Коли крім сміху більше нічого немає, то називається по сучасному ІДІОТИЗМ. Андрухович лиш на фоні нашої постколоніальної літературної сірості виглядає ХЄроєм. Це для України дуже замало. За 21 рік не створили НІ ОДНОГО СЮЖЕТУ про сучасне постколоніальне жлобство. Це результат роботи "продвінутих" КДУ та Києво-могилянок. Стид і срам одночасно.
Цирульня і членство в ВР - це дуже різні по фону речі. До туповатих не доходить, що вони є сучасними копіями тих персонажів.
ну если до туповатых не доходит, то не поможет никто.. хоть сам шекспир воскреснет. а умным, достаточно и того голохваства на экране увидеть, 50 летней давности, чтоб все понять.
Крім білого та чорного є ще й сіра маса, для якої потрібно дещо розжовувати. Ну ви ж до кінця не зрозуміли суть галахвастовства, як і творці того фільму.
я понял его по своему и до своего конца.вы по своему, и конец у вас другой.. каждый мыслит как может и до того конца что имеет.. кстати ваш конец еще не конец.
Він досить визнаний у європейському літературному світі письменник. І як відома людина, він робить дуже важливу справу. Можливо якийсь європейський політик саме після цитувння його слів про Україну у західній пресі, відмовиться тиснути руку януковичу з азаровим.
Є ще думка автора Старицького, який висміював колоніальне мутанство українця. Блік, я не мавпа, щоб реагувати на чиюсь моду. Солжєніцин теж "визнаний".
А секс зі словником вже засвоїли? Бо послуги секс-перекладача наживо тільки після складання заліку з предмету секс зі словником...:rose:
секс з жінкою - розумію, секс з книжкою? не моє ))) з книжками не "сплю", виключно читаю, але звичайно не по 300 на рік ))))
Це дуже важка справа... Я вже того словника і в кіно водив, і квіти дарував, і в сомбреро під балконом, і кажу "ну хочеш, сьогодні буду я медсестра" - усе марно... лише цнотливо сторінками шарудить та літерами червоніє... падло...
Вам ще не казали, що коли ви розмовляєте українською мовою, в привабливості ви додаєте неймовірно. Переконаний, в цьому вам стьоби Андруховича та пророцтва геніального Тараса не загрожують. п.с. До речі мені жодного разу не довелось зустріти україномовну повію. Як не дивно, але всі саме язікаті.
"Попит диктує пропозицію" ) Висновок: основний споживач цього товару хто? правильно: москаль-качкодзьоб )