але через те, що Ви не їсте інших цукерок ще не значить, що немає кращих сослодощів, ніж в Рошен. І чому підпільних? в Україні бльше півсотні кондитерських фабрик, солідних, які працюють не один десяток років. Рошен - монополіст, його продукція не може бути найкращою хоча б через це. Київський торт з арахісом тому підтвердження.
Ви суперечите самі собі. Якщо в Україні більше, ніж півсотні кондитерських фабрик, то як Рошен сможе бути монополістом?
з арахісом? Може то підробка була, бо скільки я їла той торт від рошен - завжди з цільним фундуком. І чому Ви вирішили, що я не їм інших цукерок? Я зупинила свій вибір на рошен, бо інші поступаються смаком за поодинокими винятками, а зовсім не тому, що монополіст. І звідки та впевненість що монополіст, коли є і Світоч, і Конті, і ХКФ, і Тростянець, і багато інших. Невже ви того не знали? Але в цукерках Харківської фабрики я добре відчуваю смак дешевих і неякісних жирів у складі, може саме тому ХКФ навідріз відмовляється пускати екскурсії до свого виробництва. Бо якось намагалась домовитись для класу, бо дуже діти хотіли побачити як цукерки виготовляють, але ХКФ навіть розмовляти не бажає. А у Рошена з тим немає ні малесеньких проблем
Конец 70-х, самолет Москва - Париж. Незадолго перед посадкой в салон входит стюардесса и говорит: – Мадам и месье, товарищи, скоро наш самолет приземлится в парижском аэропорту. Когда вы окажетесь на французской земле, вам наверняка понадобится о чем-то спросить у местных. Я готова перевести ваш вопрос на французский. Прошу. Один из пассажиров спрашивает: – Как будет по-французски “Как пройти к Эйфелевой башне”? Стюардесса перевела. Спрашивает второй: – Как будет по-французски “Сколько стоит чашка кофе”? Стюардесса перевела. Спрашивает третий: – Как будет по-французски “вы очень красивая девушка, я хотел бы с вами познакомиться?” Стюардесса перевела и этот не вполне соответствующий моральному кодексу вопрос. Тут вдруг робко подает голос неизвестно как оказавшийся на борту авиалайнера пожилой еврей: – Извините, а как будет по-французски “где тут у вас дают политическое убежище”? Поднимается дядя в кожаной куртке, сурово глядит на еврея и спрашивает: – А вам зачем? – Боже упаси, – отвечает пожилой еврей. – Мне это совсем незачем. Я просто хотел деликатно выяснить, кто у нас старший группы.
За вашими ж словами в Україні близько 50-ти кондитерських фабрик, що суперечить п.1 і п.2 одночасно. Якби був обмежений доступ підприємств на ринок, то звідки б їх набралося 50? Ні перший, ні другий пункти в даному випадку не працюють. Фірм на ринку достатньо. А оскільки їх достатньо, то продукцію тих фірм-виробників можна використовувати як замінник того ж рошену.
Хрен с бугра к отцу пришел, В Кремль пролез, пройдоха, И спросил: - А хорошо, Что живем мы плохо? Отвечал ему Отец: - Все с тобою ясно! Ты - госдеповский гонец Или - несогласный. Посадить тебя бы рад, Но нельзя к несчастью... Ты же - мой электорат, Ты - опора власти! Уж приперся, так садись, Расскажу малёха, Что такое "зашибись" И что такое "плохо". -Если дядя с дядей дружит И его целует в рот, Нам такой плохой не нужен, Он мерзавец и урод. Хорошо поступит тот, Кто дубинкой новенькой Дядю этого побьет И его любовника. - Богатеет твой сосед, Прямо расцветает. Хорошо тебе? Да нет, Хуже не бывает! В огороде - так и прёт У соседа снова, А твоя семья поймет, Что живет хреново. Чтоб домашним обяснить Стол пустой к обеду, Нужно хату подпалить Гнусному соседу! И тогда со всей душой Говоришь плаксиво: Голод - это хорошо, Хорошо, что живы! Мальчик по дорожке шёл Прогуляться просто И нечаянно нашёл Крымский Полуостров... Он его к своей стране При-со-еди-няет... Объясните, дети мне, Как он поступает? Мы гордимся малышом, Те, кто против - гады. Брать чужое - хорошо, Если очень надо. Разъясню тебе сейчас, Тут такие мерки: То, что хорошо для нас - Плохо тете Меркель. Тетя визы не дает, Держит нас за лоха, Значит, тетя, е-мое, Поступает плохо. Между "плохо" с "хорошо" Коротка дистанция: Нам хотели сделать шок, Применили санкции. Нам такой удар смешон, Мы не будем охать: Плохо - трюфель и хамон, Хорошо - картоха! Хорошо, когда фашист Нам грозит Бандерой - Скажут националист И пенсионеры, Скажут брокер и банкир, Бомж и выпивоха: С украиной крепкий мир - Это очень плохо. Вы хотите, не пойму, Чтоб как на Майдане? Это хорошо кому? НАТО и Обаме! Щас такие времена... Слушайте, детишки, Нужно, чтоб жила страна Хорошо не слишком. Я такой ответ нашел Просто и не тужась: "Плохо" - это хорошо, Нужен ужас-ужас! Хорошо, когда живет Люд без оптимизма, Он легко тогда сожрет Всех запретов клизму. Ну давай уже, иди, На фиг ты тут нужен, Хорошо себя веди, Или будет хуже! ...Хрен с бугра домой пошел, Вопросив со вздохом: - Если нынче - хорошо, То что такое "плохо"?..
ага, покажіть мені де. Крім кількох марок елітних солодощів, типу рафаелло, ціна на яких дуже кусається, і кільком марок російського шоколаду фігової якості нема нічого. Я про магазини. Звісно, на базарі є точки, де продають турецькі чи італійські цукерки середньої цінової категорії. Але їх знать треба. В сусідньому магазині - рошен, авк, рівненські, полтавські, і то - це маленький магазин, хазяїна якого видно зуміли переконати взяти їх товар. Великі мережі забиті рошеном і ще деяким розкрученими брендами. Я з Вінничини. Порошенко зі своїм татусем згріб і розвалив практично всі цукрові заводи в нас, ще терещенківські. Чи не тому в Україні така ціна на цукор?
ну вікі ж Вам сказала. Продукція рошен переважає на ринку. Зайдіть в будь-який супермаркет і зверніть увагу на асортимент. Я не кажу, що він не заслужив цього, бо зумів це зробити, хоч і використавши своє неодноразове перебування при владі. Але це факт. І якість його солодощів не найкраща.
Сказала. І те, що сказала вікі - абсолютно не відповідає дійсності. Все. Я думаю, що досить розводити тут базар. Тема зовсім інша