Політичний секс. Чужі.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 3 сер 2012.

1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

В Украине первый час.

2. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

[OFFTOP]О! я бачу, що в "Центрє" Вам довірили мене в персональну розробку? Good job!;):))[/OFFTOP]
    Відповідаю на Ваше питаннячко: Так. Без труднощів.
    1 - ange ou?
    2 і 5 - duncan
    Решта - мої...

Я Вам більше скажу, коли у той час я читав пости пана ГРАНДа і пана Прокопа, то навіть мав певні сумніви щодо адекватності авторів, і вважав їхні дописи "оголтелым национализмом", який керується не здоровим глуздом, а виключно напівінстинктивним почуттям ненависті і упередженості до всього російського і майже маячнею. Крім того, я дозволяв собі постити на їхню адресу образливі слова і хамські випади. Коротко кажучи, поводився як свиня (а точніше як свінья). За що зараз публічно прошу пробачення у цих людей. Тепер я розумію, як помилявся. Але для такого розуміння треба було спочатку відверто відповісти собі на цілу низку питань: які думки у моїй голові є мої, а які закладені совковою системою; я дивлюсь на речі своїми очима, чи крізь призму ментальності Бальшова Брата і т.д.
    Вибачайте за напівсповідальну тональність. Просто я хотів сказати, що ні у якому разі не складаю з себе відповідальності за свої слова. Не намагайтесь ткнути мене носом у минуле. Марно. Краще спитайте, - я Вам дам більше компромату на себе, ніж Ви накопаєте самотужки (премію "Центру" потім зі мною поділите)
    Саме так.
    Головне у своїх діях і переконаннях не йти проти Бога і совісті, бути чесним перед собою...
    Не скажу що у мене це завжди виходить...
    Але принаймні я намагаюсь...:pardon:

3. Orthodox

сабж вимагає! та й Ваші пости діють наче політична віагра :)):)):))

4. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Брате. Все добре. Не треба вибачатись. Ви в силу ваших ментальних, культурних принад колись повинні були зробити той надскладний (для пост савєцькой) людини вибір і ви його зробили. Не могли не зробити. Запевняю , він абсолютно правильний. Коил я давно-давно робив цей вибір перебуваючи далеко-далеко від Батьківщини, то вияснив до болю оригінальну і в той же час просту річ. Не буду розповідати, що не було жодної ночі, щоб не снилась Україна..... попри те що я перебував в доволі благополучних місцях.І я раптом зрозумів, що мені абсолютно байдуже якою буде природа, клімат, і т.ін. в моїй Батьківщині, бо я не за це її люблю. Нехай там буде піщана пустеля (і уявив собі), і я сказав собі, що незамислюючись стану прилаштовуватись до умов пустелі, але в Україні. Це не тільки свідомий вибір і констатація, це вже щось більше, підсвідоме, генетичне. Багато хто цього не розуміє з багатьох причин. можливо не пробували покопатись в собі так глибоко, яке це зробив я свого часу, можливо не перебували довгі роки по-за межами батьківщини , можливо......... причин сотні. Ці люди поки що сплять і більш ніж переконаний вони просплять. Вони просплять те, чого просипати неможна нікому.

5. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Перечитуємо ще раз. І ще раз. І ще раз. І щось воно нагадує)))

Ти молодець, бо маєш переконання, які неможна не поважати. Особливо якщо вони пропагуються як власна думка, не потік хамських випадів та образ.

6. Orthodox

7. Orthodox

Дякую!

8. Orthodox

Що саме?:scratch_one-s_head:
    Я ще не прокинувся для того, щоб вхопити суть натяків...:o

9. Orthodox

Сильно!:good:

10. Luna

Переглянь епітети, які використовуються у політичній "боротьбі" на форумі. Як ти там кажеш? Поводяться, як свині? Влучно.
    Саме як свині. І дискутувати на такому рівні - принизливо для так званих борців за Україну. Це ганьба, а не боротьба.
    Завдяки подібній політиці людей відвертає і від мови, і від спілкування як такового. Це треба було додуматись, визначити антиукраїнками Еліку, Онікс, Інгу, далі не буду перелічувати.

Язікаті....Російська мова - моя рідна мова. Я думаю на ній, І БУДУ ДУМАТИ. Хто від рідного відхрещується - то не патріот, то пустишка перефарбована. Але деяким не звикати)

11. Orthodox

Ні, не так. Я казав виключно про себе - "поводився"...

12. ГРАНД

Бачите як легко ви зустріли розуміння? На відміну від мене. можливо тому, що весь процес пробудження був на очах у форумлян (як Острова так і ЛФ). Мій прцес почався і проходив не так. Мені прийшлось таранити лобом міцні мури заскорузлого і ще міцного совка. Мені доводилось застосовувати різні методи і способи (з хамством та агресієй включно) не тільки в бік опонентів, але в сотні разів те ж саме отримувати від них. я викликав ненависть до себе, і як не дивно це мене тільки надихало і підсилювало. але воно того варто.
    п.с. Про відвертання від мови про яке тут пише вам пустишка.
    Спитайте її, хіба хтось або щось може відвернути від того що любиш всім свої істовм? Ні не може. А як що я, або ще хтось її від мови відвернув, то тоді це така у неї "любов". Намальвана і штучна. Бутафорська. любов пустишки.

13. Luna

А я кажу про тих, перед ким вибачався. І твої аргументи для цього підходять. Ні?

14. Orthodox

Іноді це буває ще у дитинстві... і не з власної волі...;)

What is "рідного"? (є сенс відповісти після паузи...)

15. Luna

Мова, на якій говорять твої батьки, говорили діди, на якій ти навчився говорити - рідна мова.
    Ми зараз не про дитинство. Ми про сортування. У зрілому віці.
    Сортування, завдяки якому народжується внутрішнє протистояння та агресія. Особисто я впораюсь...

16. olegp

olegp миється в бані

Она же Элла Кацнельбоген. она же Людмила Огуренкова, она же Изольда Меньшова, она же Валентина Панеяд
    :)):)):rock:

17. Luna

А Вам какое дело?)
    Я никогда не понимала этого рвения "разоблачить"

18. ГРАНД

Не впорається вона.

19. olegp

olegp миється в бані

никакого, просто психотип интересен:))

20. Luna