Політичні оффтопи

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Yarema, 15 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. FourA

FourA Дуже важлива персона

Ну и самомнение! Ярема - священный символ России! Ярема может развернуться и заломать!
    Ну-ну!

• Подобається Подобається x 1
  2. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Да что это такое, пане Ярёма с Вами? Очередной раз и пальцем в небо. Ну я понимаю, Аляски там, ну или Камчатки, а то всей России.:)

• Подобається Подобається x 2
  3. kym

kym Well-Known Member

Що ж дуже добре що ви розумієте що теперішня влада не українська і не нормальна.
    А фантастика має тенденцію збуватись..... Згадайте Жюль Верна з його "20тис.льє під водою"...... минуло лише трохи часу і АПЛ почали плавати як риби

4. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

А де в Вашому пості про Ярему?!о_О На фото гладьозний мужик ганяється за ведмедем...Де там Ярема?

---------- Додано в 20:08 ---------- Попередній допис був написаний в 20:05 ----------

То Ви пальцем в небо, бо не знаєте, що міжнародним стереотипом Росії у карикатуристів є ведмідь;)...

5. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Ух ты! И у нас что то спёрли.:)
    медведь - символ Берлина
    Медведь - символ Берна

Великий Медведь почитался славянами как тотем.
    Ему поклонялись, на него нельзя было охотиться. И вообще никак эксплуатировать его было нельзя.

6. Yarema

І саме тому росіяни любили ходити на ведмедя з рогатиною:)))...От що у хантів з мансями ведмідь то є святе я читав, але й вони його вбивають, правда довго потім вибачаються;)...

7. Rozenkranz

Rozenkranz Well-Known Member

Мне нужно новая порция свидомизма паны и пани, а то я увы перестаю верить в демократию.
    Пожалуйста скажите мне что гордая, независимая, демократическая Грузия сжалилась над Россией и таки урегулировала с ней по своему собственному желанию все проблемы что бы та могла вступить в ВТО. А то прям так и мерещатся звонки из Брюсселя и Вашингтона в Тбилиси.

Скажите что вотум доверия правительству и в тоже время отклонение предложения его главы о вынесение на референдум вопроса о исполнение плана ЕС (а по сути оставаться или выходить из еврозоны) это просто его политическая игра.
    европейские стандарты, цивилизационный выбор и блаблабла прочие сказки которые рушатся как песочные замки когда существует экономический или геополитический интерес.

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ой, не знаю, не знаю... :mocking:
    Если этот грузинский пирует они как-то и смогут обьяснить, ссылаясь на вероломство, силу, и прочие стороны Москвы, то как чуваки смогут обьяснить заяву о том, что Йулькино дело - внутренне дело Украины?
    Кончилась дрючьба :)))
    Шото у кума не то...

• Подобається Подобається x 3
  9. консультант

консультант Дуже важлива персона

Віра без діл мертва. Як би не було Бандери та інших, хто боровся за незалежність до і після Бандери, то ніякої незалежності Бог не дав би.
    artobstrel, а Ви не задумувались над тим, яку і від кого незалежність святкує Росія?:haha: Хіба це не абсурд? Всі колишні республіки СРСР хочуть здобути незалежність від Москви. А Москва тоді від кого? Видно в російського керівництва щось з мозгами не впорядку....

10. VasMT

Дивно, звичайно, розтягувати бандеру на весь Варшавський договір та соцтабір...
    Але най буде... Незалежність Таджикістана - справа рук Бандери!!! :)))
    Навіть документ є...

Чо, чуваки, не пред"явите Рахмону рахунок за їхню незалежність? :)))

• Подобається Подобається x 3
  11. Yarema

Дуже державницьке і дипломатичне мислення...Ні додати, ні прибрати...
    А вони вже сором'язливо відмовились від такого свята, здається.

12. VasMT

Не те що невихована рагульня із ЄСу... Нє, Ерёма? :)))

13. Yarema

Нє, Вася:)))...До тієї, Вашими словами, рогульні, ми, начебто, пхаємося в співмешканці...А вони мають повне право вимагати у претендента дотримуватись прийнятих в них правил. Нє?;)

14. FourA

FourA Дуже важлива персона

Вид вас, шановный! Вид вас!

15. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

"пхаємося"...Очень точное определение :good:

16. консультант

консультант Дуже важлива персона

Та яке там. Продовжують святкувати.
    Баба з воза, коням легше.:)
    Можливо і його якась частка в цьому є.

17. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

На наведеному фото ведмедя ганяє "ліцо кавказской національності".
    Дуже чітка алегорія. Скоріш за все так і станеться. Шкода тільки що через відому "ведмежу хворобу" доведеться господарям тих земель довго мити і чистити за ведмедями. Як це довелося робити колишній підсовєтській Німеччині.

18. Nemyrya

Nemyrya миється в бані

Голова Запорізької міської ради Олександр Сін доручив юридичній службі міськради провести експертизу законності встановлення пам’ятника Йосипу Сталіну біля будівлі запорізького обласного комітету Комуністичної партії до 20
    листопада.

Про це він заявив на прес-конференції, повідомляють «Українські новини».

«Я дав доручення, до кінця тижня дадуть висновок щодо законності встановлення, а також щодо того, чи є він пам’ятником взагалі», – сказав Сін.

При цьому мер відмовився висловити свою думку щодо того, є цей монумент пам’ятником чи елементом декорацій будівлі, пообіцявши це зробити після проведення експертизи.

Водночас Сін зазначив, що попередній пам’ятник Сталіну в Запоріжжі юридичною службою міськради був оцінений як незаконний, але у зв’язку з його ушкодженням і реконструкцією буде проведено нову оцінку.

Нагадаємо, 5 травня 2010 року КПУ встановила пам’ятник Сталіну в Запоріжжі, однак 31 грудня цей пам’ятник було підірвано.

7 листопада 2011 року КПУ відкрила реконструйований пам’ятник Сталіну.

комуняки шабашуют:diablo:

19. VasMT

Який класний чувак, цей Сін... Дав доручення і весь у шоколаді... :)))
    А чо ж чувачок так гудком крутить? Скажи - "Я вважаю цю хрєнь неправильною", або "Я вважаю що правильно поставили Дугашвілі"... Так нє... Ніс по вітру... І вашим і нашим за п"ятак спляшем... Прости Господи...

20. Nemyrya

Nemyrya миється в бані

Ну,ні один політик ніц прямо не скаже,бояться певно. А так є відмазка "я ж не сказав підірвати той пам'ятник,от проведем експертизу.....". Не навиджу таких подвійних,на них з якого боку не глянь всюди дупа,шо Ющенко, Янукович і інші,хіба Юльчина дупа трохи то скрашує.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)