Да, бывают солидные СМИ (во всех странах), бывают желтые. "Wyborcza", я ее лет 15 мониторю, очень солидное СМИ.
- Я с Вами согласен... солидное, но очень уж неаккуратноеТакую статью позорную забацать...(по вашей ссылке) Это что-то. - А желтая? Знаете, а горчичники при простуде неплохо помогают, бывает... Вот есть еще один горчичник: Córka Wassermanna: To celowe matactwo! Od katastrofy rządowego tupolewa pod Smoleńskiem minęło już blisko pół roku. Tymczasem jak się okazuje - rodziny ofiar nadal nie mogą doprosić się odpowiedzi na podstawowe pytania. - Prokuratura, pytana przez nas, czy zostały przeprowadzone sekcje zwłok naszych bliskich w Moskwie, stwierdza, że "skąd ma to wiedzieć" - żaliła się w Sejmie Małgorzata Wassermann. O sprawie informuje "Nasz Dziennik". Rodziny Ofiar skarżą się bowiem, że polska prokuratura zbywa ich niczym i nie chce udzielić nawet podstawowych informacji. - Jest cała masa pytań, które chętnie są określane przez opinię publiczną jako polityczne, ale inne być nie mogą - przekonuje Małgorzata Wassermann. Co więcej ujawniła, że polscy eksperci nie uczestniczyli w sekcjach zwłok smoleńskich Ofiar. - Słyszymy, że nie zdążyli na sekcje. To jest kpina - oburza się Wassermann na informacje przekazywane przez prokuraturę. - Te wyjaśnienia nie trzymają się, mówiąc kolokwialnie, kupy - podkreśliła. Córka nieodżałowanego Zbigniewa Wassermanna odniosła się również do skandalicznego faktu składowania szczątków tupolewa na świeżym powietrzu, bez żadnej ochrony i osłony. - Na naszych oczach materiał dowodowy niszczeje, to celowe matactwo, to jest rzecz absolutnie niedopuszczalna, że wrak samolotu jest cięty na kawałki - stwierdziła. http://www.fakt.pl - А правда, симпатичная эта дочка Вассермана?
Статья с какой радости позорная? Какие факты нарыли, такие и опубликовали. Дочка симпатичная. Мои ей искренние соболезнования в связи с гибелью ее ojca.
На мою дочку подібна...Я це до чого? Це я до ментальності католик1в,галичан,поляків... Якщо б зі мною подібне сталося,то гарантую...моя б дочка подібно шукала б Правду про кривду для Батька,як і дочка Вассермана.Хоча втіхи в Цім мало...пп.Тивер і Гранд дуже чітко виразились про нинішній стан і місце Правди в Світі,в Інформативному полі! Це я Андрію про ментальність поляків...і про костел також!
- Да, уж...копатели-старатели... Не там и не то копают, болезные. - но по правде сказать, один абзац мне понравился... ...сильный абзац, который и говорит о том, что все это дело покрыто черным мраком, но мааленький такой, нажаль. - Все же остальное - это чушь собачья, - грубо говоря, но мягко выражаясь, извините.
А чего там сильного? По большому счету хозяин Россиия, и она отвечает за все дела. Это был военный аэродром, обслуживаемый военной частью. В прошлом году часть была расформирована, а аэродром переведен в разряд недействующих. Но время от времени его "открывали" для приема разных делегаций. Впрос следующий чисто по данному вопросу: делали ли запросы поляки по статусу данного аэродрома или нет? Или знали, но сознательно шли на нарушение своих же инструкций, поскольку месторасположение данного аэродрома значительно ближе к Катынскому лесу, чем какого-либо другого.
- Ну, не совсем... Самолетом польским она не владела, но прикарманила... - На момент происшествия он не был военным аэродромом уже. - Откуда Вы это взяли? Неверная информация... Он был действующим аэродромом и вся навигация была там в порядке. - Вот именно. На момент катастрофы, он был, точно открыт. Потому Протасюк и пошел на посадку, которую ему милостиво разрешили. В авиации, - если запрета нет, значит разрешено. - Конечно! А как жеж тогда они полетели7 Без запроса и разрешения? Схулиганили, что ль? Его бы просто сбили, наверняка. Все было согласовано и все разрешения получены, иначе и не бывает. - Ну, не знаю... Протасюк на этом аэродроме садился не раз, до того... Так что говорить о сознательных каких-то чего-то там... Не знаю. Сам аэродром не является сложным и чем-то опасным, по сравнению, скажем с высокогорными аэродромами. И угол посадки невелик и сам рельеф не такой уж, чтобы говорить о чем-то особенном. Если бы все работало там как положено, то не было бы ничего такого, что случилось. Протасюк мог его посадить и в тумане с видимостью в пол-метра, уверен. Называется, - посадка вслепую, по приборам, чему учат любого военного летчика. Что показывали приборы, туда он и летел. Если врезался в землю, значит либо посадочные приборы были на то настроены, либо так настроено было навигационное оборудование аэродрома. Вот и вся разгадка. Все очень просто.
Пан зовсім тут заблудився. При чому тут ментальність до релігії? Ментальність католика-англосакса та католика з Південної Америки зовсім різна. А про католика з конфуціанським вихованням я взагалі промовчу. Для цього "порядку" чомусь пригнали пересувну станцію, а перед прильотом поляків її чомусь звернули ( висмикнули стільця з-під сідаючого).
Як? Вибачайте,але я так глибоко не копаю... Мене більш тішить те,що сила духа УПAвців,бандерівців підтримувана греко-католицькою церквою дала для України результати! P.S.Мене дивує,чого Пана шляк трафляє,як-тo галичани мовлять,коли я говорю про силу духу,яка в католиків досить таки міцна,бо підтримувана церквою. Це я маю на увазі і коли говорю про поляків і костел...і в зв'язку з трагедією літака та загибеллю людей! Я що,хвастаю що галичанин? чи-то католик?...коли лише горджусь цим! Це стосується і інших людей тут,Тих,хто так нетерпеливо і неприязно відноситься до людей з Заходу України,котрих при однім слові галичанин починає тіпати! Ну це я так...можливо і перебільшено вважаю...Та простить мене православний українець,котрий абсолютно нічим мене не зобіжає. Нехай сприймає так і мене.
- В летном деле совет ничего не значит. Когда скорость самолетная и решения поэтому автоматные на уровне рефлексов, слушать советы некогда. Есть команда, есть исполнение. Всё! Другого не дано. Команды на запрет не было, значит можно садиться. Вот логика пилота.
- То так. Але для того, щоби сісти, цієї пересувної "станції", як Ви сказали, не було би забагато, але і без неї він знав, як садити літак. А для цього потрібно, щоби вірно працювали прибори у літаку і вірно давали сигнали посадкові маяки. І це все. Маяки там були, літаки по ним сідали завжди за будь-якої погоди. Протасюк і раніше по ним сідав на цьому аеродромі. А те, що було пересувне, то це використовується для посадки в автоматичному режимі. Ну, як би Вам сказати... ну, більш сучасне. Ви з тим обладнанням, яке прибрали, теж зможете посадити літак...
Відповідь з моєї книжки "Історія українського невігластва": [FONT="]. Парадокс в тому, що фундаментом поширення впливу цієї ідеологічної організації стала структура фактично створена колись поляками. Йдеться про Українську греко-католицьку церкву, яка стала з часом не містком польського впливу на українців, а джерелом опору цьому. ОУН стала першою організаціє[/FONT]
Мене ж нині тішать пошук і знаходження шляхів супротиву імперіалістичній політuці Російської імперії,яка не перевелась таки...І шлях поляків та українців в Цім подібний...особло Нині. Я і з росіянами ратував би об'єднатись...так вони проти свого-того імперіалізму аморфні,як тіло без костей.А час не чекає!
- Пан Прокіп! Коли хтось каже, що поляки нав"язали украінцям католицтво, я дуже тішусь з того. Не ображайтеся на мене, але я скажу, що для того, щоби робити якісь висновки, треба відштовхуватися не від якоїсь конкретної дати, а дивитись значно далі у минуле. Поляки, як їх зараз називають, - це наші брати слов"яни, які мешкали колись там де зараз стоїть Київ. Звали їх полянє, московити, - половці. Вони і заклали місто Київ. Були биті і деякі, були вимушені тікати до Вісли. Там були брати віслянє, котрі прийняли шляхетних полян. Вони, пізніше, руками Мамая Кията створили українське військо козацьке. Древлянє були сильніші і давали всім міцний отпір. Тепер це бєларуси. Тому і з"єдналися бєларуси-древлянє-літвини з полянами, віслянами, подолянами. І знову биті шведами, москалями, германцями, котрі були частиною християнської, а потім католицької Візантійської імперії. Імперія ковтала все більше і більше вільних народів своїми і не своїми руками. Коли вже не було куди діватися, поляки, як ті, хто був зажатий географічно поміж ворогами, зламалися першими і прийняли християнство того виду, яке було на той час, таке воно і тепер... Літвини зламалися пізніше. Але подоляни, та інші українскі слов"яни трималися до останнього. І все по причині того, що не хотіли приймати христянство, бо були правословними. Тоді імперія пішла на хитрість. Вона сама прийняла православ"я задля того, щоби тільки підкорити непідкорених слов"ян-українців. Так. Поляки вже були в імперії, тому вони їй і служили. Був наказ, підкорити, то й вони і виконували. Але в них було християнство те, старе. Тому і назвали його католицьким, а правослов"я, спотворене християнством - православ'я, майже, теж саме... - Якщо уважно пройтись по історії, не істерії, то можна зробити висновок, що ті поляки, яких так хтось кляне, насправді самий постраждалий нарід серед всіх слов"ян, незважаючи на те, що дісталося всім по самі вуха... - З повагою...
Знаєте...Навіть зустрічалися такі строки в сучасній публіцистиц1; -Боже мій,навіщо я народився поляком! Сумно...Дуже сумно!
Туск не готов к войне с Россией 27.9.2010 08:33 Премьер-министр Польши Дональд Туск заявил, что не объявит политическую войну России в связи с продолжающимся следствием по делу катастрофы под Смоленском, сообщает Liga.net. При этом Туск подчеркнул, что следствие далеко от совершенства. «Мы хотим хорошего сотрудничества с российской стороной, если речь идет о следствии. Оно потихоньку приближается к заключительной фазе первого этапа, и я надеюсь, что российская сторона предоставит нам достаточно детальную информацию», - сказал глава польского правительства. «Однако если говорить о поведении или стиле работы российской стороны, то мы не всем удовлетворены», - добавил Туск. По мнению премьер-министра Польши, большинство таких случаев, однако, имеют характер не политических решений, а только своеобразного поведения российской администрации. http://rupor.info