цена каждой работы была 1000 гривен. Ведущему аукциона Дмитрию Оскину было несложно поднимать стоимость лотов, поскольку гости торговались охотно.
    Роскошная Писанка, которая вместе с партнером по танцам Николаем Коваленко на портрете эротично осваивает фен, «ушла» за 5 тысяч гривен, Светлана Лобода и ее подруга Наденька Мейхер в образе «Визажисток» - за 6 тысяч. К слову, последнее фото приобрела телеведущая Татьяна Рамус. Она заплатила еще и за портрет обнаженной Могилевской, которой Влад Яма делает массаж, рекордную сумму - 60 тысяч гривен.

7. Liliya

Liliya Well-Known Member

Бачила декілька фото з цієї ж серії. Сподобались, особливо з Горбачовою-Кузьменко. Взагалі ч/б фото, якесь більш виразне, в плані людських емоції на фото.

8. Straniera

Straniera Active Member

Товсе чоловіки придумали, щоб жінка лягала під ніж хірурга. Мовляв, "Кохана, чому б тобі трохи не збільшити груди?". От бідні, закомплексовані жінки і діють собі таке. Якщо чоловік дійсно кохає жінку, то ніколи не дозволить їй щось подібне робити. А скажіть мені, хоч один чоловік піде під ніж, щоб собі дещо збільшити?

• Подобається Подобається x 4
  9. Капітан

Капітан Well-Known Member

А если необходимо уменьшить?

10. Latkes

Latkes Well-Known Member

Ну не потрібно так узагальнювати. Делеко не кожен чоловік обирає жінку за розміром бюста. А потім - маленькі груди бувають такі сексуальні...
    Чоловіки іноді підсилюють в цьому жіночі комплекси, але не було б комплексів і нічого вони б не вдіяли. Найпрекрасніші груди у тої жінки, яку любиш.

• Подобається Подобається x 4
  11. vasili

vasili Well-Known Member

и хочешь всегда...

• Подобається Подобається x 3
  12. Latkes

Latkes Well-Known Member

yesssss!!!!!!

13. vasili

vasili Well-Known Member

достаточно было вашего добавления мне кармы, но спасибо за солидарность господин Latkes... о'к!

14. Туся

Туся Well-Known Member

"Циці- це так штука, коли маєш великі - мрієш про маленькі, коли маєш маленькі - мрієш про великі.." З гумору - роздуми мужчини про бюст :D

• Подобається Подобається x 5
  15. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

хм... бачу всі як завжди правильні :)
    а от я дещо б підкорегувала в зовнішності, не бачу в пластиці якоїсь проблеми. правда не йдеться про те, щоб змінитися настільки що рідна мама не впізнає, а про те щоб щось чуть-чуть підправити, увиразнити, з віком може і підтягти. нічого неприроднього не бачу в бажанні щоб зовнішність відповідала внутрішньому відчутті себе :p

Додано через 9 хвилин
    питаннячко: а ті хто категорично проти пластики, до макіяжу як ставляться? бо як на мене щось в тому є спільне: і так і так зовнішність трохи змінюється :) то чому макіяж добре, а пластика погано?

16. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

О, тут істина! А то ми звикли, що пластичні операції це коли цицьки надувають...
    Вже скільки років збираюся зрізати мозолі які ще в армії заробив. Так і до цих пір не зробив операції - а треба би покращитися...

Ще й скільки йдуть!!!
    Щоправда, особисто я би не ризикнув, а то можна залишися без нічого

17. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

одна справа боятися пластичної операції, бо то операція, інша - виступати проти таких змін зовнішності в принципі. і здається мені, що то подвійна мораль, коли користуються макіжем і т.п. змінюючи свою зовнішність як завгодно, а про пластику кажуть "фе, то непрородньо, я б ніколи-ніколи"
    звісно краще казати, що "я принципово проти платистики", ніж зізнатися в тому, що страшно від слова "операція" :D

18. TVgirl

TVgirl Well-Known Member

Я, наприклад, дуже боюся уколів, ціле життя. Але коли мені прийшлося робити уколи власні дитині, то робила. Хоча і зараз не можу бачити, як їх роблять. Так і в пластиці, якщо треба, то треба. Просто покращувати зовнішність, це є ризик, бо люба операція це ризик. Може краще ризикувати більш свідомо?

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

з ножем можна лише зменшити - я так думаю, а не збільшити....

Додано через 1 хвилину
    був нормальни фейс, а тав який уродливий, середнього роду....

20. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Не бачу нічого поганого в пластиці.Якщо з віком жінка зробить собі підтяжку, то я лише "за".Але без фанатизму.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)