звичайно бо і хабарі беруть за мовною ознакою. і даїшник, який розмовляє українською, ніц в своєму житті не брав...
Це точно.:rolleyes:) Моє місто на 70 % україномовне. Не менше ніж наприклад Луцьк. Область україномовна приблизно на 96%. От і робіть висновок про моє середовище. А систему впізнавання "свій/чужий" саме завдяки мові придумав не я і навіть не М.Веллєр, цитату якого я вже тут приводив, але це стосувалось московського язіка. І я з ним згоден. Це і є головна ознака. Навіть національний комунізм можна тримати під пильним контролем, на відміну від комунізму московського, або інтернаціонального (що є повною дурницею, бо він виключно московський, а решта і не комунізми як такі). В якому середовищи перебуваєте ви, на відміну від мого?
Что такое Малороссия? На карте не нашел. Может это вымышленная территория, что-то типа плато Ленг или города Рльех? Если это так, то с этим делом там действительно проблемы. Тем не менее, Вы не ответили на вопрос. Хорошо, сформулирую его иначе: хватило бы у Вас совести отказать русскоязычной Людмиле Янукович?
Нам поборникам мови байдуже що і як там напише, скаже і пр.пр.пр."язіката більшість". Між іншим за останніми дослідженнями ніяка вона нахрен не більшість, а вже давно меншість. А знаєте чого саме забзділи ці пройдисвіти? Того, що ми перестали тримтіти над територіальною цілісністю і змінили пріоритети. А в них (пріороитетах) головна ціль - вижитвання української нації. Фізичне, духовне, культурне виживання. Хто цієї мети не поділяє - йде лісом прямо або в ПІСУАР, або в Нью Придністров"я, або в ще якесь незрозуміле утворення назви якому важко придумати.Бо ті утворення називатись Україною вже не зможуть ніколи. А Україна це хоч і слабенький, але світовий бренд.
Меня это не компрометирует, я русскоязычна и вне посяганий. Малороссия - это этакий вид мантры для страдальцев по вотчине. Я думаю, Янукович тут ни при чем, господа мужчины. Виртуальные грязные вещи пачкают в первую очередь вас.
Судя по словам очевидцев, которые родом из Малороссии служили, скажем, в Саратовской области, похоже, что вотчиной был кое кто другой.
Малая Россия. То бишь, изначальная, а не в смысле размера. То, что большевики обозвали Украиной официально. С прилипанием к ней новороссийских земель. Ну да в принципе, мне по барабану, что там кому принадлежит. Для меня всё едино на пространстве от Карпат до Сахалина.
Малоросія по визначенню греків - це метрополія Русі з центром в Києві. В неї входили Києвське та Переяславське князівство. А з врахуванням всіх Тмутараканей типу Пскова - Великоросія. А були ще землі dependents, які не входили в склад Русі, але платили дань їй. До таких відносилася Суздальщина.