Як то деколи добре бути сліпим... Заходить раз сліпий в лазню ,та замість в чоловіче відділення та попадає в жіноче.Жіночки та в крик,а хлоп і каже: - Дівки,та я...я сліпий ,я ніц-ніц не бачу! А кобіти:-А-а,сліпий,ну то ю...то мийся собі в куточку он там! Миється...аж одна каже: -Сліпий,сліпий,а потри мені троха шуруділкою плечі! Сліпий взяв ту шуруділку в руки ,та й тре кобіті спину,та й помаленьку так свого ,того шниндика і вставив... Кобіта зривається та й каже: -Сліпий,та ти ж...ти ж мене граєш! А сліпий: - Йой,та вибачєйте мене,я...я й не бачу! Сліпий я!
А уявляєте, скільки фейків клепає влада, маючи багатотисячний апарат дипломованих і високооплачуваних фейкоробів? Один Мих чого вартує...
Вась,а хто з цих Вам найближчий? Так буде легше сміятися! Напевно третій...бо знищив Сашка Білого,націоналіста!
Ото,ага...а бандерівці мали такого машингвера,же діру в СШ міг зробити,га-а? То-то нинька всі починають замість кепки,та стальнії грибочки на голівку натєгувати помалейку... і Ви,і президент,і інші! Шось сі таке робить,же го-го! Йой, як сі зірве якийсь зденервований тим всим старий нацик-гриб, та як покаже звідки пуць...звідки ноги ростуть! Але то буде,але... Але то таке-е-е...грибна пора ще не настала!