Политикум: политические партии Украины и их лидеры.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Оникс, 16 сер 2011.

1. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Как что? Меня на тебя....:o
    Но...в принципе.....ни чего...:pardon:

2. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

Алиса, ты меня не путай! (с) )))

3. Оникс

Оникс Well-Known Member

Яценюк предложил парламенту новый порядок импичмента Президента Украины

4. Оникс

Оникс Well-Known Member

29.08.2011 15:19 Соцпартія імітує Партію регіонів?

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Подивіться на ці хитрі жлобські оченята.

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

На що всі ці 450 паразитів кинули відпустки та з'їхалися скоріше затверджувати цю пропозицію.

7. Оникс

Оникс Well-Known Member

http://rus.newsru.ua/ukraine/30aug2011/comments.html

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

І чого це екстреміст Прокіп постійно триндить про проблему №1 в Україні під назвою "Відсутність нормальних ЗМІ"?

9. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

а как в стране в которой ненормально все, могут быть нормальные СМИ?

10. Оникс

Оникс Well-Known Member

Триндить-то триндить... З слів кожух не зробиш, борщ не звариш... ;)

11. tanna

tanna Дуже важлива персона

А це проблема №1 в Україні?

12. Оникс

Оникс Well-Known Member

В политических баталиях информационное поле - это серьезная проблема.
    И сегодня она остра, как никогда - почти все под ПР... Даже в нете появляются новые ресурсы, которые контролирует ПР... Не так давно прошла инфа, что Янукович прикупил Тонис...
    Информация - это большая сила в формировании взглядов людей... :sad:
    Не даром же столько денег тратится на рекламу многими фирмами... Менее 30% населения планеты не подвержено 100% влиянию правильно подготовленной информации...

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та я своїм "триндєжом" за останні роки зварганив автомат по приготуванню млинців з начинкою продуктивністю 850 шт/год. Є й свідоцтво про винахід, є й діючий зразок. А як довісок до "триндєжа" йдуть відгуки з усієї України про мою книжку, яку я на свою пенсію зварганив лиш тисячу штук. А ще під пекучим сонцем цього літа ОДИН побудував пішохідну доріжку для мешканців-ледацюг зі свого дому. Та й борщ в мене непоганий виходить.
    БЕЗСУМНІВНО. Суди на 2-му місці, а потім лиш ідуть політики та інший непотріб для державотворення.

14. tanna

Чого це? Я вважаю, що в Україні проблема № 1 - це відсутність нормальних лікарів і роботодавців. Ось це БЕЗСУМНІВНО. А потім вже ЗМІ разом з політиками.

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Попробуйте цю проблему вирішити без нормальних ЗМІ та судів. Почитайте про думки Джеферсона відносно ролі ЗМІ в демократичному суспільстві.

16. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

А над тем, кто из них курица, а кто яйцо, вы не задумывались? Что есть причина и что есть следствие?

17. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Степанич. Камінець у Ваш огород. Я би хотів підкинути за кумпанію ще один, але не буду, бо так не вважаю. Лікарів високої кваліфікації в Україні цілком достатньо. Бракує мотивації, яку на корню вбиває стаття розтоптаної не один раз конституції про безкоштовну медицину. За наявності цієї статті будь які рухи по реформуванню мед.галузі приречені на крах.
    Роль ЗМІ (чесних, і тут згоден з Прокопом) посідає чи не перше місце.

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Вперта Онікс.

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Найбільший ворог нашого суспільства на даний час - НЕВІГЛАСТВО постколоніального НАРОДУ. А потім лиш ідуть "погані вожді" та "добрі сусіди". Так ось це невігластво лікується лиш добротними ЗМІ, які виявляють хвороби для їх усунення. А усунення невігластва йде таким інструментом як суди, які в нас в жахливому сурогатному стані.

20. tanna

А що таке нормальні ЗМІ? От давайте візьмемо для прикладу 5 канал. Так би мовити той канал, що більш близький до нормального. Чим займається 5 канал з ранку до ночі? Безкінечним околополітичним трьопом. Чим вони сприяють покращенню ситуації з лікарями та роботодавцями?

а де твій аватар? :)