Політичні оффтопи

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Yarema, 15 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. tanchyk

tanchyk Well-Known Member

Точно, як і пам. Сталіну в Запоріжжі, кричали що це "СВОВОДА!!!", а виявилось свої, замучились охороняти зранку до ночі, от і позбулись...

• Подобається Подобається x 3
  2. tanchyk

tanchyk Well-Known Member

Не було б так смішно, якби не було правдою!

• Подобається Подобається x 4
  3. Полковник

Полковник миється в бані

Кто Вам в эту правду верить мешает?
    Верьте.
    Никогда ни один рагуль не признает своей вины и никогда не извинится.
    Это аксиома.

---------- Додано в 11:25 ---------- Попередній допис був написаний в 11:24 ----------

Я рогулей рогулями и называю.

• Подобається Подобається x 4
  4. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Настырный,видать,был.Его не принимают,а он снова и снова."Ты их в дверь,они в окно"(В.Высоцкий)

• Подобається Подобається x 2
  5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

шо-шо?
    Вупше, пєстня:
    це - не свідєтєльства, а лайно собаче.
    розраховано на повних мутантів.
    Не носіть сюди, най одеситам смердить.

Останнє редагування: 12 тра 2011
    • Подобається Подобається x 9
  6. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я плакав від обіди коли мене перший раз не прийняли з усіма...
    На шо бабуля сказала..
    -Та не переживай...зразу в партію візьмуть :haha:

7. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

От же черти, партию разогнали! Пан Хулиган, напишите Жириновскому, он Вас в ЛДПР возьмет!:empathy:

8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Та яке розігнали-по нині правлять шабаш по обидва боки кордону.

9. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Да ну, наши плюшевые какие-то. И песок из них сыпется. Как соберутся на свою тусовку у Финляндского вокзала - и смех и грех. Кстати, помните памятник с дыркой на попе? Отреставрировали, на место поставили. А мне пирамида нравилась. Гуляешь среди фонтанов, а тут пирамида вместо памятника Ильичу. Цивильно...:)

---------- Додано в 15:39 ---------- Попередній допис був написаний в 15:38 ----------

Документальное???:blush:

10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Нє. я про них взагальному(і ваших і наших),а пісок ше не з всіх сипеться, он наш Пєтя Сіманєнка і жінку молодуху завів,так шо є ше порох в порохівницях.

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

Угу....німці зняли......досить цікаво подивитись)

12. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

І я пару днів тому по 1+1 дивився документальний фільм "Рівень секретності "18". Там теж про "асвабадителей" багато цікавого. Особливо про Київ, як його замінували, як підривали і хто гасив пожежі. Дивно, що такий фільм на "День Победы" показали

• Подобається Подобається x 7
  13. Полковник

Полковник миється в бані

Впервые узнали?
    Ну, и темнота......

14. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Чого зразу темнота. Колись скачував з нету аудіокнигу Дмитра Малакова "Оті два роки", читає Шумська Галина. Дуже цікаво було послухати. А написав я для тих хто на форум заходить і рве горло про освободітєлєй, може троха задумаються чи для всіх це були освободітєлі. Хоча, правду кажучи вже осточортіло комусь щось доказувати. Мабуть хто хоче, той сам зрозуміє

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ой, як суминіваюсь...
    Дочитую двадцять четвертий том "Літопису УПА". Якраз самий цікавий відтинок - 45-46рр. Там в одному із "Ідея і чин" один із теоретиків засвітив таку хрєнь, що буцім-то багато хто на Україні захоплюється совіцькими ідеями, культурою тощо і що буцім-то треба протиставляти ім свої, ОУНівські... Дотепер не вигоріло, і ніяк не можуть вони зрозуміти, що і не вигорить... Чули, що данські нацюки чудять? І похер бджоли їм на Закони, Права людей, Унії... Ото ж... На сміттярку їх, на сміттярку...

16. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Саме так і написали!? Бандерівці!?о_О Може ці "бєндеровци" були з Рязані?:sad:

---------- Додано в 22:52 ---------- Попередній допис був написаний в 22:46 ----------

Та то тому, що Лубянці свої комуняки і нафік не потрібні...Гундять там щось "нє по дєлу", бізнесу заважають...Інша справа Пєтя "со товаріщі"...Вони ой як Лубянці потрібні, "полєзним дєлом заняти товаріщі, очєнь полєзним".

17. Полковник

Полковник миється в бані

О, как, съездили во Львов......

Львівська обласна адміністрація не запрошує до Львова нікого на 22 червня. Цей день планується вшановувати великим молебнем.
    Про це сьогодні, 13 червня, у коментарі журналістам заявив голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк.
    «Я буду звертатись вже особисто до кожного з владик, щоб ми помолилися за упокій тих, які загинули на фронтах тієї жахливої війни і померли вже після фронту, тих, які трудилися в тилу, тих, в яких забирали майно з домівок і насильно вивозили з території Галичини», – сказав він.
    Він наголосив, що 22 червня має бути «великим днем скорботи і пам’яті».
    «Я ще раз підкреслюю: як офіційна особа нікого не запрошую в область...."

Ладно, перенесём поездку на июль.
    Надо же местную власть уважать.
    А мы, москали, такие.
    Мы власть уважаем.
    Ну, вы все сами знаете,т.к. рабами всегда были и рабами остались.
    Тут распространяться не будем.
    Всем всё понятно про москалей.

18. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Полковнику,
    звичайно ж, день совєтського мазохізму треба святкувати тільки на батьківщині фон Захер Мазоха!

• Подобається Подобається x 1
  19. Полковник

Полковник миється в бані

Опохмелились уже?
    Какой Захер?
    Какой Махер?
    Какой день?
    Я собирался с супругой чисто посмотреть город.
    Уже и этого москалям нельзя?

20. Milena

Milena Member

ось це до чого? кожен судить по собі, мабуть ви рабом і є і ваші діти також раби советскої власті .

---------- Додано в 15:58 ---------- Попередній допис був написаний в 15:56 ----------

можна навідь запрошую вас до себе у гасті подивитесь як раби живуть можливо і вам наше рабство сподобаєтся!

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)