Політичні оффтопи

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Yarema, 15 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Мілко плаваєте!:)))
    А вірніше,то...самі й провокуєте на ненависть до себе!
    Та як-си хочете,так і робіть!:hi:

• Подобається Подобається x 4
  2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

если ненависть с вашей стороны то это как поощрение ....

• Подобається Подобається x 3
  3. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Ну то й що!?о_О Сам цар Петро не стидався працювати у голандського теслі підмайстром...Цар!!! А чому нам повинно бути соромно вчитись працювати по-новому?
    І це логічно! Не влаштовувати ж танці...
    Та коли таке було, щоб українці до москалів в родичі напрошувались!? Ви нічого не переплутали?о_О То Ваші московські ідеологи постійно заклинають "єдіним руссссскім народом":)))...
    Ви адресою не помилились, шановний? Ідіть вимагайте відповіді у пісуарівської влади...Я щось не чув про нестачу хліба на Луганщині доти, доки до влади не прийшли "крєпкіє хозяйствєннікі"...І подєлом Вам!;)

• Подобається Подобається x 6
  4. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Чего-то подобного я и ожидал. Как бла-бла-бла - то "мы победители, мы герои, все по-нашему!!!" - а как до дела - сразу "мы сами не местные, деньги украли, документы потеряли от поезда отстали"....
    Ото - вся вам цена - полушка за пучек в базарный день, "херои".... :haha:

• Подобається Подобається x 2
  5. Bambook

Bambook Persona non grata

Так можна порівнювати дописи ОДНІЄЇ людини. А ловити Ярему на слові, якщо це слово сказав Гранд - це попахує. При чому неприємним чимось...

6. Дальневосточник

7. Bambook

8. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Оце і є справжнє бла-бла-бла;)...

9. Дальневосточник

10. Bambook

• Подобається Подобається x 5
  11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

І в Севастополі відразу з"явилася гаряча вода і припинили будувати вугільний термінал. А з дирижаблів посипалися халявні булки (ось чому в Луганську проблеми з хлібом).

Севастополь - це здається та залізнична станція, де я злізаю з паровоза і на мене чекає вірний таксист Ніяз (чемний і завжди тверезий, чого не можна сказати про інший етнічний контингент) і везе до пансіонату, який тримає вірменин ?

• Подобається Подобається x 8
  12. DISBATya

DISBATya Well-Known Member

ЛЮДЬМИ будьте!!! И любите людей , и уважайте ИХ желание жить в мире и согласии с БРАТСКИМ российским народом !!! И тогда не будет никакой крови , которой вы так жаждете.

13. Yurko NOTOCO

O, да!Але Ми шо,спочатку повинні людьми стати, чи як?Думайте що пишете!Ми вас шо,завоювали і в кайданах тримаємо?!

Останнє редагування: 8 бер 2011
    • Подобається Подобається x 5
  14. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

15. kym

kym Well-Known Member

Хе.... а чого ж та незалежність не впала скажем в в 1943 році чи в 1956 році чи хоча б в 1975 році... Та дуже просто в 43р.Сталін силою закону зібрав армію в двадцять раз більшу ніж колись Чінгізхан і продовжив окупацію України, яку почала Катерина і сто тисяч українців, які воювали проти окупантів Сталіна не дали ради. Але їх справа не пропала даром бо в 90 році нащадки вояків УПА таки розвалили СССР. Бо як би тоді у Львові не почали мітингувати ... підтримувати прибалтів не організували ланцюг Львів -Київ і не відправили у Верховну раду 120 українців, то не було б нічого, а зараз була б нова форма Російської імперії. І це було не легко бо ніхто КПРС і КГБ тоді не відміняв і ніхто не знав чим це закінчиться... але кінчилось закономірно імперія розлетілась на куски. А ви тепер пропонуєте відзначати імперські свята....
    От цікаво інше... чому скажем російська меньшина в Берліні не проводить парад "ПОБЕДИ".... А відповідь проста... В ФСБ порахували що немає сенсу... Дестабілізувати обстановку в Німеччині нема потреби ....бо німецькі заводи за даром не купиш... дармовий транзит до Франції німці все одно не позволять німецьку землю росіянам все одно не продадуть, за газ ціну дадуть стільки скільки він коштує....нехай українці дорожче купляють... .. от і ФСБ не фінансує завідомо програшний проект.... а в Україні можна і профінансувати... як результат може пару лишніх заводів хапнуть, а місцеві агенти поможуть шуму наробити. ... Тільки як завжди результат таких дій ФСБ буде не такий який вони прогнозують

• Подобається Подобається x 6
  16. Yurko NOTOCO

Ой,та думають,що новим Пактом а ля Рібентроп німців за бороду злапали,а лохата Маркелька їм поможе!А лохи вже перевелись,навіть в Болгаріі і 2-а шарова Побєда не світить,газ не спішить просто-так транспортуватись,та й таке різне ще може та-а-к поміняти пляни...що і справді,хоч ставай підданим китайського імператора і цілуй му пантофлі!
    Врешті зобачимо,що з того роя та вийде!Як думаєте,буде в Рос'і два Дні Побєди?:)))

17. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

да ну? я так понял это он продолжил оккупацию путем изгнания с территории Украины "про-украинских" властей? ну-ну, вас не смущает нахождение в этой армии огромного числа мужского населения Украины ? разумеется за исключением отдельных западных рэгионоф ? следовательно Сталин собрал армию в том числе и из украинцев для оккупации Украины???? :wacko:
    неа, не так все СССР развалили партийные боссы которым хотелось поцарювать на местах, или Кравчук славный нащадок воинов УПА ? первый секретарь КПУ ??? или забыли про то что в Украине референдумов о суверенитете было два?

угу с 91-го года все усилия ФСБ направлены на празднования Дня победы :wacko: в Украине ...............

18. Yurko NOTOCO

Точно!Все в інтернетний гудок...ту-ту-ту-у...:)))

19. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Так я не проти але нехай братній народ живе в своїй країні і не хвилюєть хто в мене герой і яку перемогу чи інше свято я буду святкувати:)

20. kym

kym Well-Known Member

А ви не скажете як це мужське населення україни попало в армію... то я вам скажу . Був окупаційний закон про військовий призов і бідному українцеві діватись ні куда було... або на гарматне мясо на фронт, або спочатку в сибір а потім в штафбат на той же фронт. І це що Сталін робив не нове ...в англійскій імперії індуси на боці англійців проти других індусів теж воювали.... так всі окупанти робили.
    Фактично всі українці в красній армії були колорабціоністами... і винити їх за це не можна бо це було не по своїй волі.
    Ага партійні боси....))))))) вони і так царювали... перший обласного обкому КППС - був цар і бог на місці і ніхто йому нічого не міг зробити... ні один теперішній олігарх не зрівняється по можливостях з самим захудалим головою обкому партії.
    вас погано інструктували в ФСБ, або ви неуажно читали Леніна... що буває коли низи не хочуть а верхи не можуть
    ні...... на ліквідацію України як держави, бо бракує росії словян для війни в Чечні і на Кавказі в цілому

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)