Ви ще мало прожили... І дискутують, і кричать ,і лаються, і бьються, і вбивають один одного... Все залежить від того хто і з ким про це говорить... І як. Я з одним свободівцьом мав диспут... Мусів сунути йому пальціма в печінку, аби тихше говорив і не вживав неукраїнських слів по відношенню до мене... Зразу дискусія перейшла в інтелігентне русло, і чувак навіть почав погоджуватись зі мною... Для цього треба знання. А людина зі знаннями не буде дискутувати із пламєнним борцом...
Питання ставилося про: А не про вуличних фанатів і дебілів. В моїй компанії, якщо збираємося відпочити і випити по 100 грам, то знаходимо більш приємні теми для розмови, ніж суперечки про політику.А якщо навіть і розмовляємо про політику, то ніколи до мордобою, криків і образ не доходить. А як у вас заведено - звідки мені знати
Теж думаю, що то важливо. Бо говорити з людьми фанатичного типу чи з тими, в яких замість аргументів мат/кулак/"лише моя думка правильна", не лише про політику, але й про щось інше дуже складно.
Бухаєте - це не про мене, хіба можемо випити по чуть-чуть, для настрою. З москалями, хохлами і рагулями - в жодному разі. А от з українцями, росіянами спілкуюся.
Без "вуличних фанатів і дебілів" ви б не сиділи на своєму теплому місці і не розглагольствували б про очевидні речі. Молодці, для клубу "Кому за 50" дуже навіть непогано. Тільки не розписуйтеся за всіх.
Пригальмуйте, Ганнере. Чоловіком і дружиною - не уявляю собі. Решта - якщо люди поважають один одного і є досить інтелігентними цілком можливе. Дипломатичний талант свою роль також відіграє.
Я вам скажу, що в дружбі краще політики не чіпати. Бо ми колись дуже тут з друзями пересварилися перед виборами в Америці. Добре, що ворогами не лишилися. Бо чоловік дуже тягнув за дєрьмократами і сипав мантрами проти республіканців, як зомбі. Тепер мовчить, правда, в тряпочку. І між чоловіком і дружиною може бути мир по цьому питанні, якщо один хтось буде тихенько лишатися при своїй думці і не доказувати щось більшості ( в сім"ї). Так що то залежить від обставин. Але краще бути таки однодумцями. То однозначно. Хоча одинакові політичні погляди не є запорукою щасливого сімейного життя. То з практики. Можна бути прекрасним патріотом і рідкісною сволоччю.
Невже в Америці для пересічного громадянина є якась різниця хто стане президентом і чого я завжди роблю помилки в слові "прЕзИдент" ???
В Австралії є одне неписане правило: про політику і релігію за столом, коли збираються гості, говорити заборонено.
Чесно кажучи якщо не брати до уваги телекартинки то ніякої різниці від зміни президентів ура написав без помилки в реальному житті я не бачу....
Тут вихід один..Треба щоб з'явилась терористична організація, і перебила всю нашу "еліту" і правих і лівих і центристів...мінімум до районного рівня, а краще до голови і секретаря сільради включно. А коли робота буде закінчена, вони всією організацією вчинили масове самогубство....Це найбільш реальний вихід який я можу собі уявити