Як-як? З елементами романтики, тобто віршами... Західномонгольською це звучатиме так: Возьму тебя с собою в лес, И привяжу к большому дубу. Пускай тебя е..т медведь, А я тебя е...ь не буду! або так: Что ты скачешь по дивану, Как сорока по гнезду... Я е..ь тебя не стану, Не показывай п...у
Вас це теж стосується. Коло дуже широке, яке охоплює практично всі прошарки суспільства. Від самого низу і до самого верху. При чому на верху підлоти та гидоти значно більше. Це стосовно моральної планки.
Я не любитель використовувати дитячі картинки, та цей раз не втримаюся. Ви там серед "берьоз" багато чого не уявляєте.
ну вы даете в политике... и какая компания завсегдатаев.. Ортодокс, и что ты посередине этого дерьма делаешь?
Ви не уявляєте Ваня це тому, що надто недосвічені в сексі та коханні. Але це все можна списати на вашу молодість і відповідно юнацьку глупість. З віком ви повинні природно стати дещо перебірливі в інтимних стосунках, і вже не будете стрибати в гречку з зплющеними очима. Ну хіба що по пьянці. а враховуючи те що ваш нарід народжений пьяним є ризик що ви залишитесь вічно молодим і глупим. Вибачте.
і в завершення думки було б доречним додати ще одне речення: Ну як тут пройти мимо! з превеликим задоволенням спілкуюсь з людьми, у яких мені є чому повчитися і світобачення яких (принаймні у політичному аспекті) стає мені дедалі ближчим... [OFFTOP]P.S. Брат ull9! Ти ж знаєш, як я тебе поважаю! Не пересмикуй! І не гарячкуй з епітетами, - тобі це не личить... Ти ж розумна людина! Трохи послухай людей, послухай себе... не поспішай з висновками... Іноді доречно порахувати до десяти, перед тим як щось сказати...*drink*[/OFFTOP]
А куди подівались язікаті дівчата на кшталт Еліки та Аріки? Ну ті що принципово не вживають української мови? Власне це тема про них і для них.
Може замість того, щоб читати чиїсь висновки, прочитати оригінал??? http://tsn.ua/analitika/eliminaciya.html Мої висновки: Андруховичу не подобаються такі жіночки, що На жаль це так, але з нього роблять "морального авторитета" тому, що суспільство від еліти/політиків не може дождатися відповіді на важливі питання суспільного життя.... [CENZ]Читаючи чиїсь висновки, та весь захват і підтримку, я так зрозуміла:є така категорія жіночок, що і мовою чудово володіє, і розумні/начитані, бо ж це треба вміти так "оперувати фактами", ось наприклад такі жіночки мають надзвичайно подобатися: Що ж хтось звертає увагу тільки/виключно на мову, а хтось на зміст сказаного. [/CENZ]
А хтось на все перелічене в комплексі. Але при цьому має бути і є стрижнева ознака.Асоціативна , так би мовити. Деяким фахівцям (та і не тільки фахівцям) вистачить прослухати пару-трійку фраз від співрозмовника щоб зрозуміити його сутність, а за ними і вчинки. Буває і таке.
Перелік - розставити в певному порядку (за рангом) Комплекс - система/множина елементів, які знаходяться в взаємозв'язку. На мою думку може бути: або комплекс (а отже деякі елементи з "+" нейтралізують "-"), або ранжирування (коли пріоритетні елементи мають таку велику вагу, що інші просто не враховуються). Спойлер так закрутила, що й самій не дуже зрозуміло, та дуже сподіваюсь, що хоч хтось зрозуміє мою думку Я так бачу, що у Вас основною ознакою є саме мова... За Вашими ж словами можу вважати, що це так тому, що: Ви перебуваєте в іншомовному середовищі і коли чуєте пару фраз на мові, якій віддаєте перевагу - автоматично робите вибір "свій/чужий". На щастя, я перебуваю в мовному середовищі зовсім іншому, тому для мене важливим є саме зміст фрази.
Обидно, что теперь торжествующее «русскоязычное большинство», которое орет на всех углах, что «пацан сказал - пацан сделал, а все эти западенцы только и умеют, что языком трепать», получит еще один дополнительный аргумент в свою пользу: «Эти поборники мови вообще невменяемы и неадекваты - да хоть того же Андруховича почитайте!». Уверена, некоторые еще не раз так напишут, скажут и подумают. ©