Політичний секс. Чужі.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 3 сер 2012.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А може "узнавалка" зовсім вийшла з ладу?

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Та не на сили , тим більш власні, ви надієтесь. Ви цілком і повністю надієтесь на нафту і газ. А ще на власну національну натуру брехати та паплюжити все навколо. Ваш нарід настільки банальний, що ви собі і уявити невзмозі. Спостерігати за вами справа не із приємних, але надто корисна. Так, так корисна як для науковця епідеміолога, чи науковця по боротьбі з шкідниками. Ваш нарід руйнівник.

3. Тень гнева

Тень гнева Well-Known Member

Тюркская кровушка.

4. Тень гнева

Тень гнева Well-Known Member

Скорее всего тюркский элемент в антропологии этого писателя появился после изнасилования его прародителей по женской линии.

5. forester

forester Well-Known Member

Спасибо, хот пан Гранд расскажет мне о наших надеждах. Только все Ваши рассказы выстраданы на Украине. Потому-то и Ваши представления о наших реалаях у Вас несколько сдвинуты. Вы думаете, что если на Украине в армию не вкладывают денег, то и в России точно так же? Нет, пан, в России строят самолёты пятого поколения, разрабатывают новейшие танковые платформы, и запускают повые ракеты. Я догадываюсь, что Вы сейчас начнёте гундеть о том, что не всё из новейшей технике у нас функционирует как должно; то застрянет, то сломается, то упадёт... И будете в какой-то мере правы! Посокольку Украина, в этом смысле, находится в более выгодном положении - у вас ничего не ломается и не падает, потому, что всё, что могло сломаться в принципе, уже сломалось, а то что тяжелее воздуха у вас уже давно лежит на земле. Подводный човен не смог утонуть, как ни старался - жёсткие металические связи с пирсом не позволили ему закончить свои муки самоутоплением. И на том, как говориться, слава Богу! Есть повод для гордости и для нравоучений.

И что в этом такого? Это называется экономическими рычагами. У американцев, например, финансовые рычаги и они в случае чего, прекрывают поток денежной массы неугодным. И ничего, плевать они хотели на возмущение ущемлённых. Россия для продвижения собственных интересов использует нефть и газ, а в остальном ровняется на ведущуую державу мира, самую демократичную державу, кстати, по мнению некоторых.

Ну, я так понимаю, без "экзотических" вкраплений в основной текст никак?

Не банальный, а предсказуемый, и не народ, а государство. Так это наоборот положительное явление. Не зря, занчит, Губерман призывал: "Давно пора, [ ! ] мать, умом Россию понимать!"

Наш народ создал Вам государство. Народ, который что-то создаёт не может быть разрушителем. Это алогично.

6. Norton

Norton камышовый кот

вы в этом уверены? не говорите чушь..

7. ГРАНД

Це не чушь. Це і є московство у всій його огидній красі. Це все те про що я тут долдоню протягом трьох років. А ви не чуєте і чути не хочете. Ну ось тепр самий-самий вишуканий та толерантний (як кажуть наші язікаті) достойний із них вам вивалив усе нутро своє. Знов не чуєте і не бачите? Невже ви до цих пір живете з широко заплющеними очами?

8. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

о_О
    У Вашому розумінні історія з якого року починається? :rolleyes:

9. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

який це "ваш народ" - чеченці? а може чалдони? а може буряти? а може мордва? а може дагестанці? який конкретно - ваш народ?
    тоді йому треба буде мовчати, іншого він не каже.
    як в школу пішов... ;)

10. Orthodox

Он воно як... :scratch_one-s_head:
    Два завуваження:
    1. Тобто себе Ви (чи навіть "ви":rolleyes: ) не обмежуєте у прийомах заради досягнення необхідного результату!
    2. А коли я собі не відмовляю у такому ж праві, Ви починаєте мене звинувачувати у моветоні і тому подібній маячні... Наприклад тут:
    Імхо це ніщо інше як "Ласкаво просимо у світ подвійних стандартів" на фоні рефрену "Рєбята, давайтє жить дружно!"

Виникає питання: "Вам шашечки или ехать?"

11. forester

forester Well-Known Member

А знаете, Вы в чём-то правы! Но, есть, всё-таки, одно отличие, которое осталось Вами незамеченным, хотя и очень существенное, на мой взгляд.
    Я ничуть не агитировал Вас не писать глупости или чушь. Писать вы можете всё, что Вам заблагорассудится. Я призывал воздержаться от прямых оскорблений собеседника. Разве не так?
    Так вот, лично я в этом отношении веду себя вполне корректно. Бывает, правда, вырвется, но... потом долго себя виню. Вы сможете не писать грубости? Лично я - да. А к смыслу претензии не принимаются.

И... знаете ещё что... я сознательно наблюдал за происходящим в этой теме, храня молчание. И вот наглядный результат: трое неплохих, в принципе, и довольно уважаемых мною форумчанина с негодованием отреагировали на моё "наш народ создал Вам государство." И ни один не возмутился словами "Ваш нарід руйнівник". А, замечу, моя фраза была лишь ответом на столь глупый выпад.

Это к разговору о двойных стандартах....

12. ГРАНД

Ах он воно що.;)
    А знаєте чому ви так здивувались? А здивувались тому, що люди в моєму формулюванні побачили правду. Гірку, можливо не приємну на слух, та кусючу, але правду. Більше того. Ви і самі знаєте що ваш нарід руйнівник. І можете заперечувати. але ви надто освічена та любознательна людина, щоб не знати цього прикрого для вас факту. Ви при всій вашій москвоській суті не є бездумним споживачем вашої державної міфології як безальтернативного джерела інформації і чудово знаєте ступінь її брехливості. І те що ваша історія є нічим іншим як міфологієй ви теж чудово знаєте.І немає чого тут ображатись. Так само як німці вже не ображаються коли їх називають народом породившим нацизм. Це фактаж, це правда, і гніватсь на неї безглуздо.

13. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Я так розумію, мова про руських? Так вони таки є чи їх таки нема? А то якось дивно. Як про їхнє походження - так їх немає. Як про їхні "дєянія" - так вони вже є. :scratch_one-s_head:Дивина та й годі!

До речі, ГРАНДЕ, а чому нарІд, а не нарОд?

14. ГРАНД

Безумовно ж є. Але є зовсім не те що вони самі собі вигадали та свято в це вірять. Як фізична одиниця вони існують, але як одиниця духовна, ментальна (як що звісно ж існує така одиниця виміру, так само як і одиниця виміру кохання, совісті тощо) однозначно ні. Це як змішати борщ, суп гороховий та окрошку, і все це міцно залити майонезом, подати на стіл під назвою борщ. але ж будь який їдок , навіть не гурман, скаже кухарю, що це ніякий не борщ, хоча страва таки фізично існує і стоїть на столі.
    Страва огидна і несмачна, але кухар її хвалитиме, бо вона його витвір. Як що у кухаря звісно ж немає совісті.
    Так само і з ними, москвинами.

Мені так більше подобається.:pardon:

15. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

:good:Зрозумів.
    Я навіть здогадуюсь, чому:)).

16. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Тому, що це просто банальна брехня.

Тому, що це правда. :pardon:

17. olegp

olegp миється в бані

от в каких границах он им создал-это и есть одна из самых больших пакостей 20 века, от же помог Ленин, ссуко, Украине пролетариатом:ireful:
    может, разрушил же великую страну, ну пусть не сам народ, но повелся же на сказки больщевиков

18. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

хто "он"?
    народ ірокезів?

19. Orthodox

Fuck my лисий череп! Нарешті очі мені відкрили!!!
    Отже виходить, що до двадцятого сторіччя історії не було? все почалося з картатого Вовки-сифілітика? А я чув щось про Київську Русь, і ще дещо до неї та після неї було кажуть... Брешуть?

P.S. Де гриби збираєте, шановний?;)

20. bayard

bayard Дуже важлива персона

на курсах ФСБ этому не учат. Гранд не знает.
    этот термин употребляли русины а расширил Волошин. в его знаменитом радиообращении о провозглашении Карпатской Руси он говорил только нарід. от словосочетания "наш рід".

а де твій аватар? :)