Катрен на 10-е вересня Міхо,Міхо,сидить ціхо, До 10-го числа, а 10-го та й доля в Львів його та й понесла... Ну а там Садок,й Свобода з прикордонного села... та й побачим,як то буде. А-а-а! Була-чи-не була!
Катрен про Міхо у Львові В садок вишневий Львів міськради Запросить Міхо пан Андрій, і депутати всі як крикнуть: - Він наш мер й втілення всіх мрій!
Чоловіче добрий, то було більше 2-х років тому. Аж глянув. Спеціально для Вас поясню, що там є посилання на джерело. А це значить, що не я є автором. Я лиш процитував. Навпаки - садив
Так це ж Путін. Не впізнав, чи шо? У Штірліца в особовому кабінеті завше вісів патрет Ісаєва. Поки Мюллер не повісив самого Штірліца.
Рогулю, я понимаю, что вас, бьідло, пустили в города. Даже в большие, но свинопасами от єтого вьі не перестали бьіть.
Это русские шпионы и резиденты в Сан-Франциско жгут денежные расписки американских ФСБшніх шпионов. Там всяких трампов и т.п. А заодно консервируют здание торгпредставительства копчением, устроив из него русскую курную избу.
Нет, пан Василь, не власть они не признавали. Они Украину ненавидели и всё украинское. Иначе, под российскими флагами не стояли бы...
А шо-о,наші "сліпі" гірші,чи то зрячіші інших сляпих? View: https://www.youtube.com/watch?v=05RiViQEaLE