Політичний секс. Чужі.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 3 сер 2012.

1. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

100%! так і є!
    можливо це у них підсвідомі страхи марнославства, вуха котрих стирчать з совкових часів... адже у совєцький період українськість вважалась ознакою "правінциальнасті, дєрєвєнщіни"...:)

2. Inga

Inga Дуже важлива персона

и всё же, и всё же, выберу из Вашего ответа, то что мне приятно слышать :pardon:

и на этом, если Вы не против, поставлю точку. :)

3. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

ЦІ люди вже українці, хлопці)
    І Гранда не питатимемось)))

4. Orthodox

То файно! Слава Богу, що так!
    будь ласка!
    будь ласка!
    "Насільно міл нє будєш" у тому числі і в "політичному сексі"...:pardon::)

5. Luna

О! А тепер послухаємо габой (с)))

6. Inga

люблю традиционный ;)

7. Orthodox

а я за ПР голосувати не буду...;)

8. Inga

и правильно ! politsex no pasaran! (пани Milena, простите за грамматику)

9. olegp

olegp миється в бані

усе пропало:))

10. Orthodox

авжеж...
    груповухи не буде...:pardon:

11. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Все дуже просто - наші русифіковані совки тягнуть нашу країну в дупу. Вони хочуть зробити з неї лукашенкостан, як Білорусь, це іхній ідеал, до якого вони прагнуть, плекаючи свої совкові цінності, які турботливо привівають своїм дітям, вирощуючи наступну генерацію таких, як вони.
    А я жити в лукашенкостані не хочу. Я з цим ніяк не можу погодитись. І готовий ни все, щоб їм перешкодити.

12. olegp

olegp миється в бані

а укромовние совки хіба не тягнуть?

13. FourA

FourA Дуже важлива персона

Когда началась эта тема, я заготовил было сатирическую заметку о правилах сексуальной жизни для свiдомих украинцив...
    Однако "горячая любовь" ко мне (отнюдь не сексуального характера) одной шановной пани - модератора помешала мне выложить на форуме эту сатиру...
    Но она, эта сатира, в общем оказалась ненужной...
    Наши шановные свiдомие оппоненты сами полностью так сказать, раскрыли себя во всей красе...
    Просто им не надо мешать - и они всё сделают сами...
    Прошу моих российских товарищей взять на заметку эту стратегию...
    Как можно меньше надо вмешиваться в то, что пишут свiдомие украинци...
    Люди на форуме отнюдь не глупее нас.. Они всё великолепно понимают, и сами найдут ответы диячам политсекса по-украински...
    Я выражаю искреннее уважение женщинам на Форуме...
    Они оказались как всегда на высоте...
    В отличие от некоторых, считающих себя мужчинами...
    Я бы их скорее назвал Чудаками...
    Или как это там по-русски?

14. Mr. Blick

"україномовний совок" - це оксюморон. "Совок" це термін, який означає окреме конкретне явище - людину, що має в голові цінності радянського часу, найголовніша з яких - русифікованість. Нерусифікована та неросіяфільна людина совком називатися не може, це випливає з визначення терміну. Сподіваюсь, це дійшло до твоєї лігвоідентичності ?

15. olegp

olegp миється в бані

недорозумієте,"Совок" це термін, який означає окреме конкретне явище - людину, що має в голові цінності радянського часу-тут вирно, одне з них - те, що при совку м'яко називали коренизация,для Донбасу та Харькова то була свавільна мовізація,
    а з визначення терміну україномовний як раз и випливає совок,бо Україна сама суть породження совка, адже саме совок зробив з чисто географич поняття Малоросія геополітичний суб'єкт УРСР, з деякими ознаками держави і навіть членством в ООН, (хоча початкові кроки зроблені Керенським), адже саме совок зробив етнос українці з субетносу малороси, адже саме совок зробив укромову з малоросійського нареччя, (під терміном совок маю на увазі і досовковых комуністів у влади в 1917-22),
    в 1911
    образованный харьковчанинъ даже название города постыдился бы писать малороссийскимъ наречиемъ(по современному- в укромовном варианте)

16. Luna

Найголовніша з них - нетерплячість до тих, хто має іншу думку) І свиняче до них ставлення.
    Ви в цьому неперевершені)

17. Mr. Blick

Це брехня, брехати не треба. До терміну "совок" це не має відношення, ні в українській, ні в російській мові.

18. Orthodox

"Віхґі вґаждєбниє вєют над нами..."
    Та невже? Як?
    Без допомоги Старшего Брата?о_О
    (далі навзрид, з загрозою виплакати усі очі)
    "На каво ж ти нас пакінул, кармілєц наш, поілєц і хранітєль живота нашего...."

19. Mr. Blick

Хто про що, а лисий про зачіску. На харківщині і так більшість населення було україномовними, і впровадження української мови - було процесом, що мав би місто після краху російської імперії при будь-яких умовах, в незалежній УНР, в совковій Україні, в рейскомісаріаті Україна за німців, бо це просто було потрібно людям.

20. Luna

))) Якраз це і має значення, заюшко, вчися вже дивитись на основне, а не обгортку.
    Людина, яка любить Україну та працює на її користь може бути взагалі німою.

а де твій аватар? :)