Форум електронщиків. Офтопи там не вітаються. Хто напише більше 25% усіх своїх постів в офтоповому розділі, того можуть забанити. Зараз знесли усі офтопові гілки з політикою, Євробаченням, тож там зовсім не цікаво.
Власник там більш ніж нормальний (грузин). Тільки він з'являється один раз на рік. А усі інші вважають що "форум є під юрисдикцією Кацапстану і кацапи там головні". Я хотів назвати забанених "безсмертний полк", але мені порадили не робити цього.
Якщо це вузькоспеціалізований форум, то там не повинно бути всяких розділів тіпа "і о політікє", "і о рєлігіі"... І правильно роблять, якщо цю хрєнь зносять, а бажаючих поговорити про політику-релігію-нацменшини банять ІМХО
Там є "анекдоти", "картинки", "власні фото", різні теми від пива до теплової смерті Всесвіту, про здоров'я, фото технічного антикваріату і деякі короткоживучі теми. Українофобія зашкалює. Навіть з боку мешканців Ростова, Краснодарського краю - це я пишу для тих, хто любить кричати "Повернемо Кубань". Та тамтешня вата гірша за лугандійських сепарів.
Якщо б нащадків кубанських козаків відлучити від цицьки Салавйова-Кісільова і чучуть навчити їх історії (історії, а не комуняцько-рашистських казочок) - з них би ще могли вийти нормальні громадяни. Теоретично!!! Бо, практично, Україна в плані пропаганди програє раші по всіх напрямках((((