Політичний секс. Чужі.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 3 сер 2012.

1. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

А что со словом не так?
    Я понимаю, Вы живете в СССР. Но это ВАША проблема. Мы тут при чем?

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Опоненти, яких ви маєте на увазі, слабкі.
    Можливо вони читають доволі великі обсяги книжок, але тут питання в іншому. "вікрив книгу - побачив фігу"
    Тобто, не суть важливо що написано в книзі, суть в тому хто читач. Його особисті якості та прихильності. Менталітет і т.ін. Як що наприклад в Харкові якусь книжку про те як недопустити фальшування виборів і відстоювати свої виборчі права на чесне волевиявлення прочитають 100% виборців, то наприклад Кернес буде і вдругек і втретє мером, попри те, що вони (читачі із Харкова) чудово знають що вибори на всі 100% сфальшовані. За те прочитану розумну книжку запишуть собі в актив чи не всі. І більше ніж переконаний, що такого б не сталось в Мукачеві наприклад, або в тій же ж Умані, не кажучи про Франківськ, Львів, Тернопіль.
    Ви розумієте про що я кажу?
    Я оцінюю опонентів так як вчили мудрі предки," по справах їх впізнаєш". А не по кількості прочитаних книжок. Он Еліка (вона же Онікс) тут волосся на собі рве, що в геройському даунбасі всі поголівно всрались і бояться пікнути проти місцевих бандитів-януковича, і закликає центральні та західні області якось допомогти. Як Ви думаєте, чи допоможуть прочитані книжки обісравшимся шахтарям-рабам, або ще якійсь совко-інтелігенції даунбаса подолати своє боягузство і перестати бути бандитськими рабами? Як би Ви оцінили їх як опонентів? Я оцінюю їх як трусливе стадо рабів, які повинні вимерти якнайшвидше, щоб не наплодили нових рабів, а ті ще нових.
    Тому тема т.зв. сепаратизму стає все більше актуальною, а територіальна цілісність відійшла на третій десяток за важливістю.

3. ГРАНД

Ваня. Спробуйте закадрити Танну чи Еліку, Інгу, Аріку. Вони ваші, язікаті. Як ви думаєте у вас получиться?

4. ГРАНД

А чим ви від Вані відрізняєтесь? Ви живете там же де і він, але кепкуєте з нього. "свята" совєцькі хіба ігноруєте? Ні, навпаки, маніакально їх підтримуєте. Ви з Ванєй розмовляєте одним і тим же язіком, свята у вас з Ванєй одні і ті ж. Навіть ідолам одним і тим же поклоняєтесь. Ви в одесі поклоняєтесь повії Катерині, яка нищила Січ, і Ваня теж їй поклоняється. Ми ненавидім той ідол. Ми розмовляєм з ванєй різними мовами, ми презираєм совєцькі свята.Наші герої - ваші вороги і викликають лють та ненависть, ваші герої наищили наш нарід і ми ненавидім ваших героїв. І взагалі хіба ви не бачите, що точок дотику у нас з вами немає, на відміну від майже повного співпадіння ваших з Ванєй точок?
    От же ВИ з Ванєй одного поля ягідки. Ви з Ванєй кровна рідня. Ми з Ванєй противники, антогоністи, а значить і з Вами. Не накидайтесь так на барата свого Ваню. Він хоче вас від нас захищати, а Ви пручаєтесь незрозуміло. Принаймні для нього незрозуміло. Травмуєте його.

5. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Андрухович, веселый и остроумный стеб плавно перерос в занудное и уже привычное хамство, але на мові і з ідеологічно- патріотичним забарвленням.

6. ГРАНД

Як пошло. А головне, язікато.

7. ГРАНД

Звикайте дорогенька. Тепер все буде саме в такому забарвленні. Ми повинні вижити, і для цього всі методи згодяться. Україна у нас одна. А у вас є московщина, португалія і т.д. за списком.....

8. Vadimir

Vadimir Well-Known Member

Печально,
    но,
    парадокс и заключается именно в том,
    что,
    конкретно для вас - украины не будет:sad:

9. ГРАНД

Дайте визначення "парадоксу". Бо у мене склалось враження, що Ви це слово втулили не розуміючи його суті.
    І киньте ваньку валяти, що вам щось там печально. Ви ворог, лютий ворог, а тому ваша печаль це наш бальзам. Отже, не валяйте ваньку.

10. Vadimir

Надеюсь вы прекрасно понимаете,
    что мне глубоко насрать:pardon:,
    кем вы,
    там%-),
    меня считаете.
    Если не так,
    ну что же, то еще печальней - для вас.
    Милый друг!
    Вы просто выпали, скажем "из контекста" - мир ушел далеко вперед, вам же осталось (проецируя на ... ) буквально на два бздеха:sad:.
    Совет.
    Поберигите здоровье для внуков, если таковые есть
    - нет, так хотя бы для себя.

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Йому з заду цивілізаційної колони це добре видно.

12. ГРАНД

Тамбовський собака вам друг. А я вам ворог.
    Про світовий контекст - чия би вівця бекала та тільки не касапська.
    Я вам відписую саме в такому клчі, бо і без вас знаю що ви насерун.
    Ну і останнє. Ви хоча би касапським язіком дописували, бо напівкасапський сленг мені вуха ріже. Таке враження що ви якийсь уголовнік.

13. Vadimir

Прокоп!
    Тебя полюбил брат:), (хитрый татарин;))

сам не пойму,
    наверное за искренность.
    п.с.
    Ну, а если без ответа, сам знаешь -
    насРать.

14. Vadimir

Тигже старче,
    я все понял, извиняюсь.

п.с.
    Сам не сидел, но близких, таковых, имел знать.

15. Luna

Нет. Слабость в оскорблениях. Отсутствие убедительных аргументов в споре порождает агрессию и оскорбления. Вот это - слабость.
    Ээээ нет. Издеваться над Ваней у меня и в мыслях не было, и Вам прекрасно известно, что я поддерживаю идею дружеских равноправных отношений - не думаю, что это травмирует Ваню, скорее Вас. Да, мы празднуем День победы, и буду праздновать - этот день был святым для моих предков, собственно, ПРЕЗИРАТЬ ни мне, ни моим детям и в голову не придет. Мне больше нравится идея презирать перекрашенных экс-коммунистов, взявшихся вдруг поучать нас, как построить дом из наломанных вами же дров.

16. olegp

olegp миється в бані

спритно ви її розкусили
    Она же Элла Кацнельбоген. она же Людмила Огуренкова, она же Изольда Меньшова, она же Валентина Панеяд

17. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Нормальные каторжане не сидят, а отбывают или тянут. ;)

18. ГРАНД

Скажіть, як що раба назвати рабом то це буде образою для нього? Звичайно ж можна назвати його паном, але це він точно сприйматиме яек образу. І не закласовою ознакою,а за національною.

Ви справді вважаєте свої відносини з Ванєй дружніми та рівноправними?;)о_О
    І взагалі , чи можуть бути такі відносини між чоловіком і жінкою? Риторичне питання, на яке відповіді ще не дано.

Ага. Зараз піду милиці візьму.;):))

І Ваня святкує день вбивства десятків мільонів людей. А ми ні, не святкуєм. Це я вказую на ваші з Ванєй точки перетину і кардинальні розбіжності зі мною та українцями.

Вам вже ні, як і Вані. А от дітям таки з часом прийде. коли вони більш самостійними стануть. Переконаний.

;)
    п.с. Український лексикон в спілкуванні з україномовним у вас вже остаточно вичерпано? Чи просто перейшли на язік в пориві гніву , як на мат до ненависного опонента?

19. Luna

Не скромничайте) Ваш словарный запас перечисленными вещами не ограничен.
    Лично с Ваней - вряд ли. Я не разделяю часть его принципиальных убеждений, но национальность тут ни при чем.
    Вы это серьезно? Насчет мужчин и женщин?)))
    Мы отмечаем день победы над фашизмом. А вы лично - нет, не отмечаете. И в этом принципиальное отличие между многими украинцами. Решение вижу в уважительном отношении к чувствам других.
    Хих)) Ненавистный оппонент, Вы не выспались чтоле?)))
    Конечно, причина в другом. Ну...Вас это так задевает, что не воспользоваться мелочным поводом позлить я не могла)))

П.С. Дядьку, ну признайтесь уже в своем коммунистическом прошлом и Вам сразу станет легче - выбьете у меня аргумент)))) Призывая каяться других - начните с себя)

20. ГРАНД

Звичайно ж ні.

ага. Тобто ви з Ванєй не рівноправні і не дружні завдяки розбіжності у переконаннях. Дивна постановка питання.
    Значить як що у вас з чоловіком виникають розбіжності в переконаннях (нехай і тимчасові ) то рівноправ"я та дружність на цей час зникають? Ну або не стосовно чоловіка, а скажімо ще якогось родича (родичів)?

Тді скажіть мені таку річ. чому існує нагорода (медаль) "за перемогу над Німеччиною" а медалі "за перемогу над фашизмом" не існує? Ви не вваєте це дивним? Або не з тим воювали, або зовсім і не перемогли. Фашизм же ж нікуди не зник? Та власне і Німеччина не зникла, а навпаки розквітла, а ви зубожіли. але при цьому уграли десятки мільонів співгромадян.

Ні, не відмічаю. Бо вважаю це блюзнірством та ідіотизмом у всих розуміннях.

А вам яка справа до відмінності між нами українцями?
    Скажіть, а ви поважаєте почуття, напрклад вампірів? Я не поважаю їх почуття. А ви?

Скажіть, а у вас часто виникає бажання позлити батька, мати, чоловіка, брата і т.д.? Ну або нароботі із колег?
    Після отримання відповіді, я спробую більш детально проаналізувати ваші прихильності.

Це вже стає схожим на притчу як пьяничка присав до радіоприймача з вимогою заграти.

а де твій аватар? :)