Політичні оффтопи

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Yarema, 15 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. kym

kym Well-Known Member

А ви приїдьте і подивіться.... нічого немає заводів не набудували, люди ходять неголодні ... на вулицях жигулів майже не лишилось... 412 москвич виглядає раритетом... кругом Львова добротні особняки...уже тепер збудовані... безробітні тільки ті хто не хоче працювати і кричить давай СеРеСеР назад.... тільки зарпаз це вме на минулих запасах....які при теперішній владі худнуть як сніг на весні. І політиків маєм своїх.... а не комуністичних і не бандитських і не советських..... у вас немає ніодного не такого

2. Hyligan

Hyligan Іронічний

...а син дядька Василя он нічний клуб забабахав ;)

• Подобається Подобається x 1
  3. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Дійсно так. Нє?;)

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Забабахав. До тепер бабахаєм. З ранку до вечора, а потім ще й ніч...
    А ось пан Кум неправий.
    Зарплатня в 800-1000 гривень за шестиденку без оформлення і гарантій - повсякчасне явище. А вже про соцпакет чи медстрахування навіть не варто заікатись...
    Просте питання: Куме де Ви мешкаєте? Мене цікавить тільки хто є власником того помешкання... І все.

• Подобається Подобається x 2
  5. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Пане,так ви москаль?! о_О

6. - москали на ЛФ :)

• Подобається Подобається x 2
  7. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Та я уже понял - сказать вам - нечего. За 20 лет кроме разворованных предприятий - никаких успехов в производстве. Мої вiтання! :)

Тоже понятно - со строительством жилья во Львове - не сложилось. Ваши дописи - красноречивое тому подтверждение. Снова - мої вiтання!

Продолжаем ехать на любимом коньке - переходе на личности? В третий раз - мої вiтання!

Это - прекрасно! Вот только - и "жигули", и "москвичи" делались в той стране - своими людьми. Им платили зарплату, они содержали свои семьи - ну - и государство. А теперь? Платим иностранным рабочим - и иностранным государствам ( а не своему!!!) - и этим гордимся? Право - странные у вас причины для гордости 20-ю годами независимости... :)

Это понятно. Только - сколько этх особняков? Предположим - 5000. И что это - решение проблемы? Одно только, что подавляющее их количество построено за деньги заробiтчан - поднимающих чужие государства. Что со своим - независимым от труда своих сограждан?
    И потом - эти особняки - не решают проблему:
    “Більше як 25 тисяч заявників – це лише основна черга тих, хто очікує на покращення житлових умов у Львові. Ще сім тисяч – позачерговики, понад дві тисячі – першочерговики, яким місто зобов’язане надати квартири негайно”, – каже Ігор Сільвестер. Місто не спроможне забезпечити всіх черговиків житлом"

• Подобається Подобається x 6
  8. kym

kym Well-Known Member

У власному особняку - до речі збудованому за советів - ніколи не надіявся на владу- все робили самі.
    А це все пережитки соціалізму - хочуть задаром житло..... навіть не задаром а за мій і інших українців рахунок. Бо житло будується за бюджетні кошти - а бюджет - це публічні гроші. Насправді в черзі є десь біля 500 чоловік яким дійсно треба житло - це інваліди багатодітні і все таке інше - які не можуть самі заробити і яким треба помагати.... всі решта давно могли заробити або на Україні або за гоаницею - що більшість і зробила.
    До речі щоб ви знали що пересилання грошей заробітчан на Україну - це є викачування фінансів з країни де вони працюють. Воно співрозмірно з викачуванням прибутку з інвестиційних вкладувань. І зараз Азаров дуже надіється на ці фінанси бо вони в сумі більші ніж всі інвестиції разом взяті і є стабільні - так що ви ще дякуйте заробітчанам що вони помагають утримувати стабільною українську валюту

9. Дальневосточник

Достойно уважения! Я, к примеру, тоже на государство не надеялся - и не надеюсь.Квартиру, машину - все купил сам - за деньги. Однако - не стоит забывать, что для покупки жилья людям надо где-то работать - и зарабатывать. А для этого - необходимы рабочие места - и не "Взагалi" - а хорошо оплачиваемые. А для этого - нужна промышленность, нужно сельсвое хозяйство. Нужно всячески способствовать работе бизнеса, фермерства...А вот с этим у нас - все 20 лет полный крах...
    Очень смелое допущение. Труд - он не просто оплачивается. Он - создает что-то - и это что-то всегда дороже того, что за него платят работнику..И это что-то - за границей. Плюс - налоги, которые - опять-таки - за границей. Ну - и в завершение - товары уже тут покупаются - снова заграничные. Теж авто, которыми вы восхищаетесь. ТАК что - заробiтчани - не гордость Украины, а позор ее правителей - и источник улучшения благосостояния заграничных государств.

• Подобається Подобається x 7
  10. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Це особливо актуально для Європи, де дійсно не вистачає молодих робочих рук. Тим більш, що не всі заробітчане взагалі повертаються додому, щоб привезти ті гроші, а лишаться за кордоном, і це якраз найкращі з фахівців. Так що велика кількість, тих хто їздить працювати за кордон, звісно, нічого гарного для держави не несе.

• Подобається Подобається x 7
  11. VasMT

Я помітив невеликий нюанс. Тому дозвольте ще одне, додаткове питання: - Це Ви його збудували? Мається на увазі, чи за Ваші кошти...

12. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Дальневосточник ,вас я бачу заклинило на тих будинках. Ще раз кажу купуйте білет до Львова і побачити все на власні очі. Можливо тоді перестанете писати такі глупоти.

..і знову - "Тату де море ????"
    Не пишіть дурниць.

13. Дальневосточник

Что вы покажете? Маєток суддi Зварича? ;)
    Вы расскажите - и мне - и другим (далеко не все на форуме - жители Львова) об успехах в жиличном строительстве - в противовес коммуняцким и польским временам. Я понимаю, отчего ТАКая реакция на мои вопросы - слишком очевиден провал... :)

Специально для вас -

Продолжаете давать личностные оценки? Детский сад - ясельная группа... :haha:

• Подобається Подобається x 3
  14. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Уже поляків приплели для порівняння. Певно нарешті дійшло наскільки кумедно розповідати про набудовані совком панельки і х(т)рущоби. Ще може додайте часи Австро-Угорщини. Тут від них троха також лишилось. :)))

Чергова брехня. Я вам жодних на відміну від вас [QUOTE='Дальневосточник]"Руки - не под лопату или мастерок заточены. "[/QUOTE] оцінок не давав. Хіба злегка покепкував, а ви відразу рюмсати почали про образи. Як не можете за свої слова відповісти то краще і не починайте.

15. консультант

консультант Дуже важлива персона

Я розумію, що багато людей залишаються вірними своїм принципам навіть в спілкуванні, але давайте вже тоді будемо писати правду таку, як є, а не таку, яку б ми хотіли бачити, тому
    В селах люди або виїзджають за кордон, чи ближнє зарубіжжя, щоб вижити або утримати свою сім"ю. Одиниці чимось намагаються зарадити собі тут: продають все, що можна продати починаючи від горіхів і закінчуючи м"ясом дорого вирощеної свині, чи худоби. Поголів"я ВРХ поступово зникає, бо за копійки ніхто не хоче тим займатись, пасовища заростають чагарниками... Всі ми прекрасно знаємо звідки беруться особняки вартістю по 300-500 і більше тис. у.о.. Прошу дати мені адресу людини, яка за зарплату побудувала розкішний особняк на території України.:)

• Подобається Подобається x 4
  16. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

А чи багато зараз заробляє робітник на "флагманах капіталістичної праці" українських олігархів? На квартиру вистачить? Ну якщо начальник цеху ДМЗ в 2003 році отримував 30 тис. гривень, а кваліфікований робітник в цьому ж цеху 3 тисячі, то начальник, звичайно, може заробити на квартиру, а от робітник - нізащо.:nea:
    Тому питання про власне житло є майже нездійсненою мрією, якщо працювати на виробництві робітником... Набагато більш реальним може бути створення ринку найманного житла, але його треба стимулювати таким чином, щоб було невігідно утримувати пустуюче житло, тоді і ціни на оренду житла може вдасться знизити.
    Окрім того, треба законодавчо захистити права того, хто житло винаймає, від сваволі власника квартири, щоб, якщо орендар регулярно сплачує платню і веде пристойний спосіб життя, його не могли викинути з квартири через якісь примхи власника...

17. консультант

консультант Дуже важлива персона

Додам ще стосовно корів,бо вони є одними з основних годувальників на селі.
    Корови вимирають разом з пенсіонерами. В основному пенсіонери колись доглядали і утримували корів, молодь в цей час або навчалась або заробляла гроші. На даний час тривалість життя різко скоротилась, про здоров"я пенсіонерів навіть страшно подумати... Щоб скосити, висушити /вгадавши погоду/, а потім знайти коні, щоб привезти сіно на зиму корові завдання іноді буває надто складне навіть для молодих, враховуючи сучасний темп життя. Задурно ніхто нічого не хоче робити, а де на селі гроші взяти?

18. VasMT

Найбільш логічним було би будівництво соціального житла з подальшою виплатою його вартості мешканцями. Років так за п"ятдесять... Але це повинно бути державною програмою... Бо приватник не захоче чекати виплату пів-віку...

• Подобається Подобається x 5
  19. kym

kym Well-Known Member

І сміх і гріх.... Маю знайомого який є власником невеликої транспортної компанії. Здійснює перевозки звязані з контейнерами..... а це або імпорт або експорт. Так от недавно здійснював перевозку двох груп контейнерів на експорт одні в Росію другі в Казахстан. Цікава сама група товарів . В Росію - тягачі літаків на російські авіаносці (літаконесучі тяжкі крейсери)... в Казахстан домовини з карпатської ялиці разом з вінками.....))))))))))
    От власне виникає питання - чому ці тягачі не робили в Росії або принаймі на сході України......? Те що домовини не могли робити ні там ні там то ясно..... там немає карпатської ялиці

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

Мені 32 і я вже пережив три чи чотири виміни грошей, Бог зна скільки інфляцій, гіперінфляцій, приватизацій і ще всяких там ацій і ізмів...
    Які нафіг 50 років, тут за 50 днів незнати шо буде....

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)