Вибачте, та я не буду шукати якісь підпільні кондитерки, в пошуках цукерок кращих за рошен. Мій час коштує дорогше, ніж оті експерименти. А рошен я можу купити де завгодно, ніколи не натикалась на погану якість як наприклад ось такий російський шоколад, з червивими горішками і смак значно кращій від усього того, що я куштувала до сьогодні.
Я ЗАВЖДИ купую Львівський "Світоч". Завжди. І в подарунки друзям привожу, чи відсилаю "Світоч". Довгі роки. По-перше, "Світоч" - львівський. По-друге, "Світоч" - європейський (швейцарський). По-третє, хай барига вдавиться своїм шоколадом.
І шо, у рівненських цукерків рівень продажів як у "Рошен"? В чому проблема, в "Рошен" палицею заганяють покупців, а рівненські цукерки тримають в чорному тілі? До речі купував раз - отаке Можна подумати ненароком шо не Порошенко зрадив Україну, а власник рівненських цукерок. І на смак не сподобалось.
10 мая 1962 года с целью концентрации производства Львовский СовНарХоз принял решение, согласно которому Чертковская кондитерская фабрика, Кондитерская фабрика «Большевик» и Кондитерская фабрика имени Кирова объединились в производственную фирму «Червона Троянда». 3 августа того же года СовНарХоз переименовал «Червону Троянду» на «Свиточ». Свиточ (фабрика) — Википедия
Якось я не помітила , що Світоч дешевше коштує. У світоча є один вид шоколаду, що мені подобається, але лише один. Рошен мені смакує ще задовго до нинішніх подій. То ж чому я повинна давитись тим що не смакує, заради того, щоб подавився один барига і збагатився інший, якого я навіть не знаю?
Сам ти феєричний дебіл. Казки для туристів їм і розказуй. Брандштадтер, Гамер, Цимер... Зате не Вальцман.
@Dzeko, то точно Ви зараз в етері? Як то так? Чому Ви цитуєте російськомовну сторінку Вікіпедії? Якщо в українськомовній те ж саме написано.
Vitalii Chepynoga Вчора о 10:49 · Китай несамовито тролить Росію… Піднебесна згодна на імпорт російської пшениці, але за умови, що вона буде надходити лише з окремо визначених регіонів і тільки виключно в мішках (!!!)… Для непосвячених: це, приблизно, те ж саме, що вимагати постачання картоплі індивідуальним “перекочуванням” кожного окремого клубня від виробника до споживача, або - завозити ізюм тільки бізнес-класом “Сінгапурських авіаліній”… “Мішкування” зерна робить експорт пшениці абсолютно нерентабельним. Прикметно, що до інших країн Китай подібних вимог не висував, не висуває і не збирається… А більше Росії подіти своє зерно нікуди. Турція брала раніше, ну там тепер “нюанси”, так би мовити… В общим, з черговою “побєдою” тебе, Рашка-ібанашка…