Політичний гумор в анекдотах і картинках-2

Тема у розділі 'Кімната сміху', створена користувачем KARABIN, 29 кві 2015.

1. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

путєна переїхав танк..
    во шо вийшло..

• Смішно Смішно x 9
  2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

• Смішно Смішно x 4
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

• Смішно Смішно x 3
    • Подобається Подобається x 1
  4. Alias

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Смішно Смішно x 1
  5. Alias

• Смішно Смішно x 1
  6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Літо 2021 року виявилося доволі плідним для української дипломатії. Взявши участь у 296-му раунді Мінських переговорів, Петро Олексійович Порошенко довів, що його недаремно обрали вдруге (та ще й в один тур).

На переговорах українську місію очолювали сам П. Порошенко та прем’єр-міністр Віктор Медведчук. Серед учасників діалогу традиційно були присутніми В. Путін, лідери Німеччини та Франції, а також очільники ДНР, ЛНР, ХарНР, ЧНР, СНР, ПНР, ХасидНР, ЗНР, МНР, ХерНР та інших невизнаних республік. В ході плідної співпраці було досягнуто консенсусу щодо створення демілітаризованої зони по лінії Луцьк-Кременець-Підволочиськ-Заліщики-Чернівці.

П. Порошенко визнав доволі справедливими вимоги надати майже всьому Правобережжю особливий статус. Цей статус передбачає, зокрема, можливість виселення до Сибіру частини населення, яке, підтримуючи партизанські дії проти сепаратистів, ганьбить Україну і показує нас народом, якому ще не час до Європи. Крім того, особливий статус передбачає обов’язкове вивчення у школах Правобережжя бурятської та чеченської мови (раніше ополченці неодноразово стверджували, що взяти в руки зброю їх змушували утиски рідної мови). Петро Олексійович переконаний, що надання особливого статусу посприяє збереженню цілісності України і побудові української політичної нації. Відповідні зміни до Конституції будуть внесені до початку 2022 року. На запитання журналіста про те, в чому секрет його дипломатичного таланту, Порошенко відповів: «У шоколаді!».

А тим часом Україна упевнено прямує шляхом євроінтеграції. 6 червня у Львові пройшов парад педофілів, зоофілів, копрофагів, канібалів та інших сексуальних і не тільки меншин. Учасники акції тримали у руках плакати «Права людини – понад усе!», «Боротьба з дискримінацією завжди на часі!», «Україна – це Європа!» Півсотні провокаторів хотіли завадити проведенню акції, проте були нейтралізовані поліцією. Як зазначають представники прогресивної інтелігенції, проведення параду пришвидшить отримання Україною безвізового режиму, і українці безперешкодно зможуть їздити на заробітки. Парад меншин підтримала також президент США Гіларі Клінтон, яка заявила, що Вашингтон цінує зусилля Порошенка, спрямовані на побудову в Україні справжньої демократії.

У Львові не обійшлося і без інших провокацій. У день підписання чергових мінських домовленостей побіля Ратуші з’явився чоловік у камуфляжі і на милицях, який сказав, що потрібно відвойовувати власні землі, а не вести переговори з окупантом. На щастя, поруч виявилося кілька свідомих громадян, які регулярно дивляться «5-й канал» і отримують по електронній пошті розсилку від Мінстеця. Вони зрозуміли, що чоловік – провокатор, почали кричати на нього «Не кажи такого, бо Путін нападе!» і врешті-решт визвали поліцію.
    Назагал, мирний план Президента як завжди діє. Щоправда, інколи бойовики порушують умови перемир’я. Днями, наприклад, із «Ескандерів» був обстріляний центр Ужгорода. У зв’язку з цим західні лідери висловили неабияку стурбованість. Навіть Гіларі Клінтон заявила, що починає занепокоюватися.
    Слід відзначити, що Захід продовжує застосовувати проти Росії досить жорсткі санкції. Місяць тому були введені персональні санкції проти троюрідної сестри Світлани Андріївни Кобилкіної, яка працює прибиральницею за п’ять кварталів від Кремля. Таким чином персональні санкції впритул наблизилися до правлячої еліти Росії. Також санкції наклали на експорт сушеної риби, яку продають у торговому лотку у м. Челябінськ, за адресою вул. Карла Маркса, 67.

У зв’язку з обстрілами Ужгорода міністерство оборони організували брифінг, під час якого речник відомства заявив, що вагомих підстав для хвилювання немає: попри провокації збоку бойовиків, українська армія не порушує умов перемир’я. Наразі у солдатів забрана будь-яка стрілецька зброя, калібром 5.45 і більше. Водночас бійці достатньо забезпечені рогатками. Якщо бойовики й надалі будуть обстрілювати наші міста з реактивної зброї оперативно-тактичного радіусу дії, – запевняють у міністерстві, – українським бійцям неодмінно видадуть 4-міліметрові револьвери для відстрілу патронів Флобера.

Іван Солодовник

• Не подобається Не подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  7. VasMT

8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

• Смішно Смішно x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  9. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

• Смішно Смішно x 4
  10. Alias

Дмитрий Чекалкин
    Иследования показали, что 86% россиян без ума от Путина.
    Дополнительные исследования показали, что они были без ума и до Путина...

• Смішно Смішно x 7
  11. Alias

rZ642y7Di9o.jpg
    7ZTT_m2E0-U1.jpg

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Белый дом. Логово зла.
    - Мистер Президент, россияне угрожают превратить нас в радиоактивный пепел. Что будем делать ?
    - Для начала испортим российские дороги и отменим льготный проезд подмосковным пенсионерам.

• Смішно Смішно x 3
  13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

• Смішно Смішно x 1
  14. VasMT

15. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Якщо друга стаття є ненауковою то все ж не настільки безумною. По-перше до пірамід з’явились кургани а не піраміди. І не тільки на території України. Все ж там не стверджують про будівництво пірамід українцями (в Еґипті). Та й у заголовку знак питання. Окрім того це газетна стаття.
    А ось перша стаття це треба напевне процитувати.
    Ця якийсь академік
    Тому порівняння першої з другою вкрай недоречне. Прибульців з полярної зірки з екстра хромосомою можна знайти тільки серед кацапів.
    В США був один джаз музикант який прибув чи з Юпітера чи з Сатурну. Але то музикант і без екстра хромосоми. Але щоб цілий народ з екстра хромосомою і з полярної зірки то тільки кацапи так можуть.

• Смішно Смішно x 1
  16. VasMT

Обоє рябоє. Що рускій академік, що наші вчоні.
    Нагадує анекдот про армян, коли на підставі того, що при розкопках в Вірменії не було знайдено електричних дротів, робився висновок, що у древніх вірмен вже тоді було радіо.
    Я пам'ятаю наукові докази того, що Америку відкрили гуцули, піраміди будували українці, Ісус був галичанином, Атлантида знаходиться біля Ів-Франківська.... Багато їх було.
    Тому - яке їхало, таке й здибало.

17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Науковці такого не писали. Фантазери писали і не тільки таке. Але хто і що я Вам допомагати не буду. )

18. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Опісля розпаду СРСР коли пропала цензура, багато хто писав дурниці і багато хто в них вірив. Екстрасенси-шахраї, історичні небилиці. Та й тепер бачив подібне на ІСТВ. Але це не на науковому рівні. В усьому світі є щось подібне.

19. VasMT

Тому, Вороне, ми обоє і помістили "наукові" статті про піраиідобудівників в розділі "гумор". :)

20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Вони таки нерівноцінні. Ваша 100% жарт. Видно по стилю.
    Російська навіть не знаю. Може і жарт але враховуючи якою була рос.преса останніх 10 років не впевнений. :)

а де твій аватар? :)