Політика і стосунки між людьми

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем MARTINI, 9 лют 2013.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ви ще мало прожили...
    І дискутують, і кричать ,і лаються, і бьються, і вбивають один одного...
    Все залежить від того хто і з ким про це говорить... І як.
    Я з одним свободівцьом мав диспут... Мусів сунути йому пальціма в печінку, аби тихше говорив і не вживав неукраїнських слів по відношенню до мене...
    Зразу дискусія перейшла в інтелігентне русло, і чувак навіть почав погоджуватись зі мною... :)))

Для цього треба знання. А людина зі знаннями не буде дискутувати із пламєнним борцом...

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Зразу видно жентельмена.

3. Locke

Locke невиправний реаліст

Питання ставилося про:

А не про вуличних фанатів і дебілів.

В моїй компанії, якщо збираємося відпочити і випити по 100 грам, то знаходимо більш приємні теми для розмови, ніж суперечки про політику.А якщо навіть і розмовляємо про політику, то ніколи до мордобою, криків і образ не доходить.

А як у вас заведено - звідки мені знати :dntknw:

• Подобається Подобається x 3
  4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Ви з москалями бухаєте?

• Подобається Подобається x 1
  5. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Теж думаю, що то важливо. Бо говорити з людьми фанатичного типу чи з тими, в яких замість аргументів мат/кулак/"лише моя думка правильна", не лише про політику, але й про щось інше дуже складно.

6. Locke

Locke невиправний реаліст

Бухаєте - це не про мене, хіба можемо випити по чуть-чуть, для настрою. З москалями, хохлами і рагулями - в жодному разі. А от з українцями, росіянами спілкуюся.

• Подобається Подобається x 4
  7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Без "вуличних фанатів і дебілів" ви б не сиділи на своєму теплому місці і не розглагольствували б про очевидні речі.

Молодці, для клубу "Кому за 50" дуже навіть непогано. Тільки не розписуйтеся за всіх.

8. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Пригальмуйте, Ганнере.
    Чоловіком і дружиною - не уявляю собі.

Решта - якщо люди поважають один одного і є досить інтелігентними цілком можливе. Дипломатичний талант свою роль також відіграє.

9. Оля

Оля Старожилка форуму

Я вам скажу, що в дружбі краще політики не чіпати. Бо ми колись дуже тут з друзями пересварилися перед виборами в Америці. Добре, що ворогами не лишилися. Бо чоловік дуже тягнув за дєрьмократами і сипав мантрами проти республіканців, як зомбі. Тепер мовчить, правда, в тряпочку. :) І між чоловіком і дружиною може бути мир по цьому питанні, якщо один хтось буде тихенько лишатися при своїй думці і не доказувати щось більшості ( в сім"ї). ;) Так що то залежить від обставин. Але краще бути таки однодумцями. То однозначно. Хоча одинакові політичні погляди не є запорукою щасливого сімейного життя. То з практики. Можна бути прекрасним патріотом і рідкісною сволоччю. :sad:

• Подобається Подобається x 4
  10. Hyligan

Hyligan Іронічний

Невже в Америці для пересічного громадянина є якась різниця хто стане президентом

11. Оля

Оля Старожилка форуму

• Подобається Подобається x 2
  12. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

В Австралії є одне неписане правило: про політику і релігію за столом, коли збираються гості, говорити заборонено.

13. Romko

Romko Дуже важлива персона

А в нас,як ліпше гмерти....

14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Чесно кажучи якщо не брати до уваги телекартинки то ніякої різниці від зміни президентів в реальному житті я не бачу....

15. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Та бо то не президентів, а всю гнилу систему міняти потрібно.

16. Romko

Romko Дуже важлива персона

Отже висновок - треба ліквідувати совок.
    Нє?

17. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

без совка замітати невдобно. Хіба пилісос купувати

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Тут вихід один..Треба щоб з'явилась терористична організація, і перебила всю нашу "еліту" і правих і лівих і центристів...мінімум до районного рівня, а краще до голови і секретаря сільради включно. А коли робота буде закінчена, вони всією організацією вчинили масове самогубство....Це найбільш реальний вихід який я можу собі уявити :dntknw:

19. ovod

ovod Well-Known Member

не поможе......

а де твій аватар? :)