Політичний секс. Чужі.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 3 сер 2012.

1. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

:)) Ви в цьому впевнені?))) Жінки заробляють н е менше чоловіків, Бліку. Та хіба взагалі це має значення?

2. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

:sarcastic:

3. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

:scratch_one-s_head:Що з Вами?)

4. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Так відбувається коли самиця приманює самця. Не більше і не менше. Тоб то жінка вдягена пошло, просто шукає самця для злучки, а там як доля поверне. Після злучки настають розумові тести. Рідко коли навпаки. Тому коли настає черга осмислених розмов відсторонених від безпосередньо злучки тоді і настає момент істини в повороті долі. або доля стве крапку на цих стосунках, або продовжує інтригу. Поший одяг то лише декорація цього спектаклю.
    Так от коли доля ставить крапку, жінка перетворюється на шалаву, а чоловік на сексуального мисливця. Ніхто ж чоловіка не назве в такій ситуації шалавою?
    Так до чого я?
    Ага. поворот долі означається розкритим ротом і першими осмисленими словами після того як улягаються перші пристрасті. І тут починаються драми. Жінці важче. Як буде дуже балакучою, то обов"язково вибовтає всі потаємні походеньки, надто мовчазною - виклкатиме недовіру в намаганні приховати якийсь особистий бруд.
    Зупинюсь на моментіпершого відкривання рота жінкою для тестування самця. починається політика. Далі буде.

5. ГРАНД

Не треба так казати друже. я більше ніж переконаний що вона так не думає. Систематично "вказуючи" на вашу слабкість жінка і сама не розуміє що копає яму сама собі. Жінка в будь якому віці чудово розуміє, що біологічний годинник працює проти неї. І таке казати чоловікові може тільки або надто глупа жінка, або надто фригідна.
    З чоловіками справа дещо інша.

6. Inga

Inga Дуже важлива персона

Не стоит. Вы уже и так выболтали все свои секреты, месье Гранд. Есть смысл прекратить этот "душевный стриптиз". Хотя, дело Ваше...

7. ГРАНД

Не секрет, що після любовних утіх, які тривають доволі короткий час, теми розмов в подружжі (або просто парі) змінюються. Однією із тем стає саме політика. Ось тут і починаються відкриття.

8. ГРАНД

Дякую за пораду. Але не могли би Ви трошечки відвійти в сторонку і мовчки покурити бамбук?

9. ГРАНД

Мавпування Еліки шурує повним ходом.
    В мені помиляються.
    А раніше хіба не помилялись?о_О
    вважається що загадкою повинна бути жінка. Дурня. Самою справжньою загадкою є чоловіки. Навіть самі простецькі на перший жіночий погляд.

10. ГРАНД

Дівчата. Ви такі класні та кумедні як оті любовні романчики написані літературними неграми і що продаються на книжкових лотках. І саме головне, що це добре.;):))

11. ГРАНД

Он вже і теорії Енштейна потріскують, а на Фройдові теорії чекає доля теорій Ч.Дарвіна.
    Ні?

12. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Зауважте все звелося до власної персони[CENZ]до того ж такий перехід зробили не учасники полеміки, а сам топікстартер[/CENZ] - то може ціллю теми і є привернення уваги не до теми, а до власної персони

13. ГРАНД

Я ж клоун?:rolleyes: А клоун для того щоб ефективно діяти повинен спочатку зконцентрувати всю увагу нак своїй персоні. А вже потім власне і переходити до самого спектаклю намагаючись утримувати увагу. Як що йому це вдається - віцн хороший, ефективний клоун, геній своєї справи і повинен викликати повагу. Як що ні - то він і не клоун. Третього не дано. Я в якості спектаклю обрав тему політичного сексу, як таку що жоден дописувач і не наважився би відкрити. Власне перехід до політики та сексу в ній плавно відбувається. Хіба це не чудово?

14. TesTanya

:morning1:Мені ніколи не подобався цирк. Клоунів і блазнів не люблю.:girl_bye:

15. Norton

Norton камышовый кот

мабуть тема просто дуже банальна....та й мужності багато не треба, щоб це все бачити в повсякденному житті...а те що ви висвітлюєте одну з багатьох проблем, ну то є ваша власна думка, до якої можуть приєднатися, а може й ні... здається є питання важливіші, тощо...

16. Norton

Norton камышовый кот

точно....та й відношення до них однозначне....

17. ГРАНД

Ви вважаєте клоунів та блазнів одим і тим же?
    І все тільки тому, що не любете вид мистецтва під назвою Цирк? Цікаво.

18. Norton

Norton камышовый кот

а ви вважаєте що це можливо назвати мистецтвом, я про тему і клоунів...?

19. ГРАНД

Скажіть Нортоне. А плюнути в мене, багато мужності треба?
    А одружитсь багато мужності треба?
    А завести дитину, багато мужності треба?
    А в сонячну неділю підти не на дачу а, до виборчої дільниці, багато мужності треба?
    Бо це і є те саме повсякденне життя і водночас...........

20. TesTanya

я знаю яка різниця між ними, та назвала обох, щоб упередити зайвих уточнень, [CENZ]але зараз таки:girl_bye: [/CENZ]

а де твій аватар? :)