Політичний секс. Чужі.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 3 сер 2012.

1. bayard

bayard Дуже важлива персона

звичайно:) бо і хабарі беруть за мовною ознакою. і даїшник, який розмовляє українською, ніц в своєму житті не брав...

2. bayard

bayard Дуже важлива персона

головне що українськодумаючі, а говорити дурню можна будь-якою мовою

3. Ваня Лисицын

Ваня Лисицын Well-Known Member

Мимо этой темы Вы мимо пройти не могли, я гляжу. :)

4. Ваня Лисицын

Не уж то трахнуть в Малороссии некого?

5. Ваня Лисицын

Ну Вам то в Вашем возрасте намного проще проводить сегрегацию среди противоположного пола. :))

6. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Це точно.:rolleyes::))

Моє місто на 70 % україномовне. Не менше ніж наприклад Луцьк. Область україномовна приблизно на 96%. От і робіть висновок про моє середовище.
    А систему впізнавання "свій/чужий" саме завдяки мові придумав не я і навіть не М.Веллєр, цитату якого я вже тут приводив, але це стосувалось московського язіка. І я з ним згоден. Це і є головна ознака. Навіть національний комунізм можна тримати під пильним контролем, на відміну від комунізму московського, або інтернаціонального (що є повною дурницею, бо він виключно московський, а решта і не комунізми як такі).

В якому середовищи перебуваєте ви, на відміну від мого?

7. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Что такое Малороссия? На карте не нашел. Может это вымышленная территория, что-то типа плато Ленг или города Рльех? Если это так, то с этим делом там действительно проблемы.
    Тем не менее, Вы не ответили на вопрос. Хорошо, сформулирую его иначе: хватило бы у Вас совести отказать русскоязычной Людмиле Янукович?

8. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Нам поборникам мови байдуже що і як там напише, скаже і пр.пр.пр."язіката більшість". Між іншим за останніми дослідженнями ніяка вона нахрен не більшість, а вже давно меншість.
    А знаєте чого саме забзділи ці пройдисвіти? Того, що ми перестали тримтіти над територіальною цілісністю і змінили пріоритети. А в них (пріороитетах) головна ціль - вижитвання української нації. Фізичне, духовне, культурне виживання.
    Хто цієї мети не поділяє - йде лісом прямо або в ПІСУАР, або в Нью Придністров"я, або в ще якесь незрозуміле утворення назви якому важко придумати.Бо ті утворення називатись Україною вже не зможуть ніколи. А Україна це хоч і слабенький, але світовий бренд.

9. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Неадекваты те, кто воспринял стеб за чистую монету. Вот уж точно...

10. Luna

Меня это не компрометирует, я русскоязычна и вне посяганий.
    Малороссия - это этакий вид мантры для страдальцев по вотчине.
    Я думаю, Янукович тут ни при чем, господа мужчины. Виртуальные грязные вещи пачкают в первую очередь вас.

11. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Глупости! Они не читают книг.

12. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

ще і як, аж по 300 книжок на рік. :rolleyes:

13. Luna

Уверены, что недооценивать оппонентов - самое то?))
    Дядьку, вас вопрос тоже касается.

14. Ваня Лисицын

Судя по словам очевидцев, которые родом из Малороссии служили, скажем, в Саратовской области, похоже, что вотчиной был кое кто другой. :)

15. Ваня Лисицын

Малая Россия. То бишь, изначальная, а не в смысле размера.
    То, что большевики обозвали Украиной официально. :)
    С прилипанием к ней новороссийских земель.

Ну да в принципе, мне по барабану, что там кому принадлежит. Для меня всё едино на пространстве от Карпат до Сахалина.

16. Luna

Ваня, попробуйте сформулировать мысль как-то...иначе.

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Малоросія по визначенню греків - це метрополія Русі з центром в Києві. В неї входили Києвське та Переяславське князівство. А з врахуванням всіх Тмутараканей типу Пскова - Великоросія. А були ще землі dependents, які не входили в склад Русі, але платили дань їй. До таких відносилася Суздальщина.

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

В нього звилини по іншому не формуються.

19. Ваня Лисицын

Ну вот Королевскую, например. Пока не поздно.

20. Ваня Лисицын

Лучше узнайте значение слова "вотчина".

а де твій аватар? :)