Політичні оффтопи

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Yarema, 15 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Rozenkranz

Rozenkranz Well-Known Member

ну тут же не юридические права обсуждали. По ним всё действительно должно быть так как есть сейчас и оставаться, за исключением проблемных регионов чей статус на карандаше ООН в процессе решения. Однако международное право становится всё больше размазьнёй и соблюдается по желанию. Палестина, Югославия, Ирак, Косово, Осетия, слышали ?

• Подобається Подобається x 2
  2. kym

kym Well-Known Member

Правильно..... тут російську логіку розбирали - що завоювали то моє і плювати взагалі на любе право.

• Подобається Подобається x 4
  3. Bambook

Bambook Persona non grata

Пропонуєте те ж з Кримом зробити?

• Подобається Подобається x 3
  4. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Це тільки російська логіка? Взагалі більше нагадує англійську. Брітанія більше любила грабувати свої колонії.
    І до речі, нагадайте, будь ласка, скільки українців було в Імператорській армії РІ?

---------- Додано в 15:24 ---------- Попередній допис був написаний в 15:23 ----------

Не дай то Боже!

• Подобається Подобається x 1
  5. kym

kym Well-Known Member

Трохи не так.... Грабували всі.... і Росія і Британія і Франція.... Але і Британці і Французи коли їм сказали забирайтесь забралися..... а скажіть мені що роблять рускі в Чечні Дагестані Татарстані Камчатці.... і т.д.

6. -Erebus-

Забралися теж... зараз в них стільки автаномії - скільки вони захотіли самі! Тильки ми ще "дань" Чечні за спокій платимо, а чи платять Англійці Індусам?
    І ще жодного разу не чув від татар, щоб їм щось зараз заважало, що вони у складі РФ! А Ви часто з татарами з Поволжья спілкуєтесь, чули від них незадоволення?

7. Мікі

Мікі Well-Known Member

Ізучітє, пліз, Британське Содружество, яке складають колишні британські колонії, їх сучасне відношення до формальної метрополії (Британії) в порівнянні з становищем сучасних фактичних колоніальних територій Росії - від Волги до Курильської гряди...

8. -Erebus-

Ви були хоч раз у Татарстані чи, наприклад, Чувашії? Спілкувались хоч раз з чувашем чи татаріном щоб говорити за них, яке в них ставлення до того, що вони зараз у складі РФ!? Скажіть, будь ласка, Мікі?

9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Мав невеличку неприємність в Криму - таксист-татарин (тільки їхніми послугами користуюся) не встигав до зазначеного часу, вибачився і замість себе прислав таксиста-росіянина.
    Тот пашол патякати - "а гдє бісплатниє курси українскава язика?" Я порадив йому кермувати мовчки, а він знову "Вот мая жина - учітєльніца нємєцкава і українскава - ні можит на работу устроіцца!"
    Я відповів, що ось нехай вона і проводить з ним безплатні курси і звелів заткнутися. А у вільний час подумати над тим, що всі вони (кримчани) - вже під донецькою братвою. Нехай наступного разу думають головою, а не дупою під час виборів.

10. kym

kym Well-Known Member

Для цього є новини і коментарії до них
    От тому і говорю ....ПОКИЩО тихо говорять про руских окупантів, а взагалі все закономірно.... всі імперії вже порозлітались в силу своєї неконкурентноспроможності по ефективному управлінню і принципу грабунку дочірніх дериторій.... тільки уламок російської залишився.

11. Мікі

Мікі Well-Known Member

Весь цікавий момент в тому, шановний Борисе, що регіонали пруть абслютно все безапеляційно ще тому, що у них повністю все схвачено по виборчим дільницям. І, якщо раніше це було тільки на півдні та південному сході, то зараз, завдяки Ющенку (через противсіхів) ще й в значній мірі на заході.
    І ще, надхєрово те, що навіть та, начебто "крута" опозиція (той же Яценюк), напрочь стулили свої поросячі глазки на таку вбивчу для демократичних виборів реаль, як склад тих старих комісій:)

12. Gron

Gron тафгай

А нафіга?
    Достатньо побувати у колишніх колоніях ( наприклад Британських) та в колишній метрополії і все одразу зрозуміло.
    Навряд чи австралієць, канадець, новозеландець та навіть індієць з гонконгцем ( чи як його там) не за яки прЯнікі не погодиться не те що в Татарстан, а і у Москву переїхати на пмж, ну якщо не божевільний комі.

13. -Erebus-

Я дивлюсь Ви дуже ввічливи у спілкуванні!;)
    То і шо? Більшість адекватні люди добре і мирно живуть у складі РФ і ніяких проблем не мають! Цікаво а не отримує вона ще додаткову з/п десь за кордоном, ця журналістка?

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Знову за рибу гроші... Та пАмаранчові крутили тими бюлетенями, як жид Сонцем... І все їм було до дупи, і спостережники, і комісі...

15. Мікі

Мікі Well-Known Member

Це ваша справа, як рассіяніну, ходити та запитувати у себе вдома. Мені таке до фєні. Я й так знаю, як свідомі нацмени Росії думають про метрополію в політичному сенсі. Чеченці - найяскравіший приклад тому.

16. -Erebus-

17. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Цікаво, а навіщо було загравати з місцевими націоналістами?:sad: Виходить, що вони уособлювали собою більшість? Тобто національна ідея грунтувалась на якихось глибинних інстинктах українського етносу?;) Бо незрозуміла сама мета загравання з тими, за ким немає підтримки народу...

18. Мікі

Мікі Well-Known Member

Це Я знаю, як вони "крутили" у нас в Донбасі. Та аж ніяк. Бо усі комісії Ющенко залишив ще совєтські, які автоматом перейшли до регіоналів... До речі, як і регіонала Чупруна зразу затвердженого Ющем губернатором Донецької області.

Останнє редагування: 17 жов 2011
  19. -Erebus-

100 % голосів ЄР - ось так і думають! :)

20. Мікі

Мікі Well-Known Member

я цього не розумію... просто, як кажуть, не в курсі.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)