Політичний секс. Чужі.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 3 сер 2012.

1. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Тогда ищу Вас в списке жертв репрессий.

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Не знайдете. Я фантом.

3. Luna

А может..просто преувеличиваете степень своего сопротивления коммунистам в прошлом?
    Я не пытаюсь Вас этим уколоть. Но в разрезе Ваших нравоучений...нет, пытаюсь.

4. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

Я всегда стараюсь смотреть на вещи открытыми глазами, и называть вещи своими именами.

Что есть, то есть: 9 мая испоганено.

Убирать при другой власти, если получится.

5. Ваня Лисицын

Ваня Лисицын Well-Known Member

Я вас сам уберу.

6. Inga

Inga Дуже важлива персона

испоганена тс официальная сторона праздника, и безусловно власти им напрополую спекулируют, так было и при совке, а уж сейчас это всё приняло совершенно уродливые формы. Но для переживших войну День Победы имхо так и остался Днём Победы...

7. Luna

Что значит убирать? Почему я должна отказываться от своей памяти из-за бестолковой пиарщины на этом дне?

Пиарятся и делают деньги на всем.

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Справжні фронтовики цього "свята" не сприймали. В 50-х фронтовики жили в жахливих умовах з чергами на протези загублених кінцівок та за керосином та молоком. Фронтові спогади гасили сурогатним спиртним типу динатурату. Майже 20 років після війни цей день був звичайним робочим і лиш в 60-х Кремль вирішив його "розкрутити".

9. Luna

Це неправда. Мій дід був інвалідом війни, пішов на фронт майже дитиною, але 9 травня поважав та святкував завжди. Хоча мав купу підстав для образ на владу.
    Ніякий денатурат він не вживав, жили скромно, але достойно. Пільгами користувався, квартиру в селі отримав (у додаток до будинку), сам від неї і відмовився - бо зайвого не визнавав.

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

В моєму дворі в Кременчуці крім батька було з десяток фронтовиків. Я тут не про якусь конкретну особу.

11. Luna

Серед моїх знайомих святкували всі. Звичайно, не салютами, жінки накривали стіл, ветерани поминали загиблих та бажали здоров"я живим.
    Те ж саме робимо і ми.

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Справжні фронтовики та їх дух були лиш після війни, але ви цього не могли споглядати.
    Ви бачили вже лиш результат брєжнєвської розкрутки, ви не бачили п'яних фронтовиків на костилях, яким "розливала" влада навіть на заводах та фабриках під час обідньої перерви. Ви не бачили фронтовиків-самогубців після війни, яким нічим було нагодувати дітей.
    Найкраще б сказали про це "свято" не виживші фронтовики, а загиблі. Я впевнений, що вони б відзначали "День печалі" молитвою за загиблими.

13. Luna

Не могла) Але слухати вміла завжди.
    Згодна цілком та повністю.
    Але як мої пращури цей день шанували та відмічали, у т.ч помином загиблих, так і дітей своїх навчу.

14. Ваня Лисицын

Минута молчания по погибшим 9 мая и так есть.
    А нужно поизвращаться, растянув эту минуту на весь день, тусуй к себе на кухню.

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А остальний час "праздник на костях погибших". УРОДИ.

16. Ваня Лисицын

http://www.youtube.com/watch?v=qkYf4YAtmD8

17. Ваня Лисицын

18. Ваня Лисицын

Так что, потомки побеждённых - andrzej, ГРАНД+, Прокiп, Nevermind, White Snake, vkk и т.д., идите отдыхайте :))

19. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

я дуже рад за молодь росії, у них васерман "в авторитете", це приємно.

20. Luna

Снова хих)

а де твій аватар? :)