А у нас законы трактуют журналисты? А чего вы - не трактуете тогда - вы же журналист! "Униженному и оскорбленному" Тафгай (он же — «полицейский» или «телохранитель», от англ. tough guy, букв. "жёсткий", "крутой парень"; также употребляются английские термины enforcer, fighter) — игрок хоккейной команды, основной задачей которого является устрашение противника, кулачные единоборства, «выключение» из игры наиболее опасных форвардов команды-соперника и защита самых ценных игроков своей команды. Как вы яхту назовете - ТАК она и поплывет. Часто молчу я в спорах, чуткий, как мышеловка: есть люди, возле которых умными быть неловко. И.Губерман
А-а-а-а.... Теперь все стало на места, теперь понятно, почему Закон о честности так печет этого гражданина...
Журналіст -найманий прорвокатор у політичній грі - вгадай -хто! Влада грає на найманцях як на цимбалах!
до чого тут трактування взагалі? чи вас вже думка доньки не цікавить? ---------- Додано в 19:05 ---------- Попередній допис був написаний в 19:03 ---------- він мене безпосередньо не пече, сам я з журналізмом зав"язав кілька років тому мне за державу обидно (с)
А що саме Вам "обідно"? Якщо кримінальна відповідальність за брехню журналіста, то я вважаю, що наявність посвідчення кореспондента є обставиною, що обтяжує даний злочин. На відміну від побутової брехні. Бо журналістика покликана створювати суспільну думку, тому "друковане" слово збільшуе вагу слова на порядки.
Так то воно ніби й так, красиво. Але мета закону - залякати, а не зробити пресу чесною. Країну тягнуть кудись чи то в бік Білорусі, чи то в якусь Африку...
Яким чином? Щось я не помітив страху у ТВі-йців, у "УП", у ТСН-а. Тим більше, що всякого роду викрутасів, аби не потрапити під дію цього закону у коресбандюг, тисяча і один спосіб... Чому в Африку? В Італію. Вам що, Італія не до вподоби?
Взагалі, є версія, що законопроект тролінговий, такий собі хід конем під вибори. Вкинули страшилку, журналісти здіймають хай, аж тут з"являється президент на білому коні і накладає вето.
А ТВі-шники сказали, що це перевірка межі витримки електорату. Хоча теж саме я чув про податковий кодекс і закон про мови. Фігня це все...
так насправді воно так і є. Спочатку вкидають як ви кажете фігню, тобто страшний кодекс, а потім причесують, роблять його більш-менш нормальним. Так само мовний закон. Прийняли фігню повну, і тепер збираються поправками причесувати. Щоразу той же сценарій. Скоріш за все з цим законом буде так само.
Прошу до полуночи не банить за русский, одесситам понятнее, да и заморачиваться наф никому не надо. Я отдыхать. Привет доброжелательным. ---------- Додано в 22:11 ---------- Попередній допис був написаний в 22:09 ---------- Приезжай во Львов 8 жовтня. Или подружимся или рожу начищу.
заїжджена ідея, псевдоаналітика ПР давно нікого не боїться, закручує гайки і всі її "покращення" -- нищення демократії
Якби пАпєрєднік не зачепив, так і забули би... Підведемо підсумки тоталізатора Батьківщина 10 28.57% Громадська позиція 1 2.86% Наша Україна 0 0% Партія Регіонів 15 42.86% Свобода 5 14.29% Удар 5 14.29% Фронт Змін 2 5.71% Інша партія 7 20.00% Ми з вами можемо заробляти гроші на прогнозах. Під іншою партією розуміємо КПУ і все стає на місця.