радєтєль, а французи взагалі постійно п*ють, вино літрами, кожного дня. Але наслідки цього пітія - знижений рівень сердечних недугів, а Ваші улюблені росіяни рідко доживають до 60-ти. В Росії не була, але маю "язика" - мій чоловік росіянин.
Мать Тереза, а францюзів ООН розмістив на 16-му місці з їхніми 13,66 літрами. Чи Ви мудріші за ООН? Якщо так, то нафіга нам той дурнуватий ООН? А до бабки водили? Кажуть щурячі пеніси помогають від алкоголізму.
Що, Вам помогло? Значить люди не збрехали... Може маєте з десяток в заначці? Треба вальцману відправити, може його попустить. Я послуги Нової пошти беру на себе.
Правильно. І не тільки на ЛФ. В державі цій блатській. Примусові дурки, ссилки без права переписки, каторги і трійки. Щоби не в'якали інакомислящіє на Великого Вальцмана!!! Але це лірика. Миху, ану поясніть, як так, зареєструвалось 320 угрьобків, а проголосувало 368? Я маю відмінно з вишки, неодноразовий призер олімпіад з неї, але зрозуміти логіку інтегрального обчислення голосів в раді не мажу? А?
У центрі Львова відбулась акція «Вибий совок із мозку». Учасники дійства періодично вдаряли металевими кувалдами великий пінопластовий мозок із встромленими у нього пластиковими совками. Акція, за задумом організаторів, символізувала звільнення свідомості українців від старих радянських звичок.
Покуда лечит быдловату целебный колокольный звон свою бесценную простату везёт в Германию Кобзон презрев все ватные каноны в гейропу едет зад лечить а мог Гундяева икону к больному месту приложить! мог подорожником целебным свою простату обмотать а чтоб поднять эффект лечебный святой водою проклизмовать! затем стаканчик спирта залпом махнуть, сказав прощальный тост, и с чистой совестью этапом по русски топать на погост! но не обманет результатом лечебный ватный ширпотреб Кобзон не лох, ему простата дороже всех духовных скреп!
Вороніж, 1 вересня, Урок Миру. — Вовочко, назви дату звільнення нашого міста від фашистів. — Ну, точно ще не знаю, але сподіваюсь, до наступного вересня укропи впораються.