Хто б вірив паталогічним брехунам? ---------- Додано в 00:20 ---------- Попередній допис був написаний в 00:17 ---------- Жах. Що продовжується відбілювання совдепівського ублюдочного режиму.
Так Вы и верите... Помните приводили советскую статистику по потреблению алкоголя? Чем эта статистика хуже? Или, как у вас водиться, тут верю, тут не верю?
Знаєте,татового батька заарештували в 1941-му році. Його встигли вивести і закатувати на Уралі. Він був вчителем української мови в школі "Просвіти". І ще - будував церкви. Його закатували,за те,що він був ворогом народу. Якого? Совдепівського? Не було такого народу. І нема. Не вірю ні слову ублюдочній совдепівській "історії" і ні слову тим,хто захищає той режим. І ненавиджу.
Да кто ж Вас заставляет верить? Не верите? Не верьте! Просто тогда и разговор нужно вести корректно. А то, "тут помню, тут не помню, устроили здесь ромашка". (с)
За тою логікою. я мав б ходити без штінів,бо штани носив педераст Бланк. І за тою ж логікою Ви антисеміт і нацист.
Нє, Романе, то не новітня історія РФ. То наша історія. Буки, діаметром від 0,3м до 2,0 м вирізали довкола Стрия вщент. Оці ліси я знаю з дитинства. Пару років тому оцих латок ще не було. А тут був дубовий гай мого прадіда, унтера австрійської армії. Він, щоби збудувати хату, ліс купляв в горах, платив гроші за перевіз, бо свого лісу було шкода. Москалі зберегли його, бо я в ньому з бабою Стефою гриби збирав, і вона розповідала... Але прийшли щирі та свідомі до влади. Їм прадідового лісу не шкода... У вишиванках... В неділю під церквою... та доглядаючих пам"ятники
Щирі і свідомі ніколи Україною не керували. При владі Ваші кумири - ссучена гопота. Незалежно від лозунгів,які вони проголшують. Це система,започаткована вашим коханим підером і його наступником Йоськом. І одиниці нормальних людей, що прорвались в ту систему,погоди не зроблять,бо стали її часткою. Доки не зміниться система - не зміниться нічого.
Неча на зерцало пенять, коли рожа крива. Російське прислів'я... При австріяках ліс стояв, при поляках, при перших совєтах, при німцях, при других совєтах... Совки із катами мінялись, вожді приходили і вмирали, УПА створювалась і зникала, РСДРП перетворилась на ВКП(б), а та в КПСС, яка зникла..., а ЛІС СТОЯВ!!! Поки прийшли до влади щиросвідомі патрійоти. І ЛІС ВИРІЗАЛИ!
Чергова брехня. Якби Україною керували націоналісти,в Україні була б Держава,а не ото постсовдепівське багно. А комуняки сиділи б там,де їх місце - в задниці . Там,де вони сидять в Польщі,в Прибалтиці,в Німеччині,в усьому цивілізованому світі.