Політичні оффтопи

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Yarema, 15 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Оля

Оля Старожилка форуму

Що таке "декалог"? Щось з православ"я?

Полковнику, а мене давно мучить одне питання: як ви сумістили віру в Бога зі званням комуніста? :) Адже бути комуністом, то найперше - бути атеїстом. ;) Адже релігія - то "опіум для народу!" Так ж партія вчила? :)

• Подобається Подобається x 6
  2. Полковник

Полковник миється в бані

Я ведь Вам привёл свои заповеди.
    Где там про опиум?

• Подобається Подобається x 3
  3. Оля

Оля Старожилка форуму

Ой, вибачайте мене темну. Не знала, що декалог - то десять заповідей. Чесно признаюся. :)

• Подобається Подобається x 5
  4. Полковник

Полковник миється в бані

О!
    А у коммуниста ум всегда пытливый и гибкий!

5. Оля

Оля Старожилка форуму

Як цікаво.:) У комуністів свої заповіді. :) А я давно то чула, що комунізм кроїли на принципах християнства. Все, що добре, скопіювали з Біблії. :) Тільки нічого з того комунізму не вийшло, бо викинули саме основне - Бога. :sad: А без Бога нічого не побудуєш, щоби встояло. А ще гірше, якщо все обернеш проти Бога і проти божих людей. От і тріснув той комунізм, як мильна булька.

Але, Полковнику, Ви так мені і не відповіли. ;)

6. Полковник

Полковник миється в бані

Разве?
    Коммунизм - есть продолжение идей Божьих в современном мире.
    Как Вы смогли убедиться, и правильно отметили, что заповеди Божии и Моральный кодекс строителя коммунизма похожи. Они дополняют друг друга, но не отрицают одни других.
    Так что никаких противоречий не вижу.
    Да, были ошибки и просчёты.
    И мы их не отрицаем.
    Но будущее Человечества за Коммунизмом, как это нам и завещал Иисус Христос - Сын Божий.

• Подобається Подобається x 4
  7. Оля

Оля Старожилка форуму

М-дя... Як все легко. "Ошибки и просчёты." Це Ви про обещещені і знищені церкви? Про вивезених і замучених по воркутах і гулагах священнослужителів і тих, хто був вірним Богові до смерті? :sad: О! Ні, Полковнику! Ваш

нічого спільного з Богом не має! Не втішайте себе самі. Це сатанинська ідеологія, на який би лад вона не перекроювалася. І нема в неї ніякого будущого, як і не було ніколи. Але вам так хочеться вірити - вірте! Ваше право. Бардак - дєло добровольное.

• Подобається Подобається x 5
  8. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Господин Полковник упоминал декалог. Вот этот:
    Декалог Українського Націоналіста

Я дух одвічної стихії, що зберіг Тебе від татарської потопи й поставив на грані двох світів творити нове життя:
    1. Здобудеш Українську Державу, або загинеш у боротьбі за Неї.
    2. Не дозволиш нікому плямити слави, ні честі Твоєї Нації.
    3. Пам'ятай про великі дні наших Визвольних змагань.
    4. Будь гордий з того, що Ти є спадкоємцем боротьби за славу Володимирового Тризуба.
    5. Пімсти смерть Великих Лицарів.
    6. Про справу не говори з тим, з ким можна, а з ким треба.
    7. Не завагаєшся виконати найнебезпечнішого чину, якщо цього вимагатиме добро справи.
    8. Ненавистю і безоглядною боротьбою прийматимеш ворогів Твоєї Нації.
    9. Ні просьби, ні грозьби, ні тортури, ані смерть не приневолять тебе виявити тайни.
    10. Змагатимеш до посилення сили, слави, багатства і простору Української Держави.

Как вы справедливо заметили - нет в нем ничего Божеского, воистину - сатанинская идеология... :)

9. Полковник

Полковник миється в бані

Нет, я о инквизиции католической церкви.

• Подобається Подобається x 2
  10. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

І хіба ці риси не притаманні кращим людям усіх країн,і не ціняться в любому суспільстві? Хоч в Європі, хоч в Америці, хоч в Африці, хоч в Азії?...Що тут оригінального, окрім термінів "комунізм", "соціалізм"?о_О
    В мене з цим якраз все гаразд...В мене найкращими друзями в житті були кумик і росіянин з Вологодської області...А пізніше росіянин, батьки якого приїхали в Донбас з Рязанщини;)...Расистських почуттів взагалі немає, бо дуже подобаються гарні жінки всіх рас і національностей (не подумайте нічого поганого, дружині я вірний, просто я дивлюсь на жінок поглядом художника:))) )...

Та і в житті не мав жодного конфлікту на національному підгрунті...Може тому, що я , зустрівшись і познайомившись з представником іншої національності відразу ж починав цікавитись історією його народу, мовою і звичаями...Людям це надзвичайно імпонує, а мені дійсно цікаво;)...

Так що, пане Пулковнику, Ви з своїми натяками попали пальцем в небо;)...

---------- Додано в 18:51 ---------- Попередній допис був написаний в 18:46 ----------

Є одне надзвичайно суттеве "але"... Правити в тому комуністичному суспільстві будуть не земні правителі;)... Люди лише здатні трішечки пом'якшити життя під владою Батька Брехні і чекати Мессію...От вони і пом'якшують за допомогою демократії.:)

11. Полковник

Полковник миється в бані

Нет, не понять мне свидомитскую логику.
    Уж в который раз.

• Подобається Подобається x 4
  12. Yarema

А Ви хоч якусь логіку розумієте?;) Пані Оля пише про комуністичну практику, а я про теорію:)))...

13. DISBATya

DISBATya Well-Known Member

Вы здесь много пишете про Бога. А в вас лично Бог какой - Грэко-католицький чи УкраiноПравославноЦерковний ?

14. Yarema

Питання некоректне, вибачте...Бог єдиний...:pardon:

15. Predator

Predator Well-Known Member

О! У вас тут политические кулуары есть, оказывается) Не знаю постили ли где-то на форуме новость, я тут новенький и не смог разобраться куда её нужно определить, но хотелось бы обсудить с коллегами по политическому разделу)

"Авторитетный журнал Forbes составил список стран, в которых экономики находятся в наиболее плохом состоянии.

Первое место занял Мадагаскар, где 77% населения живет за чертой бедности. К такому состоянию дел привели ошибки в государственном управлении, тотальная коррупция, отметило издание, проанализировавшее макроэкономические показатели различных стран за последние годы и прогнозы развития до 2012 года.

Второе место в списке заняла Армения, ВВП которой в кризисном 2009 году сократился на 15%. Население страдает от высокой инфляции (около 7:wacko:, при этом ВВП на душу населения составляет менее $3 тысяч, что как отмечает Forbes, меньше одной трети от аналогичного показателя у соседней Турции.

На третьем месте оказалась Гвинея - страна, обладающая половиной разведанных запасов бокситов на планете. В 2008 году страна в очередной раз пережила военный переворот, что замедлило рост и без того невысоких экономических показателей.

Четвертое место в списке худших экономик мира досталось Украине. Forbes подчеркивает, что эта страна, богатая минеральными ресурсами и плодородной землей, могла бы быть лидером по экономическим показателям в Европе, однако на деле ВВП на душу населения не достигает даже показателей Сербии и Болгарии."

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ну-у-у-у...
    А обсуждать когда начнете?

---------- Додано в 00:14 ---------- Попередній допис був написаний в 00:06 ----------

Все забуваю спитати... Агов, нацики... Чи як вас там... Хвигуру свого рейхсляйтера вже скінчили??? Чи як фсе??? :)))

17. Дальневосточник

Вот эту?

которая - точно как памятник Крупскому - у нас?

Вот ТАК посмотришь на "идолов" - и понимаешь все родство душ...

18. КривоРожец

КривоРожец Well-Known Member

А звідки ви оцю писанину взяли?

19. Дальневосточник

Ось тут....

Выбираете - "Декалог Українського Націоналіста" - и bingo! :haha:
    Там много еще интересного... 12 прикмет, 44 правила...Ну точно - как у коммуняк - 10 сталинских ударов, 6 условий тов. сталина... :haha:

20. КривоРожец

КривоРожец Well-Known Member

Тоді мабуть такий час був. Щось подібне також можна зустріти у італійських фашистів. А якщо почитать ЗМІ того часу і на передодні війни, то такою фігньою хворіла вся Европа в тому чи іншому вигляді чи сенсі.
    Дико, коли тогочасне деякі намагаються спроектувати на сьогодення. З сьогоднішньої точки зору, у мене внука бандерівця, "воїни УПА" викликають тільки жаль. Не має ніякого відчуття гордості, або ще що, тільки дуже шкода простих людей. Ті люди народилися не в тому місті і не в той час, і що по суті не мали великого вибору, особливо чоловіки.

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)