Політичні оффтопи

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Yarema, 15 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.

1. ---------- Додано в 15:23 ---------- Попередній допис був написаний в 15:18 ----------

- Вы правильно говорите. Чтобы обвинить кого-то, нужно иметь хоть какие-то основания. А врага можно просто назначить. Стало быть, права и пани:
    - с точки зрения карателя обозначение врага, конечно, конструктивное действие. А деструктивное - сомневаться. Уйдёт ведь!
    Стреляй, Глеб Егорович! Уйдут проклятые! (с)

• Подобається Подобається x 7
  2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Це добре Невстранец прокоментував.
    Гм. Припустимо, я не буду кричати, що я друг, але конструктивізму все-таки хочеться.

Чи рай настане після того, як переб"ємо наших воріженьків автоматично?

Не вірю. Згадайте, як побились недавні союзники проти москалів у темі про Юльку.

• Подобається Подобається x 4
  3. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Я давно заметил, что как только врага назначат, то потом сами побьются в спорах кто из них это врага больше ненавидит,чья точка зрения самая правильная прукраин--кая и как с ними (врагами) поступать..:)
    Умора, как уходят на свой собственный форум, ну обязательно пере.....Ну вобщем переругаются.

4. Moskva

Moskva Well-Known Member

Потому что настоящий адрес - на том же домене. Просто подставили "bandera" перед @klk.ru.

В настройках требуется поставить галку "требуется SMTP-авторизация".
    Через сутки ящик удалю.

А тут веселье пошло, я смотрю.
    Я же прямо и недвусмысленно просил Админов Форума "уволить" меня отсюда. Если другие гости называют по-всякому, - это еще ладно. Но когда сами хозяева называют хамом, - лучше всего уйти. Думал, что компрометация ника (путем опубликования пароля) в этом поможет, - не помогло, а только хуже получилось. Пришлось выправлять.
    Ну так, попросите всем миром уважаемую Администрацию, чтобы меня, наконец-то, отсюда "уволили". Или забанили навечно. А я скромно поддержу.

Останнє редагування модератором: 24 лис 2011
  5. Полковник

Полковник миється в бані

— Ой, мужчина, я вас боюсь!
    — Почему?
    — Вы ж меня сейчас изнасилуете!
    — Как же я вас изнасилую, если я иду по тротуару, а, вы кричите мне с балкона третьего этажа?
    — Так я сейчас спущусь!

• Подобається Подобається x 5
  6. Un.Known

Та просто перестаньте дописувати, усього. Навіщо такий театр?
    А хто Вас хамом назвав? Тицьніть.

• Подобається Подобається x 3
  7. Moskva

Moskva Well-Known Member

Та я ж вже майже й перестав. Але ж, погодьтесь, що якщо таким чином хтось править профіль, - це не дуже приємно. Хоча я сам і винен у цьому. Прошу передати щиру подяку шановному Ігорю Мартиніву за допомогу в цієї ситуації.
    Щодо блокування логіну "Moskva", - так це ж тільки мої "землячки" раді будуть! Подивіться хоча б попередній допис...

8. Un.Known

Москва,

фраза
    не означає, що Ви - хам. Це сумніви у перших враженнях.

Я не хочу, аби у культурі україномовних хтось сумнівався. Розумієте мене?

• Подобається Подобається x 2
  9. Полковник

Полковник миється в бані

О!
    А я почти с первого поста этого ..... раскусил.
    А Вы меня ещё и банили из-за него...

• Подобається Подобається x 2
  10. Un.Known

А тут є хтось, через кого я Вас не банила? (Чорнобилець з Михайловичем не рахуються...) :)

• Подобається Подобається x 1
  11. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Повно! Я, Невстранец, ВасМТ, Персвет... тощо :)

12. Un.Known

Див. вище :)

13. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

:blush: Есть...

14. Un.Known

Ну я ж кажу - див. вище. )))

15. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Вище то де? Особисто я бачу лише обмежене коло: Чорнобильця з Михайловічем!

16. Un.Known

А три крапочки бачите, чи поіменний список однодумців треба було таки цілий написати? )))

17. Полковник

Полковник миється в бані

Да, хотелось бы уже как-то определиться.

• Подобається Подобається x 3
  18. - увы, через меня Уважаемого Пана Полковника банили точно (как-то охарактеризовал одного "оппонента" после высказывания того в мой адрес). Мне до сих пор неудобно - сам я того давно к тому времени в игнор поставил. Очень надеюсь, что удовольствие от называния "вещей" своими именами всё-таки было в тот момент на первом месте (так легче) :) А сколько подобных случаев могло быть ещё и не только с моим невольным участием - знают уважаемые модераторы.

Останнє редагування: 25 лис 2011
  19. kym

kym Well-Known Member

і ви абсолютно правильно говорите.... В росіян були причини вказати що німці в 41 році - ворог - були ...... бо німці почали війну проти Росії. В українців були причини вказати що більшовики ворог - були - бо вони прийшли силою встановлювати советську власть на Україні. А всі дії большевицьких комісарів на Україні можна називати конструктивізмом а можна назвати антиукраїнською підривною діяльністю.... це як з якої сторони дивитись. Так от якщо шановна Un.Known дивиться з сторони Кремля то - це конструктивізм, якщо на це дивитись з сторони Києва то це підривна діяльність. Все це можна віднести і до теперішнього часу.

20. Un.Known

Смєшалісь в кучу коні, люді...

А можна знайти приклад без крові? Мабуть, ні. Далі просто уява не сягає.

До речі, Un.Known таки вважає, що діяльність більшовиків на Україні таки була антиукраїнською підривною діяльністю, куди б Ви її (Un.Known) не поставили. Проти її волі, що неконструктивно.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)