Взагалі то там було щось на кшталт "на язікату не встане". Нова якість громадського протистояння плавно переходяча в ворожнечу. За що язікаті боролись на те і напоролись. Язікаті і в думках не припускали що вже минулої толерантної України не буде ніколи. Язікаті своїм язіком все зруйнували.
) Це Ви, дядьку, з висоти років кажете)) А от Бліка точно доля спіткає здибати російськомовну мАсквічку. Закохається без пам"яті, от побачите, ще й скаже "Я тьебя льюблу")
Схоже, шаманить дядько...Ховайтесь, хлопці))) Почати з себе - велике діло)))) Дядьку, Ви давно й безумовно втрачені для жіночок будьякомовних як екземпляр безнадійно одружений)))
Товариство! Тут треба розібратись! У моєму розумінні словосполучення "не даю" передчабає пасивний аспект обговорюваної теми! У такому випадку про себе можу сказати "я ніколи"... Хоча, звичайно, є у мене ще один варіант щодо "даю", тоді інша справа:o)... але це вже буде щось середнє між темами "ПРО ЭТО" і "ХАРЧУВАННЯ".... )
Ортодокс:ireful: Я вже давно Заї написала про дівок, але він якось не реагує))))) Ну звичайно, у вашому випадку якось зрозуміліше "не візьму...отаку...негідницю язікату))))))))"
Чого б це хлопцям ховатись? Вони приєднаються. От побачите. Правда. Але як духовний натхненник та певною мірою наставник ідею "не вставання та не давання" нестиму в молодіжні маси. До того ж опираючись на мій моногамний та однолюбний досвід пропагуватиму народжуваність україномовних українців. Автохтонів.
Пані Луна. Т.Г.Шевенко теж "шаманив" як Андрухович. Пам"ятаєте - "Кохайтесь чорнобриві та не з москалями... тозлії люде, зроблять лихо з вами..."? Ну і як вам "шаманізм" від українського генія?:rolleyes:
Шановний, Ви уважніше перечитайте ще раз! Він просто сказав, що він не зоофіл...:rolleyes: P.S. Доречі, Ви сьогодні що будете їсти - Pedigree, Chappi, Whiskas, Friskas чи Kitekat?
Вот я и говорю - он просто постеснялся в открытую сказать, что он импотент. Извини, я родной для тебя пищей не питаюсь, поскольку являюсь человеком.
Оті натхненники як правило самі не ..натхнені))) ) Дякую, Дядьку, це в перли))) Так ви що ж??? Боїтеся покритками стати?
Андрухович та Ґранд спрацювали на ефектність, а Україні потрібна ЕФЕКТИВНІСТЬ в цьому питанні. Я чекаю від Андруховичів не цей подібний стьоб, а твір на цю тему хоча би на рівні "За двома зайцями", якого вони в силу своєї професійності ніяк не можуть породити. Потреба сюжету про сучасних Галахвастових та Пронь Прокопівних аж кричить в суспільстві.
Як що ви вважаєте "як правило", то тоді приведіть приклади натхненників які самі не натхненні. Ані такого "як правило" не знаю і таких натхненників. може ви знаєте? Продемонструйте. Я пророк, а не письменник чи філософ. Мабуть боюсь. Хоч і не знаю що таке покрити.)
Так Ви ж, дядьку. Теоретичний натхненник) Сам дружину за мовою обирав чи національністю? Я оце думаю, свекра з Брянську, якого поважаю та ціную, порадити свекрусі вигнати геть чи нехай живе собі? Озвєздєнєть)))) ))) Це занапащені москалями, та й щирими українцями незаміжні дівчата, в яких різали коси.