Опоненти, яких ви маєте на увазі, слабкі. Можливо вони читають доволі великі обсяги книжок, але тут питання в іншому. "вікрив книгу - побачив фігу" Тобто, не суть важливо що написано в книзі, суть в тому хто читач. Його особисті якості та прихильності. Менталітет і т.ін. Як що наприклад в Харкові якусь книжку про те як недопустити фальшування виборів і відстоювати свої виборчі права на чесне волевиявлення прочитають 100% виборців, то наприклад Кернес буде і вдругек і втретє мером, попри те, що вони (читачі із Харкова) чудово знають що вибори на всі 100% сфальшовані. За те прочитану розумну книжку запишуть собі в актив чи не всі. І більше ніж переконаний, що такого б не сталось в Мукачеві наприклад, або в тій же ж Умані, не кажучи про Франківськ, Львів, Тернопіль. Ви розумієте про що я кажу? Я оцінюю опонентів так як вчили мудрі предки," по справах їх впізнаєш". А не по кількості прочитаних книжок. Он Еліка (вона же Онікс) тут волосся на собі рве, що в геройському даунбасі всі поголівно всрались і бояться пікнути проти місцевих бандитів-януковича, і закликає центральні та західні області якось допомогти. Як Ви думаєте, чи допоможуть прочитані книжки обісравшимся шахтарям-рабам, або ще якійсь совко-інтелігенції даунбаса подолати своє боягузство і перестати бути бандитськими рабами? Як би Ви оцінили їх як опонентів? Я оцінюю їх як трусливе стадо рабів, які повинні вимерти якнайшвидше, щоб не наплодили нових рабів, а ті ще нових. Тому тема т.зв. сепаратизму стає все більше актуальною, а територіальна цілісність відійшла на третій десяток за важливістю.
Ваня. Спробуйте закадрити Танну чи Еліку, Інгу, Аріку. Вони ваші, язікаті. Як ви думаєте у вас получиться?
А чим ви від Вані відрізняєтесь? Ви живете там же де і він, але кепкуєте з нього. "свята" совєцькі хіба ігноруєте? Ні, навпаки, маніакально їх підтримуєте. Ви з Ванєй розмовляєте одним і тим же язіком, свята у вас з Ванєй одні і ті ж. Навіть ідолам одним і тим же поклоняєтесь. Ви в одесі поклоняєтесь повії Катерині, яка нищила Січ, і Ваня теж їй поклоняється. Ми ненавидім той ідол. Ми розмовляєм з ванєй різними мовами, ми презираєм совєцькі свята.Наші герої - ваші вороги і викликають лють та ненависть, ваші герої наищили наш нарід і ми ненавидім ваших героїв. І взагалі хіба ви не бачите, що точок дотику у нас з вами немає, на відміну від майже повного співпадіння ваших з Ванєй точок? От же ВИ з Ванєй одного поля ягідки. Ви з Ванєй кровна рідня. Ми з Ванєй противники, антогоністи, а значить і з Вами. Не накидайтесь так на барата свого Ваню. Він хоче вас від нас захищати, а Ви пручаєтесь незрозуміло. Принаймні для нього незрозуміло. Травмуєте його.
Андрухович, веселый и остроумный стеб плавно перерос в занудное и уже привычное хамство, але на мові і з ідеологічно- патріотичним забарвленням.
Звикайте дорогенька. Тепер все буде саме в такому забарвленні. Ми повинні вижити, і для цього всі методи згодяться. Україна у нас одна. А у вас є московщина, португалія і т.д. за списком.....
Дайте визначення "парадоксу". Бо у мене склалось враження, що Ви це слово втулили не розуміючи його суті. І киньте ваньку валяти, що вам щось там печально. Ви ворог, лютий ворог, а тому ваша печаль це наш бальзам. Отже, не валяйте ваньку.
Надеюсь вы прекрасно понимаете, что мне глубоко насрать, кем вы, там%-), меня считаете. Если не так, ну что же, то еще печальней - для вас. Милый друг! Вы просто выпали, скажем "из контекста" - мир ушел далеко вперед, вам же осталось (проецируя на ... ) буквально на два бздеха. Совет. Поберигите здоровье для внуков, если таковые есть - нет, так хотя бы для себя.
Тамбовський собака вам друг. А я вам ворог. Про світовий контекст - чия би вівця бекала та тільки не касапська. Я вам відписую саме в такому клчі, бо і без вас знаю що ви насерун. Ну і останнє. Ви хоча би касапським язіком дописували, бо напівкасапський сленг мені вуха ріже. Таке враження що ви якийсь уголовнік.
Прокоп! Тебя полюбил брат, (хитрый татарин) сам не пойму, наверное за искренность. п.с. Ну, а если без ответа, сам знаешь - насРать.
Нет. Слабость в оскорблениях. Отсутствие убедительных аргументов в споре порождает агрессию и оскорбления. Вот это - слабость. Ээээ нет. Издеваться над Ваней у меня и в мыслях не было, и Вам прекрасно известно, что я поддерживаю идею дружеских равноправных отношений - не думаю, что это травмирует Ваню, скорее Вас. Да, мы празднуем День победы, и буду праздновать - этот день был святым для моих предков, собственно, ПРЕЗИРАТЬ ни мне, ни моим детям и в голову не придет. Мне больше нравится идея презирать перекрашенных экс-коммунистов, взявшихся вдруг поучать нас, как построить дом из наломанных вами же дров.
спритно ви її розкусили Спойлер Она же Элла Кацнельбоген. она же Людмила Огуренкова, она же Изольда Меньшова, она же Валентина Панеяд
Скажіть, як що раба назвати рабом то це буде образою для нього? Звичайно ж можна назвати його паном, але це він точно сприйматиме яек образу. І не закласовою ознакою,а за національною. Ви справді вважаєте свої відносини з Ванєй дружніми та рівноправними? І взагалі , чи можуть бути такі відносини між чоловіком і жінкою? Риторичне питання, на яке відповіді ще не дано. Ага. Зараз піду милиці візьму.) І Ваня святкує день вбивства десятків мільонів людей. А ми ні, не святкуєм. Це я вказую на ваші з Ванєй точки перетину і кардинальні розбіжності зі мною та українцями. Вам вже ні, як і Вані. А от дітям таки з часом прийде. коли вони більш самостійними стануть. Переконаний. п.с. Український лексикон в спілкуванні з україномовним у вас вже остаточно вичерпано? Чи просто перейшли на язік в пориві гніву , як на мат до ненависного опонента?
Не скромничайте) Ваш словарный запас перечисленными вещами не ограничен. Лично с Ваней - вряд ли. Я не разделяю часть его принципиальных убеждений, но национальность тут ни при чем. Вы это серьезно? Насчет мужчин и женщин?))) Мы отмечаем день победы над фашизмом. А вы лично - нет, не отмечаете. И в этом принципиальное отличие между многими украинцами. Решение вижу в уважительном отношении к чувствам других. Хих)) Ненавистный оппонент, Вы не выспались чтоле?))) Конечно, причина в другом. Ну...Вас это так задевает, что не воспользоваться мелочным поводом позлить я не могла))) П.С. Дядьку, ну признайтесь уже в своем коммунистическом прошлом и Вам сразу станет легче - выбьете у меня аргумент)))) Призывая каяться других - начните с себя)
Звичайно ж ні. ага. Тобто ви з Ванєй не рівноправні і не дружні завдяки розбіжності у переконаннях. Дивна постановка питання. Значить як що у вас з чоловіком виникають розбіжності в переконаннях (нехай і тимчасові ) то рівноправ"я та дружність на цей час зникають? Ну або не стосовно чоловіка, а скажімо ще якогось родича (родичів)? Тді скажіть мені таку річ. чому існує нагорода (медаль) "за перемогу над Німеччиною" а медалі "за перемогу над фашизмом" не існує? Ви не вваєте це дивним? Або не з тим воювали, або зовсім і не перемогли. Фашизм же ж нікуди не зник? Та власне і Німеччина не зникла, а навпаки розквітла, а ви зубожіли. але при цьому уграли десятки мільонів співгромадян. Ні, не відмічаю. Бо вважаю це блюзнірством та ідіотизмом у всих розуміннях. А вам яка справа до відмінності між нами українцями? Скажіть, а ви поважаєте почуття, напрклад вампірів? Я не поважаю їх почуття. А ви? Скажіть, а у вас часто виникає бажання позлити батька, мати, чоловіка, брата і т.д.? Ну або нароботі із колег? Після отримання відповіді, я спробую більш детально проаналізувати ваші прихильності. Це вже стає схожим на притчу як пьяничка присав до радіоприймача з вимогою заграти.