Політичний секс. Чужі.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 3 сер 2012.

1. Ваня Лисицын

Ваня Лисицын Well-Known Member

Правильно, уважаемый, правильно. В Одессе не отмечают, а празднуют 9 мая :)) http://atv.odessa.ua/news/2012/05/10/prazdnovanie_9_maya_zavershilos_salyutom_5224.html
    http://atv.odessa.ua/programs/78/pozdravlenie_ot_igorya_markova_5103.html
    http://atv.odessa.ua/programs/78/pozdravlenie_ot_ekaterini_sitnikovoy_8049.html

2. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Мы с Ваней не дружим именно по этой причине, а с мужем дружим по ней же) Парадокс. Хотите об этом поговорить?
    Считаю. Но на мое отношение к празднику это не влияет.
    Между вами (украинцами в Вашем понимании ) нет отличий. Ибо все, кто чаще всего солидарен с Вами на данном ресурсе, большинство времени посвящают злобе и оскорблениям. В жизни я таких к счастью не встречала, а обсуждать отличия между виртуальными мифическими существами мне сложно. Могу сказать, что отличает лично Вас и превращает из мудрого взрослого человека в бытового хама. Бессилие.
    Неее..я на стороне Котигорошка и сестрицы Аленушки.
    Нет, дядьку. Отец и мать я злю неосознанно и весьма редко. Коллег наверняка осознанно, но не по собственному желанию, а дела ради. Вас. собственно, по той же причине.
    А просто сказать ДА или НЕТ не?)))

3. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Ні не парадокс. Помимо дружби вас з чоловіком єднає ще деякі дрібнички, перелічати які немає сенсу. Тобто ті дрібнички невілюють дружбу та розбіжності в поглядах. Тобто значно переважають. Ваня тут звичайно ж в програші. Ваня далеко.

Хочу.

А от тут натуральний парадокс.

Во!

Правда може бути злобою та образою? Правдою можна озлобити чи образити?

І все ж таки обсуждаєте. Не дотримуєтесь принципів?

Цікаво, де це в побуті я когось обхамив?о_О Як що і обхамив, то виключно політично. А це доволі припустимо. Он опоненти на передвиборчих дебатах тільки тим і займаються що обхамлюють один одного. Приклад Саркозі-Оланд. А як обхамлюють один одного Обама і Ромні.
    Ні. Я хамлю виключно політично.

Як що альонушкі, т о і козліща Іванушкі. котигорошка залиште в спокої.

Кепські у вас справи.

У мене вже горлянка захрипла казати НІ. А ви все не унімаєтесь.

4. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Не уточните, с какого года проходит эта ежегодная вакханалия?

5. Ваня Лисицын

Ваня Лисицын Well-Known Member

Они, вроде, все замужние.

6. Luna

Ищите подходящую тему и поговорим)
    Это не правда. Это Ваши эмоции, порожденные бессилием.
    Когда и где я обсуждала отличия между Вами и , скажем, Бликом или Самойловичем? Мне это неинтересно.
    Обзывая женщин потаскухами? Ну ....политика, конечно, дело грязное. Но на мой взгляд - это личное оскорбление.
    :) Врать нехорошо.

7. ГРАНД

Ваня. Коли цей фактик когось зупиняв?;)

А чим ця тема не підходе?
    Слухайте. Ви втрачаєте оригіналність та стаєте надто передбачуваной. Поговоріть ще про мою імпотенцію (статеву), але все рівно не отримаєте те, чого бажаєте. Скажу більше. Вам подобаються мої емоції і так звана слабкіст на їх тлі.
    До речі ще нікому не вдавалось назвати емоційну людину холодною жабою, або ще якимсь некрасивим словом яке уособлює бездушність та холодність,байдужість та фригідність. Спитайте будь якого чоловіка, чи хотів би він прожити життя поряд з жінкою у якої холодний розрахунок та прагсматичність превалює в сумісному житті над емоційністю, палкістю та непередбачуваністю. ЖОДЕН не захоче такого щастя. І Ваш чоловік теж не захоче. Але ж живе? Ви ж не холодна беземоційна колода? але чомусь мене намагаєтесь пристидити тим, чого всім потрібно.

А мені інтересно.

Рабів рабами, негрів неграми, і т.д. і т.п.

Політична проституція теж особиста образа?

От бачите. Саме тому я махнув рукою на ваші питання з цього приводу, бо ви хочете почути те що хочете, а не те як є насправді. Отже більше не приставайте до радіо з вимогою заграти.

8. bayard

bayard Дуже важлива персона

а вы читаете Андруховича?

9. bayard

а всем остальным поборникам всего остального байдуже шо говорит и вещает Гранд, и шо будем делать?

10. bayard

у нас китайская диаспора в городе, тоже справляет свой н/г, и?

11. Luna

Темой:)
    И разделом.
    Опять неправда) Не нужно злиться, да, мне нравятся Ваши эмоции. Но ведь Вы и не рассчитывали дарить их исключительно другим. Простите. но придется иногда и самому ...понерДВничать. Обещаю, я не позволю себе перейти черту и довести Вас до истерики)
    Дядьку, спокойно. Я НИКОГДА бы себе подобного не позволила.
    Вы неправильно поняли) Не пристыдить, а задеть. И мне это удалось;)
    В темы о ваших личностях. И если молодые люди ужасно заинтересуются моим мнением (не знаю, правда, зачем), я с удовольствием отвечу.
    Не сравнивайте оскорбление достоинства женщины с констатацией факта.
    Ну уж нет) Такой аргумент я вам не подарю. Ибо занимая определенные должности, имея звания вы и вам подобные вряд ли могли обойти сторонкой партию. И если не состояли в ее рядах, то уж точно не в рядах противников. Ну или очень скромно состояли..так, что партия этого не заметила.

12. Luna

У нас его отмечает практически весь город. Справедливости ради не могу не сказать. И не думаю, что что-то изменится)
    Да, салюты и мишура большинству ни к чему. Это телевизионные фишки.

13. ГРАНД

Сама підходяча тема і самий підходячий розділ. Це як займатись коханням на бульварі в годину пік. Екстрім. Кров бурлить. Адреналін. (Жарт)
    :))
    Не займайтесь аутотренінгом і не переконуйте сама себе в тому, що досягли того про що мрієте. Простіше кажучі, ваші можливості ще далекі від бажаного. І я знаю чому так. А ви можете лише здогадуватись.
    Ну і дарма. Це б було нестандартним ходом. Про це б тільки і говорили, що мовляв Луна видала отаке, а ніхто і не очікував.;)

Як що ви хотіли зачипити, то це одне, а от я напрклад як правило намагаюсь зацікавити. получається у мене чи ні - мабуть рідко, але ж таки получається.
    Для того щоб мене зачепити Вам не вистачає знань про мене. А словесної еквілібристики Ви боїтесь (як би хтось там чогось поганого не подумав про вас). Ви не знаєте моїх улюблених мозолів.:pardon:

Не зацікавляться. Бо Ви боїтесь зацікавити. А лише хочете зачепити.

Деяким жінкам (особливо язікатим) глибоко начхати на те достоінство.

Між іншим всі мої кар"єрні злети припадають саме на кінцеву стадію розпаду совка. До цього ж було не шатко не валко. Наче тяглась волинка. Така відповідь задовольнить?

14. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Еще до него не добрался.

15. Luna

:) Заинтересовать оскорблениями? Разве что тех, кому начхати на достоинство.
    )))) А много знаний и не нужно. Читаем, что пишете, накладываем на карьеру во времена совка - получаем знания, отпереться от которых вряд ли выйдет.
    Плюс к этому неуважительное, уничижительное отношение к настоящим украинцам, паториотам, которых волнует СВОЯ страна, а не обгаживание соседней - и картина маслом.
    Мне не нужны нестандартные ходы с ударом ниже пояса со спины))) Я попробую все-таки глядя в глаза. не возражаете?;)
    Хихик)))

16. Luna

Зачем мозоли, если есть очевидный скелет?

17. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

Luna, 9 мая загажено до нельзя нынешней властью. Как российской, так и украинской в том числе.

У меня отец был самый настоящий фронтовик, но то что сейчас творится вокруг 9 мая, у меня только рвотный рефлекс вызывает.

18. ГРАНД

Нічого не зрозуміли ви.

Все правильно. Але ота маленька деталька (виділена жирним шрифтом)весь ланцюжок ламає. ;):))
    І замість знань отриуєте псевдознання. Тобто підміна знань власними здогадками, які не відповідають дійсності.

Так хвилює, що аж надихає на маніакальне ігнорування державної мови? Дивні "патріоти", дивні "українці". Це все рівно щоб вас хвилювали справи сім"ї і в одночас прийняли рішення про рощлучення та перехід на дівоче прізвище. Дивна получилась би сімейка і дивні хвилювання за неї. Так же ж? Кому ви показуєте цей цирк? Хто глядачі?

Навіть як що сусіди алкоголіки та весь час намагаються щось у вас поцупити? Може їх варто за це цілувати щохвилини? Чи запропонувати вічну дружбу?
    Я так не вмію. А ви мабуть так.

Ой не вірю.
    Тему радіо вичерпано?

19. ГРАНД

А як що скелет із хрящів? А?;)

20. Luna

Меня это не волнует. У меня личное отношение к этому дню, и рефлексы несколько иного рода.
    Ну и ладушки) Пусть будет так.

а де твій аватар? :)