Поляки. Катинь. (Замість втраченої теми)

Тема у розділі 'ГРАНД vs', створена користувачем ГРАНД, 14 тра 2010.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Любой каприз......;)

10 апреля 2010 года | www.dp.ru | [​IMG] 251
    СКП выдвинул три версии крушения польского самолета

[​IMG] В качестве возможных причин аварии называются плохие погодные условия, ошибка экипажа и неполадки в самолете, сообщает ИТАР-ТАСС. Авиакатастрофа, в которой погибли президент Польши Лех Качиньский, руководители Генштаба и Нацбанка страны и еще десятки политиков и общественных деятелей, произошла утром 10 апреля. Ту-154 задел деревья при заходе на посадку в условиях густого тумана. Самолет разбился в нескольких сотнях метров от взлетно-посадочной полосы аэродрома Северный под Смоленском.
    http://www.smolnews.ru/news/55231

http://infox.ru/accident/incident/2010/04/10/Iz_za_tumana_samolye.phtml

п.с. Зверніть увагу! Версія про неправильні дії диспетчера навіть не припускається.

2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

И где там:
    ? Вот, читаю: Прокуратура Польщі розглядає чотири версії катастрофи Ту-154. Вы приводите фактически ту же информацию. Но где про убийц?

3. ГРАНД

Відповім цитатой із ФОРУМ мск.

4. Степаныч

Да потому что:
    :pardon:

5. ГРАНД

А от ці гаспада вважають що серьозно.:pardon:

6. Степаныч

а это уж полный бред.

7. ГРАНД

Брєд це той:)) що відповіді та і взагалі всю розмову побудував на мєждомєтіях і уривках фраз та речень.

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Все, що не співпадає з їхньою концепцією, вони звикли називати БРЕДОМ. Як в тому анекдоті:
    - Хто це нагадив під'їзді?
    - Знову ці мешканці займаються русофобством!

9. ГРАНД

Я думаю, що цей дописувач виконує установку партії на зміцнення дружби з московщиной. І на даному етапі зміцнення дружби рядовим членам висловлювати власні думки що так чи інакше суперечать установкам голов.паханату висловлювати категорично заборонено під страхом чіста канкрєтного разборняка з осмєлєвшой крисой. От криса і не наважиться осміліти і на питання дописує уривки фраз.

10. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

11. Степаныч

Шановні ГРАНД та ПРОКІП!
    Ви звинувачуєте керівництво і спецпідрозділи великої країни у страшному злочині. Називаєте людей вбивцями. При цьому не наводячи ніяких реальних фактів, ніяких офіційних заяв та висновків. Лише припущення. Для вас є доказом розміщена на сайті "Мафия-ФСБ" стаття якогось юзера, який знає рівно стільки ж, як і ми з вами, і який пише абсолютну маячню, що керівники багатьох країн побоялися летіти у Москву, щоб не повторити долю Качинського. Ви самі у це вірите??? Якщо так - більше питань не маю. Але ж ви позиціонуєте себе дорослими людьми! Ви вірите, що журналіста Андрія Мендерея зарізали (по іншій версії - відключили від апарату штучної вентиляції легень у якійсь київській лікарніо_Оо_Оо_О) агенти ФСБ за те, що він розмістив в неті скандальне відео? Що, сидів у засідці в смолєнських лісах український журналіст, чекав падіння літака і зняв на плівку розстріл уцілілих пасажирів? А руський спецназ пасажирів постріляв, а його не побачив? Чи побачив, та не став вбивати? Ну ви самі в це вірите? Ви вірите в те, що коварні Путін з Мєдвєдєвим планували знищити усіх скопом лідерів держав, коли ті летіли б у Москву на святкування 9-го Травня???

12. ГРАНД

13. Степаныч

Ну что Вы ссылки на форумы даете? Повторяю: там такие же юзеры, как и мы с Вами, знающие ровно столько же. Если я на Ваши посты сошлюсь на другом форуме, это обязательно нужно считать истиной?
    Наберите отменили визиты 9 мая и почитайте, кто и почему отменил. А заодно и это почитайте: Медведев и иностранные лидеры возложили цветы к Вечному огню
    И что там? В смысле, что об этом говорят эксперты?
    У Вас богатый опыт в этом плане? Что, посылают на подобные акции 1-3 людей?
    Так, це переконливий доказ!:))

14. ГРАНД

Я звичайно ж не генеральний прокурор Польщі, який опираючись на висновки експертів повідомив про автентичність відеозапису, і в зв"язку з цим наполіг на звільненні міністра оборони. але я би був не проти щоб мої пости на які Ви посилатиметесь вважались за істину. При чому, автор повідомлень більшости сайтів вимагають посилання на їх матеріал обов"язковим. Думаю, що на відверту брехню би не вимагали посилань.

А Ви чекали, щовони повинні не вагаючись оголосити війну країні-злочинцю і відкритим текстом звинуватити її керівників і саме з цим пов"язати свої відмови, одночасно. Є таке поняття як дипломатія, яка діє навіть після оглошення війни і її правила дотримуються навіть в такий час.

Не дуже багатий, але є. Знаю також близько людей які мають дісно багатющий досвід в цьому ремеслі.

Буває що і одного.

15. ГРАНД

Gazeta polska: согласно экспертизе самолет Качиньского был взорван бомбой

[​IMG] По сообщению крупной варшавской газеты Gazeta polska, польские технические специалисты, свидетельствуют, что корпус президентского самолета Ту-154 был разорван в результате мощного взрыва. Есть признаки того, что это могла быть топливо-воздушная бомба.

При падении самолета с такой низкой высоты, развал корпуса на мелкие части может быть только результатом преднамеренного вмешательства человека — засвидетельствовали специалисты по самолетостроению в интервью «GP».

Напомним, что президентский Туполев упал с высоты всего около 8 метров и развалился на множество мелких частей. Между тем, из опыта хорошо известно, что при падении самолетов этого типа даже с высоты в несколько сот метров самолет ломался только на несколько крупных частей.

Этот факт подтверждает уничтожение самолета в результате взрыва. По словам опрошенных технических специалистов, на борту польского президентского самолета должен был произойти очень сильный взрыв.

- Если бы это было не так, то самолет просто бы треснул, сломавшись на несколько частей. Корпус из дюралюминия может треснуть, но не развалиться на столь мелкие части, указывают эксперты.

Более того — обломки свидетельствуют, что пожара не было, от обломков исходит запах топлива. Дюралюминиевые куски зазубренного металла размером от нескольких сантиметров до нескольких десятков сантиметров могут служить указанием на взрыв топливо-воздушной бомбы.

Газета «GP» пишет, что опровергнута также распространенная ранее ( ФСБ России ) информация, что президентский самолет якобы перевернулся, задев за дерево, и в перевернутом состоянии рухнул на землю.

Газета публикует фотографию колес и шасси президентского Ту-154, которые полностью покрыты … грязью. И если самолет упал вверх колесами, почему они в глине? — спрашивает издание.

Будет ли когда-нибудь выяснены эти и многие другие загадки? Это может быть чрезвычайно трудно. Тем более, что существует опасность того, что русские никогда не дадут нам этого сделать, пишет влиятельное польское издание «Факты».

16. Акулина

Акулина Зубастая рыбка

Теракта, взрыва, пожара на самолете президента Польши не было
    http://www.itar-tass.com/level2.html?NewsID=15141464

17. Вуйко Стефко

Вуйко Стефко миється в бані

В перші ж дні після трагедії польскою стороною було висунуто декілька версій...і в декількох версіях розглядається участь російської,британської та ізраїльської розвідок...Не памятаю де читав,по-моєму "Газета Виборча"...Після цього і після розгарячкованого брата Президента Качинського...появилася зрівноважена позиція Польського Уряду і пауза...яка продовжується по-нині.
    Рубати з плеча,це не спосіб,будь кому...Тому і От Так Зараз з позицією Польщі і з передвиборчою компанією Президента!
    Деколи бути занадто щирим,як поляки в свої більшості недобре,бо провокує іншу сторону на наглі політичні дії...
    Знаю Польский Нарід,як самого себе і тому можу сказати,що забуття і торгу в угоду іншим Не Буде...
    Буде компроміс,але не зрадницькі дії по-відношенні до жертв.
    І трагедіі "Катині" вже ніхто не зітре з Історії!
    Знищений президент і цвіт нації це не жарти...Це Катинь -2,яка дорівнює Катині-1!
    Вся справа в часі! Мертвим не спішно!

18. ГРАНД

"Мєлі Ємєля, твоя нєдєля" (московське народне прислів"я). Саме так можна охарактеризувати сьогоднішню прес-конференцію організовану москоськими "фахівцями". Нагадую, що протягм 60 років ВСІ фахівці які були і є в наявности у кривавой босоти твердили на пресконференціях, в газетах, на радіо, а потім і по телебаченню, що поляків в Катині постріляли німці. Наводили заключення експертів і всіляких слідчих груп, істориків (в московії справжніх істориків по пальцях налічити можнаі їх до широкої публіки не пускають) вчених , письменників і мнєнія просто трудящихся (топора, шибениці і грабежу)..... а ІСТИНА виявилась зовсім іншою.

19. Акулина

Акулина Зубастая рыбка

Согласна, были ситуации с дезой. Но в данном случае комиссия совместная. Поляки имеют доступ ко всей информации. И на пресс-конференции сегодня все вместе были. Данные общие и согласованные. Лучше опираться на них, чем на измышления журналистов. Во всяком случае, официальную версию расследования никто под сомнение не ставит. Медленно идет следствие - это да. Но на то есть технические причины.

20. Вуйко Стефко

Вуйко Стефко миється в бані

Думаю,що версії будуть висуватися всіма сторонами заінтересованними в обличчі своєї держави!
    А те,що Міністр Оборони (навіть,якщо це він був) вмішується в спасіння життя людей і свого також після того (чого-такого?),коли вже "смерть заглянула в іллюмінятор і говорить прощатися з життям,то...тут потрібне просто людське розуміння!
    В одному з польотів літак в якому я летів,просто перед посадкою дуже затрясло...Все обійшлося нормально,але нерви у всіх були в такій напрузі і жах в очах,що...вам важко повірити,якщо з вами такого не траплялося!
    Дай Бог ,щоб Ніколи!

а де твій аватар? :)