Політичний секс. Чужі.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 3 сер 2012.

1. ull9

ull9 Дуже важлива персона

ориентируйтесь. вынуждены. я вам сейчас поясню
    Я в политике ничего не значит
    в политике значат обьединения. партии митинги демонстрации флеш-мобы и так далее..

так вот протестуя против легализации второг русского, вы плечом к плечу становитесь рядом с грандопрокопамибликами.
    обьективно, помимо вших деклараций. вы с ними стоите рядом.
    возможно просто физически в одной и той же толпе на митинге. или как минимум виртуально на форуме.

2. bayard

bayard Дуже важлива персона

Так, зараз можна довго і нудно матюкатися, плюватися через підписаний Яником закон, можна в черговий раз КАПСЛОКОМ наваляти пости, типу ми їх всіх перевішаємо, перестріляємо і так далі за текстом, його, Яника, навіть можна реально вбити. І що? Це якось змінить людей чи їхнє відношення до тієї ж української мови? Не думаю.

Ми повинні зробити українську мову конкурентноспроможною. Окрім нас цього ніхто не зробить. Ми повинні її зробити модною! Що більше за все любить молодь? Правильно! "Бути не такими, як всі." Зараз розмовляти літературною українською мовою, а не суржиком-це дійсно бути не таким, як всі. Ми повинні її зробити модерновою! Тобто, якщо ти спілкуєшся українською, то ти стаєш автоматично "своїм": ти крутий чувак, свідомий Громадянин цієї країни, в тебе мінімум одна вища освіта, як правило, знаєш ще декілька мов, добре орієнтуєшся в сучасній українській і не лише літературі та і в мистецтві взагалі, не раз бував за кордоном (ти точно
    знаєш, якою хочеш бачити свою країну), ти-громадський активіст, також цікавишся політикою, бо розумієш, що без змін в політиці не буде змін і в країні, і ти знаєш, що потрібно зробити, щоб ці зміни настали, готовий до активних дій і т.д. і т.п. Таким чином, ми повинні створити "модну течію українізації", щоб у суспільстві склалося таке враження, що якщо людина спілкується українською, то вона:
    1. Цікава
    2. Активна
    3. Освічена
    4. Перспективна
    5. З позицією
    6. Не совок
    7. За європейський розвиток країни
    8. Вона з "мейнстріму"
    9 ...

3. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

Я так думаю, что Яник с компашкой настолько сегодня популярны в Украине, что следующие выборы они продуют в чистую, без вариантов.

Ну а новая команда этот закон отменит.

4. bayard

bayard Дуже важлива персона

МІТИНГ ПРОТЕСТУ! ВРЯТУЙ МОВУ — ЗБЕРЕЖИ ДЕРЖАВУ!
    9 серпня 2012 року о 12-30 на майдані Свободи в Харкові навпроти облдержадміністрації розпочнеться мітинг протесту проти підписаного 8 серпня 2012 року Януковичем закону №5029-VI "Про засади державної мовної політики". Зініційований партією регіонів сумнозвісний закон був прийнятий верховною радою України 2 липня 2012 року з цілою низкою серйозних по
    рушень та підписаний головою вр Литвином 31 липня 2012 року. Скандальний закон призводить до розколу держави Україна за мовною ознакою, вносить дискримінацію української мови та призводить до роз’єднання громадян країни. Особливо фатальними наслідки прийняття закону будуть відчутні на Східній Україні й зокрема в Харкові. В цьому регіоні російська мова й так займає домінуюче положення, а цим законом їй надається виключні й безальтернативні права. Мітинг є черговим заходом безстрокової акції протесту харків’ян проти мовного закону, яка триває безперервно від 3 липня 2012 року.
    Не будь байдужим! Підтримай! Приходь! Перешли інформацію знайомим!

5. Фараон

Фараон Well-Known Member

Не согласен.Вот как раз на ЗУ,больше всего возмущений.Почему то до Украинского дома приехали с Колымыи,И-Франковск и других западноукраинских городов.
    Смотрю регулярно новости про ZIK,там эта тема мусолится если не каждый день то через день.При этом вроде никто не собираеся у них вводить региональную мову (Львов,И-Фр,Тернополь ну и примкнуший к ним маличленные ривенчане (или как том правильнее))

6. Фараон

Фараон Well-Known Member

Фотки есть с митинга?

7. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Тобто, будемо сидіти і чекати, поки хтось не зробить нам "хорошо", і тому, що інші, більшість, індеферентні, а Гранд з Прокопом (знову їм гикнулось :))) розкидаються образами про "язікатих" і "невігластво Пронь Прокопівен" ?
    Ні, з головним посилом статті я згодна, автор вистрелив абсолютно влучно: сьогодні в Україні вибір мови перестав бути виключно мовним, він став цивілізаційним. Так, цю ідею, на жаль, паплюжать і ті, що відверто проти, і ті, що волають "ми за!", але ідея проб'ється, з часом.

8. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Відень :) кстати имеет под собой основание. а Венгрия и вовсе по -разному (Угорщина в украине). А что говоритьо Германии. Она не Дойтчланд. а в Украине и вовсе Німеччина;)

Москву как только за ганицей не обзывают. Moscow разной:preved:

9. tanna

tanna Дуже важлива персона

[OFFTOP]Едрить мадрить...не, я чужая на этом празднике жизни. :)):)):))[/OFFTOP]

10. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Улл, не розповідайте мені про мене.
    Статтю не писав Гранд.
    Я не політик, я громаданин, який робить свій вібір. А вибирати мову на мітингах чи партсборах - нонсес, її вибирають чи не вибирають особисто.
    Ваша об'єктивність - ваші фантазії, ні я, ні автор статті не виступають проти легалізаціїї (що це таке?) російської.

Цитата: Прикметно, що підтримувати українську мову та європейський вибір можуть і громадяни, що в побуті користуються російською мовою.

І я не збираюсь відмовлятись від своєї рідної російської мови (ви цього не помітили?!), я виступаю на захист української, яку януковичи принижують і знищують. І моя позиція щодо мовного питання в У. не змінилась, я тільки "в нужный момент" перейшла з російської на українську. Як і багато інших російськомовних в соц.мережах.
    Улл, ви влучили в "молоко".
    [FONT=&quot][/FONT]

11. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

:good:

12. ull9

я никогда не утверждал, что статью писал Гранд. я утверждал, что статья затрагивает грандов и затрагивает вас.. указывает вам общее.

гражданин, делающий свой выбор - акт политический..

13. ull9

(продолжу..)
    а грандопрокопы защищают..
    они уже застолбили поляну. они там раньше вас. уже все уголки пометили своими экскрементами.
    я об этом..
    как раз в яблочко

14. Luna

У Гранда и Прокопа совершенно не идентичные взгляды на проблему украинского и русского языков в Украине.
    А защищать можно по-разному. Можно и навредить ненароком. А можно и НЕ ненароком.

15. Фараон

Фараон Well-Known Member

Пафос и политиканство.
    Вы забыли добавить яко бы.
    Вот к чему это ханжество?Дома разговаривать по русски,а на людях выставлять себя щирой украинкою!
    Основной недостаток этого закона,что его предложили ПРовцы!И все!Все остальное лирика и лицимерство!
    Предложи этот Закон Батькивщина,Вы с таким же апломбом говорили бы, что закон о языке очень нужный!

16. ull9

да? укажите разницу? любопытно.

17. Luna

Отчего же? Признавая русский родным, в интересах страны считаю необходимым поддерживать украинский, и потом...мне нравится на нем говорить, при чем тут
    ??

18. Luna

А Вы вычитайте их посты в ЭТОЙ же теме, разница видна невооруженным взглядом.
    Гранд больше внимания уделяет вещам внешним..символам, Прокоп - внутреннему содержанию.
    Вы видите их резкие высказывания, за которыми иногда суть улавливать и не хочется, а стоит.

19. ull9

у меня знакомый дома разговаривает на русском, а диссертацию защишал на украинском - это ханжество?

20. ull9

это не принципиально.
    у обоих абсолютное неприятие русского - как языка общения, как языка целого пласта мировой культуры..

уродливая форма не любви, а каких то "страданий" по-украинскому.

а де твій аватар? :)