Тобто, за наявності гідного адвоката, я маю змогу залишити Вашого однодумця без кальсонів, чи на пів-року відправити у буцигарню ? Ги, треба спробувати, ЛФ стане чище і мені приємно, а як буде приємно тим хто за одностатєви відношення я навіть не уявляю. Я навіть наколінники свої віддам луганському.
Джеко, а Ви не боїтесь за наклеп за грати потрапити? ---------- Додано в 18:14 ---------- Попередній допис був написаний в 18:12 ---------- Я знаю одне, що від дня вступу дію цього Закону, можна буде притягнути до відповідальності будь-якого брехуна і хама. От тільки не зрозуміло, чого Попозиція почала звиватись, як вуж на сковороді?
Фіг з невдахою луганським з томіком Губєрмана. Так це що дві тритини начолі з пм та президентом партії районів за грати?
Ну то прищучте, чи руки зв"язані? Так. І всіх до єдиного пАмаранчових. Ну і про комуністів, із їхніми соратниками по вірі, "Свободою" не забути...
Так хто залишиться, луганський, Ви, я та майже вся партія районів з опозицією сидить, комуністи теж,свободівці також. Мені здається, Ви переоцінююте можливості нашої петенциарної системи.
Гроне, Гроне... Не знаєте Ви людську натуру... Як тільки почнуть щемити хвіст, гори партквитків та мандатів валятимуться вулицями, а їх носії корки створюватимуть у терміналах та на пропускних пунктах... Не за правдою вони всі в партіях і радах, а за грошвою та понтами. Гм... А мене за що?
Ви майже мессія. Відкрили мені очі. Дякую. А мене, тільки за те що "померанчовий" ? Тоді Вас - до рівноваги.
Ва-у-у! Мені пощастило поручкатись із живим депутатом і партфункціонером оранджьової партії!!! Тиждень руку не митиму. Обидві... А мене до рівноваги - зась. Я позапартійний. Протипартійний...
Ніколи в житті не состояв, та не состоятиму в жодної партії. Від Майдана не відкрещуюсь. Та я б особисто був би проти, син, дочка, онук, дружина, та й хлоп не "луганський" - справжній
Е... Хто по молодості дурниць не робив... То не враховується в загальний список гріхів. От якби Ви за свою пАмаранчовість отримували якісь преференції та зиск, то так... А так, чи Ви фанат Пасічника, чи Мейпл Лифс, різниця не велика... Хобі, одним словом...
Нє, свари не буди... Я люблю хоккей у всьому його розмаїтті. Тобто весь. Колись був фанатом ЦСКА і вболівальником "Сокола". Зараз дивлюсь хоккей, як на жінок на пляжі...
Тю-ю-ю... А я то думав... А власне Ви самі можете дати відповідь на свої питання? Нумо, поговоримо в гілці про УПА...
Відповіді на ці запитання відомі всім як божий день, а у вас альтернативна реальність. Ніби-то! На перевірку виявилось що фікція і ситуативні теревені.
Ні, краще я у своїх юристів. Може прищучу, а може вийде з черговою цитатою Губєрмана, весь у білому. До того, нмд, діти та батьки це дві великі різниці.