Політичні оффтопи

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Yarema, 15 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. zet

zet Дуже важлива персона

У забугористых чуваков с запада нет желания восстанавливать "единую и неделимую", для них это только бизнесс без политических последствий...

• Подобається Подобається x 1
  2. - и поэтому кремлёвские кукловоды убрали из паспортов украинцев графу "национальность"?

• Подобається Подобається x 4
  3. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

"Блажен, кто верует!" ;)

4. zet

zet Дуже важлива персона

Так, кажись, к Евросоюзу никто еще не приписал...об общих исторических корнях на Западе только наши политики мечтают...

5. -Erebus-

Евросоюз і Україна (точніше Україна у ЄС) це лише привід для політичної спекуляції не більше!
    Це актуально лише для Західної України, яка дійсно має багато історії, пов'язаної з Центральною Європою.

Просто я вважаю, що Ви надто категорично встановлюєте, що економічна експансія з Заходу не матиме для України політичних наслідків...

6. zet

zet Дуже важлива персона

из 2-х зол....желательно выбрать меньшее...

7. -Erebus-

А Ви впевнени, що воно менше? Я маю на увазі не об'єднання, а саме "експансію"!

8. zet

zet Дуже важлива персона

Я ни в чем не уверена...Только в том, что почему-то каждые последующие власти у нас еще хуже предыдущих...:bad:

9. kym

kym Well-Known Member

Звичайно.... ви що логіки не бачите.... раз росіян меньше ніж хотілось би то треба взагалі ліквідувати інформаціїю скільки кого є...... а потім кремлевські маріонетки починають кричати що росіян половина....... тільки це не росіяни а російськомовні українці...... а російська меньшина складає 17% всього навсього.

10. - всегда!

- тут и слепой логику увидел бы (а свидомый и не смотрел бы...) Я вот только не понял, КТО та кремлёвская марионетка, которая блестяще реализовала коварные планы Москвы, отменив в паспортах незалежных украинцев графу "национальность"?

• Подобається Подобається x 5
  11. -Erebus-

А куди віднести людей від змішаних браків?

17% це значна кількість, а не "вього-навсього", яка вже не дозволяє безперечно вважати державу мононаціональною!

• Подобається Подобається x 3
  12. iso

iso Well-Known Member

А вони самі себе "віднесуть":)

13. kym

kym Well-Known Member

А зайдіть на сайт ВР і в архівах найдіть результати голосування по цьому питанню.... і побачите хто вніс законопроект і хто голосував і хто потім чотири рази рази не пропускав поправку до закону про внесення цієї графи в паспорт
    Хе....... а хто вам таке сказав.... мононаціональною по визначенню ООН вважається держава де державоутворюючий етнос складає більше 70% населення.... і це є корінне населення все решта національні меньшини.
    От до речі ваше твердження якраз і підтверджує чому для Кремля так важливо було щоб росіян на Україні було більше ніж є насправді. Задача Кремля сіяти смуту на Україні на базі національної нетерпимості... і це зрозуміло... чим більший на Україні бардак тим легше можна проводити тут свої геополітичні інтереси...... а по простому грабувати другу державу.

14. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Правильно ли я должен понимать,что те авторы,что на форуме постоянно пытаются акцентировать на разделении граждан Украины на собственно украинцев и "москалей",или какой-нибудь зубодёргатель забугорный,что клянётся не лечить русских в своём кабинете,или те кто по поводу и без такового всовывают "абы не москаль" - это всё агенты Кремля? о_О Супер! Вы прям как та "унтер-офицерская вдова"

• Подобається Подобається x 5
  15. -Erebus-

І чому це повинно бути непорушньою істиною, саме така кількість?

Хто поставив таке важке завдання? ;) Певно ZOG?
    Тобто самі ж дозволяєте грабувати, влаштувавши бардак, а винуват хто? Звичайно, москалі Крємль! :)

• Подобається Подобається x 3
  16. - ну и хто? Вы уже смотрели, я Вам поверю, зачем мне в архивах ковыряться...

• Подобається Подобається x 2
  17. kym

kym Well-Known Member

Правильно мислите.... " вор всегда кричит - ловите вора" Не прикидуйтесь ніби не знаєте про про ідеологічні розробки російських спецслужб відносно України. ми українці абсолютно терпимо відносимось до етнічних росіян на території України поки вони не починають вимагати забагато прав для своєї етнічної меньшини

18. Слишком много прав для гражданина из "этнического меньшинства" - это сколько? Больше, чем у украинцев по национальности или, может быть (ваще наглость) столько же, сколько у украинцев?

• Подобається Подобається x 4
  19. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

:)):)):)):haha::mocking:

• Подобається Подобається x 2
  20. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Економічна експансія Заходу супроводжується встановленням демократії...Такі політичні наслідки Ви мали на увазі? Я не проти, між іншим. Для цього мене і бомбардувати не треба, як іракців;)...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)