Політичний гумор в анекдотах і картинках

Тема у розділі 'Кімната сміху', створена користувачем KARABIN, 25 гру 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

• Подобається Подобається x 4
  2. Wili

Wili Well-Known Member

• Подобається Подобається x 8
  3. Wili

Wili Well-Known Member

ну що я можу сказати, з такою журналістикою можна сміливо закривати всі камеді клаби...заміна буде.

• Подобається Подобається x 6
  4. Wili

Wili Well-Known Member

5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

---------- Додано в 21:02 ---------- Попередній допис був написаний в 20:59 ----------

• Подобається Подобається x 9
  6. Alias

На ночь читайте: "Порох наш, иже еси на Украине, да светится рядом с тобой от счастья Яценюк, да придет Царствие Украинское, богатое и пладородное, да будет воля твоя согласована с народом твоим, яко на небеси, на земли и на устрашение карлика"

И все как рукой снимет)

• Подобається Подобається x 2
  7. manur

manur Well-Known Member

http://repka.club/blogs/svirid-opan.../item/675-obzor-mirovykh-novostiei-09-09-2014
    деякі цитати :

В оправдатєльний хор, який громко і на весь світ співає мощну песнь, шо нікакіх поставок оружія Україні не планірується, включаються все нові і нові солісти. Вночі к етому хору підключився і глава Пентагона, которий ісполнив арію: "Ми мірниє люді і в нас оружія нема". Мощ і согласованность хорового пенія такова, шо в діда усіліваєцця подозреніє - поставки оружія безпрецедентно великі і скореє за все включають новейше вооруженіє, яке американцям не терпицця іспробувать в реальном бою по руссоватним мішеням.

Потому ЄС рішив санкціі об'явить, но вступлєніє іх у силу нємного отложить. Кажеться, в Брюсселє собралися якіто утончонні садісти. При етом була запущена мулька, шо запровадженню очередного пакета санкцій буцімно преп'ятствувала Фінляндія. Єслі би палки в кольоса ставила Угорщина, во главе якої стоїть симпатізірующий *уйлу шизофренік і собіратєль "мадярського світу" Вітя Орбан, дід би засумнівався в сплочонності Євросоюза. Но Фінляндія... Дід давно подозреває, шо хтото шибко умний послєдоватєльно формує для Фінляндіі обманчивий образ слабого звена в ЄС. І Фінляндії уготована роль особо цинічно разочарувать *уйла в його сподіваннях на розкол Євросоюза. Наблюдаєм дальше.

Кончиться все тим, шо Середньоазіатські царьки по очереді обшманають *уйлу кармани, вициганять в того купу дєнєг, які *уйло нєхотя, но буде давать. Бо дівацця нікуди - імідж велікой дєржави стоїть нєдьошево, а після украінської авантюри цени виросли. Китай же приїде в Душанбе з совершенно іними целями. Но тоже не для того, шоб помагать *уйлу бороться з Америкою. Китай брезгліво повертить *уйла в руках, пойме, шо в миршавого з усіх боків срака і іспользує імеющієся слоти по назначенію. А чого стічняться? Ето жізнь, Вова. А жізнь штука жосткая.

• Подобається Подобається x 5
  8. Porucznik Jeblonski

Porucznik Jeblonski Полковник неприкосновенного запаса

Бондаренчиха вышла из Верховной Рады после обсуждения хунты и карателей в Дамбассе.

9. Оля

Оля Старожилка форуму

Объявление: "Требуется опытный пастух для российских баранов заблудившихся на Донбассе".

• Подобається Подобається x 7
  10. Wili

Wili Well-Known Member

11. ptascheschka

ptascheschka Well-Known Member

12. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

13. Porucznik Jeblonski

14. Alias

15. Porucznik Jeblonski

Кацапам скоро пригодится:

16. Porucznik Jeblonski

"Закарпатська файта у зоні АТО" (Robin Fishur)

"Бійці 128 бригади зловили в зоні АТО сепаратистів. Робі Пуга навіяв мені своїм постом, як вони спілкуються із затриманими…

- Мішо, позерай, сепаратиста-м туй зловив.
    - Десь го зловив?
    - Туй на путьови.
    - А се наш сепаратист вадь мацкальський?
    - Фрас го знає. Йшов на машині. Я го остановив і зазвідав-ім, ди йде. Вун ми каже, ош у «магазин». Се се бовт по їхньому. Я вже сякий ош відпустити, або позераву – висить у машині лєнточка, ги сто жУків у шорі! Но то я го утяг із машини і положив на землю. Никай, там лежить. А пак знайшов-ім у багажнику автомат. Думаву, ош се се мацкаль.
    - Може узвідати, де суть го цімбори?
    - Мож. Айбо вун нич української не розуміє. Я пробував. Вун лем на ня упозерався ги баран на нові ворота. Нич української не розуміє.
    - Йдеме. Я попробую.

- Добридинь! Як ся маєш? Не тисне шнурок на руки?
    - Что?
    - Дораз тя уєбу та бде ти і «что» і «как». Як ся пишеш?
    - Пішеш?
    - Айно! Фамілія, ім’я, по батькови. Удкідь-ісь?
    - Іванов Іван Івановіч
    - Не миригуй ня, бо точно тя дораз уєбу. Маєш метрику даяку?
    - Что?

(чути звук удару у вухо)

- Я тя придупреждав, ош не миригуй ня. Метрика є? Паспорт по вашому. Утлевел. Аусвайс. Пітьо, як бде по англицьки паспорт?

(Пітьо помагає)
    - Па-ас-с-спо-орт
    - Дякуву.

(До сепаратиста)
    - Ду ю спікінглиш? Ху із он дьюті тудей! Паспорт маєш? Паспорт!
    - Да. Вот в карманє.
    - Так. Іванов Іван Іванович. Не надурив. Зря-м тя у вухо ввалив-ім. Но вибач. Малинько-м нись миригований-ім. Айбо паспорт мацкальський, ге?
    - Что?

(чути звук удару у друге вухо)

- Пувів-ім ти, ош не чтокай. Кажу, ош паспорт мацкальський. Як ісь-ся туй оказав?
    - Оказав?
    - Айно, оказав. Прописаний-ісь у Ростови, а йдеш із лєнточков і автоматом у Україні. Лем не кажи ми, ош ся заблудив.
    - Заблудив?
    - Ти што, дЕбіл єден? Не розумієш української, то бдеме по русскі. Звідаву, ош КАК ти ся туй оказав? ПРІЄХАЛ, звідаву, як, до фраса?
    - Чєво???

(чути черговий удар у вухо)…

17. Porucznik Jeblonski

• Подобається Подобається x 3
  18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

19. manur

manur Well-Known Member

http://repka.club/blogs/svirid-opan.../item/708-obzor-mirovykh-novostiei-12-09-2014

Дід обращає вніманіє, шо всі санкції як Європи, так і США дєлаються з ювелірной точностью, шоб не дай Боже не зачепити населення *уйлостана. Гуманісти, блять. Но *уйло тут же ісправляє гуманізм Запада і дополняє секторальні санкціі, щедро нагибаючи широкі слої насєлєнія та вводя своїх бізнесменов у громадні убитки. Так було з санкціями проти європейського продовольствія. Так буде і послє осуществлєнія угроз на запрет експорту до РФ європейських автомашин. Не нада буть великим аналітіком, шоб предсказать - антиавтомобільні санкції не призведуть до росту популярності Лади Каліни. Просто іномарки существенно подорожають, а всякі чиновники збагатяться, бо размер взяток существенно возросте. Інтєресно, а *уйло хоть в долі?

• Подобається Подобається x 1
  20. Porucznik Jeblonski

[CENZ]
    [​IMG][/CENZ]

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)