Політичні оффтопи

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Yarema, 15 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. thinkers

thinkers Well-Known Member

Три прізвища на 4,7% і одне на 95,3%?

Це як? Пастернака не читал, но осуждаю? Прихильники на противників, чи що? Ці лоди, яким ви симпатизуєте, є прихильниками чого? Глобалізму? Космополітизму? Чи я в неправильному напрямку міркую?

• Подобається Подобається x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Почитайте, хто Вам боронить...
    Правильно міркуєте. в неправильному... :mocking:
    Бо повторювати по декілька разів, то виникає думка, або сам папуга, або слухач баран...

• Подобається Подобається x 2
  3. thinkers

thinkers Well-Known Member

Щось у Турянського В.М. декларування життєвого кредо почало сходити до тези "Сам дурак"... Малувато для гуртування 95,3% українців:)

• Подобається Подобається x 3
  4. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Хто то такий? Зі Стрия якійсь діяч?...А зрозумів, то сам пан Василь...Нескромно і негусто...

5. VasMT

Вчора приймав участь у урочистостях, присвяченої 70-тій річниці Акту відновлення... Проходило дійство біля погруддя Я,Стецько в самому центрі Стрия. Прийшло шістдесять три людини. Із них дванадцять чоловік запрошеного хору та десяток юнаків, що тримали прапори ОУН і КУН. На них п"ять міліціянтів. Дія проходила в вечірній час. Тихо, спокійно... Путіна згадували, Джугашвілі, Шикльгрубера... Чуєте, Яремо, шістдесять три людини. Це зі мною... ;)

6. Yarema

А Ви там навіщо були!?о_О Віддати шану панам Стецьку з Бандерою? Чи знову позловтішатись?

• Подобається Подобається x 1
  7. VasMT

Ні те ні інше... Був, бо це мені цікаво. Бо це наша історія, бо на все потрібно дивитись з різних боків. І знаєте, Яремо, менше всього там говорили про Акт відновлення... Менше всього...

---------- Додано в 11:18 ---------- Попередній допис був написаний в 11:16 ----------

А Ви чому не були? Чи у вас не модно ходити на такі акції? Агов, чуваки, а хто ще був? Хтось хоч пригадав? :))) В Києві знаю, помітили... Там прапори познімали... Державні... Добре, хоч інших не повішали...

8. Yarema

Де? В Донецьку!?о_О

9. Svjato

Svjato Well-Known Member

Бачу тут дехто біситься, що не змогли русифікувати все, ...

Е ні, вони би ще всім гени вліпили монголо-татарські і тоді би тішилися і пили свою "водку" і буржуазну "Метаху" по святах...

---------- Додано в 11:28 ---------- Попередній допис був написаний в 11:26 ----------

П.С, Якщо вивчив українську мову - ще не значить, що став українцем і можеш говорити, як представник народу.

10. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Такі акції, шановний, повинні відзначатись на державному рівні. Задовго до проведення таких акцій, телебачення має анонсувати їх. З нагоди таких акцій повинні виступати: гарант, прем'єр, голова ВР, покладання вінків та ін. Але. Гаранту головніше 9 травня, прем'єру взагалі "жить стало веселей", а голові ВР - в голові червоні прапори (каламбур получився), то маємо те, що маємо. А ті організації, які провели ці акції, проводили їх за свій рахунок. Як змогли, так провели. До речі у Львові теж проводились урочистості, і навіть в ХАРКОВІ.

11. VasMT

А що тут такого? о_О Я ж ходжу на майже всі акції і лівих і правих. І на День Перемоги був, коли нацюки черговий хрест посеред міста вкопали... Навіть фотки давав і адресу стрийського форуму, де було відео...
    Чи Вам знову хтось заважає? :)))
    Доречі. Мав сьогодні вступати в КУН. Не вийшло... Знову нацюки свого слова не дотримались... Як завжди... Брехуни, як я й казав...:)))

---------- Додано в 12:24 ---------- Попередній допис був написаний в 12:11 ----------

Шановний... З якого боку цей день має відзначатись на державному рівні? Через те, що якийсь чувак заявив, що ми знову незалежні, не маючи ні підства на це, ні дозволу від хазяїна. Чож тоді не відзначаєте проголошення Краєвого управління ЗОУ? Чи Вам не відомо, що це за штука? А чо не відзначаєте день проголошення Донецької республіки, Одеської, Колківської, Карпатської, Олевської, УНР, ЗУНР, УД, УССР та інші... І це тільки в ХХ сторіччі.
    А те, що КУН провів цю акцію за свої гроші, я глибоко сумніваюсь, знаючи склад проводу...

12. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Хоча б тому, що:
    А то, що Ви закидуєте співпрацю з гітлером, можна пояснити тим, що на той час, як Ви виразились "якийсь чувак" і не тільки він, не знали гіршого ворога, ніж московський окупант.

13. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

И как - после ареста "вождя" - узнали? И что сделали? Продолжили служить адольфу! Аж по 43 год... Да и до сих пор некоторые служат - таская транспаранты, прославляющие "сс-галичину"....

Останнє редагування: 1 лип 2011
  14. VasMT

Ой, Кассір, я Вас прОшу... :)))
    Уважніше читайте

Ще Київ в руках ЧА, ще не відомо, чи німець захопить його, але впевненість вже є - "створиться". Створилась, Богу дякувати... Але не їхніми руками і не з дозволу їх хазяїв, згадка про яких викликатиме омерзіння у любої нормальної людини, а не тої купки в 4,7 відсотки...

• Подобається Подобається x 4
  15. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Я, зі своєї сторони на Ваші слова буду писати так: До цього часу дехто прислужується - тягаючи транспоранти, прославляючі комунізм, леніна, сталіна. Так і будемо гиркатись, в стилі "Сам такий"? Не набридло?
    Мова йде про: Акт відновлення Української Держави 30 червня 1941 р, основною ідеєю якого, читайте:
    Ви зараз де живете, назву держави знаєте? Столиця України знаєте яка?
    Не подобається ідея створення? Ваші проблеми.
    Нашими, шановний, руками Українців.

16. VasMT

Нашими, Кассір. Нашими. Але не їхніми. Їхніми руками був створений рейхскомісаріат Україна, шановний...

17. Дальневосточник

Весь "Акт" читать будем? Или - тут читаем- тут не читаем? ;)

Согласен - и на этих тоже - тьфу!

18. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Весь, безперечно. Для цього, щоб розуміти в яких умовах відбувалась наша держава. Щоб зрозуміти чим ризикували люди, які проголошували її відновлення. Щоб, в кінці кінців, не робити тих помилок, які були зроблені ними.

19. Дальневосточник

Вернуться нквд-шники - и расстреляют за это -
    Страшно им было.... :)))

20. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

о_О

Статус теми:
Закрита.