Політичний гумор в анекдотах і картинках

Тема у розділі 'Кімната сміху', створена користувачем KARABIN, 25 гру 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Porucznik Jeblonski

Porucznik Jeblonski Полковник неприкосновенного запаса

• Подобається Подобається x 2
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

І у мене є такі виделки. Одну з них дружина використовує для сільгоспробіт на балконі. :)

• Подобається Подобається x 1
  3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

4. Nedilya

Nedilya Well-Known Member

І ми маємо такі самі чайні і десертні ложки :)

• Подобається Подобається x 3
  5. Flametta

Flametta Well-Known Member

:)))

• Подобається Подобається x 8
  6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Обращение президента России В.В. Путина к российскому народу
    Соотечественники!
    Хочу поблагодарить вас за то, что вы постоянно смотрите мои каналы телевидения.
    Это не опечатка, они именно мои, так как вашего в России ничего нет.
    Я и мои друзья со смехом смотрим на санкции Запада и Америки.
    Я, лично, и мои соратники успели нагрести уже столько, что хватит праправнукам наших праправнуков.
    И если, даже санкции отразятся на народе России, то нам это абсолютно пофиг, как и пофиг, что будет с вами.
    Я всегда знал, что могу Вас поиметь по полной.
    Пример - только одна эпоха Сталина, который гноил Вас и расстреливал в тюрьмах и на каторгах, а вы взахлёб аплодировали ему со слезами на глазах.
    Вы предавали своих жён и мужей, детей и соседей.
    Идолопоклонничество у вас в крови, как и садомозахизм.
    Чем сильнее вас нагибаешь, тем вернее вы хозяину.
    И вот, ловкими ходами я отвлёк ваше внимание от проблем страны, где я и моя команда отлично поставили на поток разворовывание бюджета.
    Кинул вам сладкую косточку патриотизма, обвязав её георгиевской ленточкой и натравил вас на Украину, вбив в ваши безмозглые черепа миф о бендеровцах.И сейчас смотрю этот сериал " Кацапы и Хохлы". Давненько я так не ржал.
    Я, как опытный кегебист, запустил машину разрушения, которую вы уже не сможете остановить даже, если захотите.
    Страшилка о загнивающей Европе и Америке сработала, как всегда прекрасно.
    Вы - самый отличный материал для работы, вы всегда лезете, как кролик в пасть удаву, даже заведомо зная, что вас сожрут. Только пример одного Мавроди чего стоит. Правда, по сравнению со мной он полный сопляк. Подчинить себе 140 миллионов лохов,- это работа настоящего мастера! Вы будете воевать с хохлами, забыв в порыве дебильного патриотизма о своих проблемах и, тем самым, поможете мне остаться на посту президента ещё лет 30. Ну, а за это время я приму такие законы и подготовлю такую базу, что правлению моей семьи позавидуют диктаторы всех времён.
    Мне приятно иметь с вами дело, мои крепостные, не забывайте, ВРАГ не дремлет!!
    Американцы хотят изнасиловать ваших жён и дочек. А хохлы и бендеровцы хотят повесить ВСЕХ русских, и тоже изнасиловать ваших женщин.
    И помните, в Европе живут одни ГЕИ!
    Не допустите пидорасов в ваши дома!

Ваш навечно ПРЕЗИДЕНТ ВСЕЯ РУСИ, В.В. ПУТИН

А, да, совсем забыл! Ну и, конечно, КРЫМНАШ! Ха-ха-ха-ха-ха!

• Подобається Подобається x 7
  7. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

:good:

8. Porucznik Jeblonski

Porucznik Jeblonski Полковник неприкосновенного запаса

Это (возможно) не фейк, но без смеха ЭТО читать невозможно.

• Подобається Подобається x 3
  9. Boris_Kiev

• Подобається Подобається x 4
  10. Alias

• Подобається Подобається x 5
  11. Alias

Двадцять гравців збірної Росії з футболу в понеділок були відправлені в Донецьку та Луганську області України для допомоги про-російським ополченцям. Перед тим футболісти пройшли денний експрес-курс військової підготовки, пише видання “Кожаный-Мяч.ру”.

За інформацією видання, наказ призвати футболістів на службу і відправити у гарячу точку прийшов до військкоматів напряму із Кремля.

“Подейкують, що це в знак покарання за погану гру на Чемпіонаті світу, – коментує оглядач видання Ростислав Кривий, – І тим не менше, мені видається дуже дивним таке рішення Путіна, адже ви самі бачили, як у російських футболістів із точністю: якщо вони вже по воротах не могли попасти, то навряд хтось із них буде попадати по мішеням.”

Попри настанови Путіна, трьох гравців так і не мобілізували: Алан Дзагоєв вдало симулював плоскостопість, Василь Березуцький – енурез, а Віктор Файзулін отримав “жовту картку” від психіатра.

Окрім того, після першого дня військової служби на Донбасі додому повернулось ще четверо гравців збірної Росії, зараз вони знаходяться у московській лікарні. Так Ігор Акінфєєв симулював контузію, Олександр Кокорін симулював вивих, Сергій Ігнашевич – подряпину. Ну а Олександр Кержаков стільки разів падав на землю і кликав медиків з ношами, що його вирішили відправити додому аби звільнити час лікарів на нормальних поранених.

За інформацією видання, що робити з італійським тренером збірної Росії Фабіо Капелло Путін поки не вирішив.

• Подобається Подобається x 7
  12. Flametta

Flametta Well-Known Member

Прям нарочно не придумаешь.. :))) а всего-то и надо для композиции, что взять десяток Лениных и поставить в произвольном порядке - какой ржачь получается :haha:

• Подобається Подобається x 8
  13. Hailie

Hailie Втілювачка мрій

Українсько-російський кордон, все як положено: шлагбауми, прикордонники, щити із офіційною інформацією. До нашого прикордонника підходить москаль і каже:
    - Всьо такі нєдружелюбниє ви.
    - Та як це??
    - Ну вот сматрі, у нас на щітах напісана “Добро пожаловать”, а с вашей старани што – “Нє*уй шастать”
    - Та то ви просто читати не вмієте. У нас написано “Нехай щастить”

• Подобається Подобається x 6
  14. Alias

[​IMG] [​IMG]

15. Wili

Wili Well-Known Member

16. Wili

Wili Well-Known Member

17. Hailie

Hailie Втілювачка мрій

порція чорного гумору :)

- Альо, пане Путін, то Мисько із Закарпаття. Телефоную, же ми тут вам офіційно війну декляруємо.
    - Хорошо. Миша а у вас большая армия?
    - Я, сусід Стефко i всі шо тут в карти грали. То нас разом вісім.
    - А у меня армия 100 тысяч человек.
    - Холера ясна, я зара вам віддзвоню.
    (за якись час)...
    - Слава Ісу, пане Путін. Я вибачєю, але мусимо ся відмовити від тої вiйни.
    - Неужели? Очень жаль. А почему вы передумали?
    - Ну ми тут посиділи за пару гальбами пива, між собою порадили і вздріли: же в нас маленький цвинтар. Де ми вас всіх закопаємо?

18. Boris_Kiev

А зараз казочка!

Був у козака Василя кінь на імення Вогник. І біда найшла до коня,
    поцупив його москаль. Але кінь був то не простий, от і зніс він по
    дорозі злодію яйце.
    Копитом.

19. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

"Чёта ржу". ))