Політичні оффтопи

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Yarema, 15 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. kym

kym Well-Known Member

стільки скільки прописано по конституції - всі мають однакові права - все решта ваші видумки. але коли російська меньшина вимагає другу державну мову для себе - це уже забагато і тут їм (українським росіянам) покажемо дулю

• Подобається Подобається x 1
  2. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Пане Ярьомо, а можна запозичити Ваши рожеві окуляри? ;)

• Подобається Подобається x 3
  3. - не Вы. Показать дулю украинским русским в их мечтах о втором государственном для себя (мечтать, кстати, не преступление и даже попытки законные - нормальное дело) могут русскоязычные украинцы. Они это и делают, за счет собственного комфорта, им и удовольствие от дулекрутства принадлежит по праву.

4. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Якщо людина, що вважає себе українцем, виступає за російську мову, як державну, то це здається якимсь збоченством. Нє? Це все одно, якби росіяним в Росії вимагав визнати другою державною мовою татарську.

5. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Интересная логика... А - у самих иракцев спросили? А то, что от "вбивания бомбами в демократию" иракцев погибло в разы больше чем от кровавого Саддама? Это - как? Вообще - от ТАКих идей веет приснопамятными большевичками, которые - как и гамериканцы - за "великую идею" загнали в могилу миллионы... Интересно спросить было бы - и у тех, от рук большевиков - и у нынешних - от рук гамериканцев - согласны ли они умирать за эти "идеи"....

Не. Я считаю извращением не признавать за другим человеком тех же прав, что отвел себе, любимому. :)

• Подобається Подобається x 4
  6. kym

kym Well-Known Member

А коли вам на шию сідають дуже любите....... А відносно мови то може і венгерську державною зробимо.... он в Берегово всі по мадярськи говорять і теж мають право

7. например, если народ Украины на референдуме непротив будет - почему нет? Против - так против. Отрицательный результат - тоже результат. У них останется возможность добиваться равного использования своего языка на более низком уровне - области или даже района. Или это "на шею" называется?

• Подобається Подобається x 6
  8. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Ну Вы же понимаете ...

• Подобається Подобається x 2
  9. kym

kym Well-Known Member

Так і називається....
    Ви краще в себе в росії вводьте другі треті четверті....і так до 100 державні мови татарські башкирські чесенські .... і так далі і називайте це не сіданням на шию .... а ще краще зробіть референдум про відокремлення всіх субєктів федерації (імперії) від росії і побачимо що з того вийде і тоді поговоримо про москалів...

10. - давно ввели. Перечень государственных языков субъектов федерации (по сотому разу) приводить или Вы всё равно читать не будете? :)
    - по отделению тверской, калужской, тульской областей друг от друга? :))) Инициативных групп не видать что-то. В нефтеносных регионах жлобства может хватить на решимость отделиться, но там населения очень мало, их голосов даже вместе взятых - не хватит, да и никак не 100%-е там мнение. Если Вы насчёт Северного Кавказа, то референдум таки может дать положительный результат за счет того, что население на СК заметно меньше, чем в остальной России, и их голосов за сохранение в составе России может не хватить. Отделят. В принципе я бы "за" даже такой референдум, хотя бы как часть соцопроса - чтобы сразу стало понятно, кто кому на самом деле нужен. За инициативными группами (по Северному Кавказу) вопрос не встанет...

А что за сравнения с "имперцами"? Вы чувствуете себя "наконец-то представителем титульной имперской нации", запанували, теперь ищете над кем? ;)

• Подобається Подобається x 5
  11. -Erebus-

Над москалями може, нє? :)))

---------- Додано в 17:54 ---------- Попередній допис був написаний в 17:47 ----------

Пів країни розмовляє російською, причим більшість саме у містах, де питання державної мови є важливим.
    Це на селі байдуже яка мова державна: не впливає на удій... А ось у місті - ні!
    І в чому особисто для Вас проблема? Чи Ви не знаєте російської? Чи друга мова заважатиме Вам працювати? Не розумію...

12. kym

kym Well-Known Member

Якщо спілкуватись з дояркою з села то може вона і не розуміє значення постулату - є мова є нація - зникає мова - зникає нація... але навіть доярка інтуїтивно це розуміє.
    А постулат не дискотується .... такий закон розвитку людства.
    Для мене проблема в тому що я горджусь тим що я українець і моя нація маючи зафіксовану півторатисячолітню історію внесла вагомий вклад в людську історію і я не хочу щоб вона на догоду іншим державам зникнула. персонально я володію чотирма мовами і як треба то і пяту вивчу..... не відміну від москалів(це особливий тип росіян) які живуть на Україні по 50-70 років і так і не навчились української.

• Подобається Подобається x 2
  13. Дальневосточник

Согласен - и я не люблю, когда "на шею". К примеру -
    - и есть желание сесть на шею мне! Я что - у вас занял - и не отдаю? Что за повелительные интонации?
    Я - гражданин Украины по праву рождения - как, надеюсь, и вы. Я плачу здесь налоги - т.е. - содержу наше государство - как, надеюсь. и вы. Соответственно - и прав требовать от государства - у меня столько-же, сколько у вас!Поэтому - с "кручением дуль" - в другое место. Не сюда. :)

• Подобається Подобається x 5
  14. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Я тут не про права кажу, а про певну збоченість в свідомості людини, яка вважає себе українцем, а виступає за російську мову.

15. Дальневосточник

И я - знаете - не о языке. А о некотором извращении сознания у людей, считающих себя в праве указывать другим - что правильно, а что нет...
    Им бы элениум принимать - и не лезть со своими советами. :)

16. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

17. Kats

Kats Романтик

Я Вас підтримую.. в Україні має бути українська мова.. а як не знаєш її.. то так би мовити маєш повне право спакувати валізу.. і валити напрямком на нафіг))))))) То є Ваше повне право))) Ніхт Вас не тримає тутка))))

Бо як кажуть.. їдна держава то і мова має бути їдна.. і люди їднакі)))

18. Дальневосточник

Повторю еще раз - на "бис" - для непонимающих с первого раза. Для уважаемго пана - українською
    Я вважаю, що людина, якак привласнює право вказувати іншій людині що їй робити - збочинець.
    ТАК - зрозуміло? ;)

19. -Erebus-

Кажуть, але слова ці не значать і не роблять НІЧОГО, окрім того, що повітря колихають!

20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Во-во... Мова, а не та хрєнь, яку Ви "тутка" написали...
    Нагадати? ДвІста, цукОрки, банЄк...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)