Політичні оффтопи

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Yarema, 15 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. FourA

FourA Дуже важлива персона

-Цитата из любимой Википедии

---------- Додано в 17:34 ---------- Попередній допис був написаний в 17:19 ----------

В Татарстане 2 государственных языка - русский и татарский.
    В Башкортостане (Башкирии) 2 государственных языка - русский и ашкирсткий.
    В Якутии (республике Саха) 2 государственных языка - русский и якутский.
    В Дагестане 14 государственных языков - аварский, агульский, азербайджанский, даргинский, кумыкский, лакский, лезгинский, ногайский, русский, рутульский, табасаранский, татский, цахурский, чеченский....
    Вы краще что-нибудь порекомендуйте другим народам, других стран, о которых больше знаете....
    Какой государственный язык сделать американцам(американский, конечно), канадцам - канадский, бразильцам - бразильский, аргентинцам - аргентинский и т. д...
    И обязательно пусть египтяне сделают египетский язык государственным!

• Подобається Подобається x 4
  2. Kats

Kats Романтик

Та то понєтно... я ж кажу.. ніхто нікому не вказує))))) Тому пора вокзал ... чємодан.. Рассєя)))

Я згоден... пора вже і морди починати бити.. я "За"...

В нас в селі так всі белькочут))))

3. AMCC

AMCC Well-Known Member

Так о том и речь, что "новопреставленные канадцы" - в массе своей неграмотные - не могли разобраться (т.е. прочитать) как правильно заполнить врученный им бюллетень! :)))

Пан всерьёз полагает, что россияне не бывают дальше Турции или, в крайнем случае, Египта? и из Канады в Россию никто не приезжает? :) - к Вашему сведению - у фирмы, где я работаю, многолетние контакты с "PMC-Sierra" (если Вам это о чём-то говорит) и о предмете нашего с Вами спора с знаю "из первых уст", что называется...

так-так-так... Ну, Вы прям мастер в "свои ворота" мячи забивать! Как раз о том, про что я писал в своём начальном посте - "двойные стандарты" . В "правильных" случаях сие называется "борьбой за национальное самоопределение", а в "неправильных" - сепаратизмом. Именно на это я и обращал внимание - еще раз спасибо Вам за подтверждение моих тезисов!

Ничем не могу помочь! :pardon: избавился от телевизора лет пять или шесть назад. А Вы скучаете по Петросяну, что ли? :scratch_one-s_head: - зря...

Так я и предлагаю сомневающемуся почитать судебные иски квебекских франкофонов - Гугл в помощь :) Там много чего интересного написано... Да с тех же "википедических" страниц ссылок достаточно, чтобы прочитать и сделать выводы.

• Подобається Подобається x 3
  4. kym

kym Well-Known Member

От коли Татарстан стане частиною України тоді зробимо в Татарстані дві державні мови Українську і татарську.... немає у нас шановний завойованих територій, які б мали інакше від українського етнічне населення.... це по перше....
    А по друге попробуйте відправте з Казані в Москву державні документи на татарській мові.... і вам з Кремля зразу розкажуть яка мова головна. а значить державна... так що всі ці ваші приклади інсинуації від лукавого ...- це якщо виражатись дипломатично

• Подобається Подобається x 1
  5. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Как бы это помягче...У вас достаточно прочны на разрыв кожные покровы лица?И ещё,карманы достаточно широки,если их держать?;)
    :haha::haha::haha:

6. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Тому пора - торба-бричка-рідне сельо... :)
    Покидати гній вилами - а там дивишся - і російська мова очі перестане муляти... :)
    Опа... А Крым? :preved:
    Как нельзя кстати - именно с татарами! В школе надо учиться, а не на форумах сидеть. Повышать свой образовательный уровень. :good:

7. kym

kym Well-Known Member

А що Крим....Звичайна українська область....Автономна республіка там створена штучно.... В криму можливий варіант автономної кримсько татарської області і з часом так напевно і буде.... вже був президент криму і де дівся..... втік на історичну родіну - росію.... і так буде з усіма решта любітелями росії в криму.

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Оце вірно, Куме... Тут Ви праві... Завойованих нема, відвойованих нема, захищених нема, збережених нема... Є отримані...

• Подобається Подобається x 4
  9. Hyligan

Hyligan Іронічний

Це погано?

10. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Погано. Насрали інші, а нам вигрібати.;)

11. Kats

Kats Романтик

Та вона мені очі не муляє.. в мене руки сверблять)))))))

12. kym

kym Well-Known Member

У нормального народу так і має бути - отримали від предків територію і живем на ній .... чужого нам не треба а свого не віддамо

13. - проверено Тузлой! :good:

14. VasMT

Ну і від якого батька Ви отримали Львів? А від якого Чоп? А від якого Харків? Київ, в решті решт... Що з переліченого у Вас свого? о_О І де Ви його взяли? Дякуйте комуністам, що зібрали докупи, та дали на господарку цю країну... Але тут, як шкляний фалос...

15. kym

kym Well-Known Member

Шановний вам то нацисти під ліжком сняться то ще якась чортівня... і читати напевне вмієте тільки великі букви.... бо як би вміли і малі букви читати то напвне знали б що Львів нам залишив Данило Галицький, Харків - козак Харко і так далі по черзі... Що таке 70 років советської окупації порівняно з півторатисячолітньою історією нашої держави ---- "мгновение".... а ви нічого крім того "мгновения" не бачите... та не було б советів то гелікоптери Сікорського складали б десь в
    Запоріжжі чи Вінниці а не в Канаді і США.... і ще багато чого б було і границя України проходила б поза Хелмом Любліньом Воронежом і Белгородом. Але історія не знає твердження "ЯК БИ" Шановний те що ви тут несете всяку ахінею - це чистої води українофобство. Бо комуністи не Україну обєднували - вони створювали свою імперію і заслуга їх тут ноль .... навчіться малих буков і прочитайте про операцію "Вісла" - і про те як Сталін віддав українські землі полякам --- блін тоже мені доморощений історик найшовся

16. - от чего начало ведёте?

17. VasMT

Куме. Та не про засновників я веду мову. І знаю про історію України не тільки з підручника історії а-ля Йущенко/Тобачника.
    А веду я мову про те, з чим Ви ніяк не можете (чи не хочете) погодитись... Як профукали в середині ІVХ сторічча свою землю, яку так довго і небезуспішно збирали Даниловичі, так і змогли її отримати тільки на початку ХХ-го... І отримавші її вдруге, після розпаду Російської імперії, не без допомоги большевіків, не змогли втримати знову. Втретє отримали після другого розпаду імперії. І знову не без допомоги КПСС. Чи втримали? Чи втримаємо? Чи тримаємо?
    Послухайте, що говорять українофоби: "треба відділитись від сходу України", "треба відділитись від заходу України", "треба поділитись на хутори та повіти"... Чи не здається Вам, що таких треба ізолювати від суспільства?
    Так що не нервуйтесь. Горе-патріоти нічого не захопили, не захистили, не визволили, не зберегли... Від нацюків - тільки шкода...

18. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Козаки помогли развитию Хортицы и Запорожья, но никак не Харькова;)
    Про Харька действительно есть такая сказка (правда ничем не подтвержденная, хоть и памятник ему в центре поставили) :)))
    Но развитие города происходило за счет ресурсов России. Так появился университет и железная дорога при царе-батюшке. После появления жд город стал еще активнее развиваться. А настоящим индустриальным мегаполисом Харьков стал при коммунистах. В городе работали сотни крупных предприятий и выпускали практически все от магнитофонов и телевизоров до танков и систем управления ракетами.
    А теперь посмотрим, чего достиг Харьков во времена самостийної України- от былого производства не осталось и следа, т.е. вообще ничего
    Торговля - наше все! Ну и разворовывание бюджетных средств из года в год. Вот так и живем. А вы про козаков...:haha:

19. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Или островом Змеиный?

20. VasMT

Кассір! З чим Ви не згодні?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)