Політичні оффтопи

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Yarema, 15 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Коефіцієнт участі як розраховується?
    А чому, власне, цікавитеся?

• Подобається Подобається x 1
  2. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Не зовсім так...Британці дійсно забралися майже без ексцесів...А от жабоїди пролили ріки крові і в Алжирі, і в В'єтнамі...Їх звідти просто вишибли...З Алжиру вимушені були виїхати етнічні французи...Десь мільон осіб, до речі...А більшість з них і народились в Алжирі, він для них був батьківщиною...Ото таке і етнічних росіян чекає в національних республіках...Кого раніше (в Чечні), кого пізніше...Альтернативи нема, хоч плач...Дуже вже москалі дошкулили іншим народам Ерефії...Полюбовно розійтись не вийде... І чим більше ослабне РФ, тім гірша доля чекає на етнічних росіян...Поки їх ще побоюються...Але перспективи для москаликів не надто райдужні...
    Ніякої автономії не може бути там, де швендяють вдень і вночі москальські "ескадрони смерті":diablo:, де нема чесних виборів, свободи слова і зібрань...Де нема основоположних підвалин реалізувати автономію...

---------- Додано в 17:59 ---------- Попередній допис був написаний в 17:54 ----------

Що там не зрозумілого, пане Мікі? Рамзан-султан намалював таку явку і таку підтримку, як треба...А хто невдоволений, того потім навіть і не знаходять:sad:... Середньовічний різник при владі...

• Подобається Подобається x 3
  3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Таксист (обслуга) вжив слово "хахли". І ще додав, цо татари "лізуть як таргани".
    Ось я і звелів йому заткнутися. Його думки мене не цікавлять, мені треба з пункту А проїхати N кілометрів до пункту В.
    Пункт В - це севастопольский вокзал. Єдине місце вимушеного кількахвилинного перебування у цьому місті.

• Подобається Подобається x 2
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Відносно тривале моє перебування на ЛФ, дає мені право робити деякі висновки...
    Понеділок. Всі на роботу, працювати... ЛФ оживає... Нові теми, нові думки, вогонь непримиримості, запал... Ех!...
    Тільки питання виникають: - А працювати хто буде? А використання трафіку компанії не злодійство? Що би сказав Великий Каменяр про нероб від ЛФ?...

5. Yarema

6. Gron

Gron тафгай

Це Ви зараз до своїх москальських друзів зверталися?

7. VasMT

Найкраща відпустка - невідгуляна :)
    Вітаю!
    Тай не Вас, Яремо, я мав на увазі...

• Подобається Подобається x 3
  8. Boris_Kiev

А ТУТ був Вася...

9. VasMT

Це я до всіх нероб та злодіїв звертаюсь... До тих, хто краде робочий час, до тих, хто краде хазяйський трафік, до тих, хто краде віру у чесних людей до честі, своїми злодійськими псевдопатріотичними дописами та псевдоукраїнськими гаслами...

10. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

:))) :))
    Аха, немає чесних виборів, але "москалів" би не було, то стали би вибори чесніше?

В цілому мій діагноз зрозумілий, пане Ярьомо! Раджу вам хоч раз побувати у Росії, і поспілкуватись з людьми, зрозумити, що тих же чеченів недолюблюють на всьому Кавказі, і аварці, і даргінці, і черкеси... І зрозумити, що Росія (РСФСР) у будь-якому випадку дала більше чим забрала! (не рахую Сталінські часи)

Останнє редагування: 17 жов 2011
  11. Gron

Gron тафгай

Ви з кирєєвим не однокашники?
    Чи від "друзів" підхопили звичку до ярликів?
    От я з Вами багато в чому незгоден, але врагом Держави не вважаю і клаву ніколи не забрудню таким ярликом щодо Вас, а чому Ви собі дозволяєте?

12. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Не поспоришь. Так. И Кабардинцы, и Осетины.

13. VasMT

Боря! Що там кажуть, Йулька де буде шити кірзаки - в Донєцькій ВТК чи в Маріупольській? Ближче до моря?

---------- Додано в 20:08 ---------- Попередній допис був написаний в 20:02 ----------

Gron! А Ви прийняли це на себе? Прошу вибачення...
    Але спробуйте мені пояснити, як можна говорити про честь, займаючись дрібним "щурятством"... Як можна ганити "президента-злодія", в той самий час пхаючи руку у чужу кишеню? Як можна закликати до патріотизму та любові до своєї землі, крадучи у неї, у Батьківщини, все, що погано лежить?...

14. Boris_Kiev

Васю, поки що не кажу про Вашу дружину та доньку/невістку, але дуже-дуже хотів би побачити, як якийсь "сапог" знущається з дружини-доньки-невітски отого Калашникова - продажного жиголо з Краснозвйоздного проспекта.
    Ну просто готовий заплатити як за найдорожчий театральний квиток і побачити це.
    Зрозуміли, товарісч у галіфе ?
    Вигодували крисятників на наші податки, блін!

15. Полковник

Полковник миється в бані

Ведь,если честно ответить,то забанят моментально.
    ВасМТ, не, не надо.

16. Gron

Gron тафгай

Ні.
    Бо "хазяйського" трафику не маю, та й не мав ніколи.

В неті ( як на мене не тільки в ньому) - марна праця.
    А спитайте себе чи північно-східних "друзів" навіщо вони тут тусують, вдень та вночі, що довести намагаються і навіщо, чи власний трафік використовують, чи конторський, нафіга тут їхні поради та бачення в політичних гілках ,небуло б тієї зарази, не було б наших нероб.

• Подобається Подобається x 4
  17. Boris_Kiev

Не було Вас на Хрещатику, Полковнику.
    Не виключено, що Ви самі дали би в морду Калашниковським промовцям.
    Навіть у белетристиці не зустрівав, щоби так мордували жінку. І не якусь єнакієвську повію, а справжню Леді.

18. VasMT

Боря! А я був...
    І нікому не захотілось "дати"... Ні тим що зліва, ні тим що справа від арки...
    Що з них наймитів взяти? Ми ж то з Вами в курсах, що то за шанхаї були ;)
    Зможете в двух словах пояснити, чому з ранку середи, після "чорного вівторка", на розкладках йулькастих залишилось раптом півсотні сторожів? Щоби палатки не вкрали, бо нікому було людям помогти їх вивезти... :)))

---------- Додано в 20:33 ---------- Попередній допис був написаний в 20:29 ----------

"Разом нас багато! Нас треба лікувати!"
    Нічо-нічо, Боря! Я розумію, що вигляд красивої жінки, в такому віці, викликає не бажання, а згадку...

19. Мікі

Мікі Well-Known Member

п. Яремо, я колись тут звітував, так би мовити, що відпрацював У ШАХТІ, як гірничий інженер, дофіга й більше років, від гірничого майстра до начальника видобувної дільниці...
    Такі, як я ішаки, були рівновеликі, що в Штатах, що в СССР, що у Гітлера, що у Сталіна...
    Тіко зараз шахтарі, це трава біля їх ног...

теж маю право на комп, тим більш, шо він ніколи не був бюджетним...

20. Yarema

То вже був би не ваш головний біль і Ви б не скаржились на кавказців, а просто не відкривали б кордони для небажаних гостей... А так за всю недолугу "нєпущатєльскую" політику буде розплачуватись російський обиватель, якого лякають неспокійні кавказські "согражданє";)...
    А аварці, даргінці і черкеси кого більше недолюблюють, чеченців чи москалів?;) Гоніть їх всіх гуртом з "Фєдєрації" і нехай там за залізною завісою самі між собою розбираються;)...Вам-то яке буде до всього того діло?:) Залиште Кавказ і проведіть кордон по Кубані...Легше буде контролювати, ніж в горах:)))...
    Геноцид і вигнання адигів і ногайців відбувався не в сталінські часи, шановний...І що Росія дала кавказським народам? Вони є на сьогодні найгірш розвинутими автономіями в РФ...А колись вони жили своїм оригінальним життям, були чисельними і гордими, а головне - вільними...Цікаво було б порівняти кількість кавказських народів до російського завоювання і тепер...Як змінилась за 150 років демографічна ситуація?

"...В 1861 г. царское правительство наконец возвестило о завершении Кавказской войны, в связи с чем упразднило Кавказскую укрепленную линию, созданную для покорения Кавказа. Чеченцы сегодня считают, что в Кавказской войне 19-го века они потеряли три четверти своего народа; с обеих сторон тогда погибло несколько сот тысяч человек. По окончании войны Империя приступила к переселению выживших чеченцев с плодородных северокавказских земель, отныне предназначавшихся казакам, солдатам и крестьянству из глубинных российских губерний.( З запорожським козацтвом вчинили так само, до речі. (включення моє))... Правительство образовало специальную Комиссию по переселению, которая выдавала денежное пособие и транспорт переселенцам. С 1861 по 1865 г. в Турцию было так перевезено около 50 тысяч человек (это цифра чеченских историков, официальная — более 23 тысяч). Одновременно на присоединенных чеченских землях только с 1861 по 1863 г. было основано 113 станиц и в них расселено 13 850 казачьих семей...
    Чеченцы считают, что за 10 лет политических репрессий (1928-1938 гг.) погибло более 205 тысяч человек из самой продвинутой части вайнахов...
    ...23 февраля 1944 г. произошло сталинское выселение народов. Более 300 тысяч чеченцев и 93 тысячи ингушей депортировали в Среднюю Азию в один день. Депортация унесла жизни 180 тысяч человек. На 13 лет был запрещен чеченский язык...
    ...сегодня, спустя три года после начала второй чеченской войны, опять унесшей многие тысячи жизней с обеих сторон, никто точно не знает, сколько людей живет в Чечне и сколько вообще чеченцев на планете...Поэтому единственным объективным источником остаются результаты последней переписи населения в СССР (1989 г.). Чеченцев тогда насчитали около миллиона...
    ... В первую войну (1994—1996 гг.) погибло около 120 тысяч чеченцев. Число погибших в ныне продолжающуюся войну неизвестно..." http://bibliotekar.ru/rusPolitkovskaya/19.htm

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)