Політичний секс. Чужі.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 3 сер 2012.

1. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

:) Гранд, начните подтверждать идею о моей для Вас неинтересности и возьмите тайм-аут. А то прощание несколько затянулось.
    А говорить я буду все равно то, что думаю. Несмотря на риск Вас глубоко разочаровать.

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Що ви від мене хочете?

Вже розчарували. Як що я пояснив не дходчиво, то можу спробувати ще раз.
    Мене розчарувала ваша банальність та невгамовний стадний інстинкт. Ви втратили індивідуальність З вам на даний момент немає про що говорити. Вірніше розмова з вами не відрізнятиметься від розмови з іншими язікатими дівчатами.

3. Luna

Переадресовываю вопрос - что Вам от меня нужно? Моя банальность и стадный инстинкт однозначно не заставят меня высказывать мысли, идущие вразрез с моими убеждениями. Вам не нравится? А мне тоже не нравится. Что именно Вы в курсе.
    А о своих разочарованиях Вы уже поведали словесно и песенно) Я услышала Вас с первого раза)) Так и будет, ну что поделать...жизнь)

4. ГРАНД

Дожились, вже і питання власним розумом сформулювати не можте. Мавпуєте. Звісно ж так легко.

Немає у вас ніяких переконань. Ви пустишка. Хоч і грамотна, але пустишка.

Відсьогодні мені байдуже. Я розчарований.

Просто відстаньте від мене.

5. ГРАНД

http://www.youtube.com/watch?v=TlxFOF4lE-s

А это точно были трупы НЕМЕЦКИХ солдат?
    Судя по потерям сторон, скорее уж "ребятишки" катались на замёрзших трупах собственных отцов...

6. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Добре, що не один я це зрозумів. :)

7. ГРАНД

Донощик.

8. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

[CENZ]реальна історія з форуму, але іншого...
    Був там один форумлянин[CENZ]наскільки розумію - тут він не дописує, хоч дехто, хто дописував в той час на іншому форумі, може здогадатися про кого(підказка: художник, чи щось таке і жив (чи досі живе)в Москві)[/CENZ], дуже прикрий, все йому було не так: і гори на фото - не гори, а горбика, бо він бачив кращі; то місто, з якого дописував опонент - богом забуте село, та й у всіх мислимих і немислимих проблемах вважав винними "м о с к а л і в".
    Як стало відомо згодом - причиною такого були суперечки з дружиною-росіянкою.
    Типовий підкаблучник, який свої проблеми компенсував уїдливими дописами. Чому не розлучався - дитина, як же можна її лишити "ворогам"...
    [/CENZ]

9. ГРАНД

Зворушлива історія. Можна сказати повчальна і абсолютно в тему.
    Так чим вона закінчилась?
    Як ви думаєте оте "підкаблучник" це образа із ваших вуст? Чи нейтральне щось? Ну те що не похвала точно.
    Ну а як що наважився так активно сперичатись з дружиною в прямому ефірі, то мабуть і не такий вже і підкаблучник?;):))
    Хоча.....художника образити може кожний.:)))

10. TesTanya

сперечався не з дружиною[CENZ]дуже сумніваюсь, що вона знала про його "релакс" на форумі[/CENZ], а з форумлянами... Якби не був підкаблучником, то або розлучився б, або спробував би порозумітися...

11. ГРАНД

Ви би могли дати визначення "підкаблучника"? На ваш погляд. Як Ви собі уявляєте це?

п.с. А може він все ж таки розлучився? Або порозумівся? Ви володієте точною інформацієй по його сімейній справі? Чи все ж таки трошечки з стелі взяли (припустили) такі дані?

12. Mr. Blick

Взагалі, в тому, що мешканки України виглядають як шалави, винні ми, чоловіки. Бо самі пускаємо слюні та витрищаємо очі на якусь , що в труселях по вулиці йде. А якби ми таких піддавали обструкції та насмішкам, та ставились, як до шльондр, то вони швидко б як порядні пані вдяглися.
    А то я тут нещодавно, на одному українському телеканалі на передачу натрапив, там стриптезерці (російськомовній звісно) чоловіка шукали, і якісь барани аж в чергу на кастінг встали. Зрозуміло, що це телешоу, але відображає реальний стан справ.

13. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

А тема й справді про секс, ось уже про сублімацію розмови пішли:))
    Зігмунд Фрейд, наскільки я пам'ятаю, не розглядав феномен сублімації у контексті політики. Він її (сублімацію) більше з творчістю коррелював. А марно! Он як цікаво. :))

14. Luna

Слабкі ви, Бліку) Не чоловіки України, а саме ви, бо вистачає лише на форумні погрози та вигадування епітетів для жіночок без штанів, що розгулюють по містах.

Жінці, вибачте за банальщину, потрібен чоловік, сильніший за неї в усьому. Щоб навіть хотілося приборкати свій характер. Але таких дуже мало. ДУЖЕ мало, виключення. Тому й жінки казяться...це одне з припущень. Один з варіантів, але достойний уваги.

)) Розгляньте політику як вид творчої самореалізації - побачите, що й там талантів не більше, ніж мазил-дилетантів))

15. Mr. Blick

А ну цить, жінко! Не сперечайся з сильним чоловіком, а то форумним кулаком як жахну! Швидко побігла на кухню зранку, яєшню жарити, а не балакати тут !

16. Luna

:o В хороших господинь вже борщ зварений та вертути печуться, Бліку) Спробуй не гаркати на жінку, а якось...ну, щоб їй самій хотілося тобі догодити.
    Кулак форумний))

17. TesTanya

[CENZ]Чоловік сказав,
    чоловік стукнув кулаком по столі...
    Чоловік ловить речі з вікна... (с)
    [/CENZ]

18. Luna

:rolleyes: Хто як чоловічу силу розуміє) Блік навчиться,я впевнена.

19. ГРАНД

20. Mr. Blick

[CENZ]У сучасних обставинах власниці мініспідниць рідко приносять в родину вікно (разом з усією хатою), щоб з нього речі викидати :rolleyes:[/CENZ]

а де твій аватар? :)