Політичні оффтопи

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Yarema, 15 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Тут інше...Тут дія породжує протидію. Проти тотального насильства неможливо боротися інакше як насильством. Насильство - війна, а військова організація завжди несе елемент тоталітаризму...Ніхто не знає, як би діяла ОУН в демократичній державі, де була б можливість мирної боротьби за владу...Тому не треба притягувати за вуха тогочасні реалії і сьогодення, як це робить пан Василь. Треба ОУН оцінювати з точки зору їхніх цілей, а це - побудова самостійної української держави. А засоби були такими, якими і могли лише бути. Хоч в Польщі 1930-х років, хоч в СРСР 1940-1950-х...Може Ви запропонуєте якісь інші варіанти? То, будь ласка! Поміркуємо;).

---------- Додано в 17:16 ---------- Попередній допис був написаний в 17:15 ----------

Енгельса чи Каутского? Чи не згодні ні з тим, ні з тим...:haha:

• Подобається Подобається x 6
  2. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Я с Вами в основном согласен - в оценках истории - если счиать ее - историей. Но вот когда историю начинают тащить в сегодня - да еще историю весьма не однозначную... Ведь есть у нас точки соприкосновения - да та-же упоминавшаяся Олена Телiга....
    Вот именно. Противсiх я.

• Подобається Подобається x 1
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Щось ви прибідняєтесь. Може "За Родину"?

4. Yarema

Якщо Ви про мене, то я нічого не збираюсь тягнути у сьогодення. Треба просто робити висновки з історії, а не копіювати...Тому я противник радикальних крикунів на кшталт Тягнибока і Ко...Але я за те, що всі ті, хто боровся за незалежну Україну були героями для громадян сувереної держави, незважаючі на їхні помилки чи недоліки. Бо це є логічним. А от вважати героями тих, хто нищив український народ і боровся за владу поневолювачів - це ганьба!...Хоч я і розумію, що в цьому питанні ми з Вами спільної мови, на жаль, не знайдемо...Маю такий гіркий досвід. Який би не був росіянин найпрекраснішою людиною, але чомусь він ніколи не може зрозуміти національних прагнень українця. Це ж стосується і малоросіян.

• Подобається Подобається x 7
  5. smeet

smeet просто спілкуюсь

Луценка хочуть посадити за 140 тисяч гривень,які в виді пенсії дав шоферу,що тепер зроблять з туристом в Японію?
    Попробували б. Чекаю і дуже. Зразу б попросив політичного притулку в США.А з ним там можна жити. То не проста еміграція. Політичним дають зразу ж громадянство, і грошову підтримку типу зарплати, на неї можна нормально жити.:)))

• Подобається Подобається x 5
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Щойно пожалів, що не на державній роботі.:haha:

• Подобається Подобається x 2
  7. nikolas

nikolas Well-Known Member

Прочитав і згадав,як мій сусід співробітник МВС до останніх виборів у місцеві ради був в БЮТі,а після опинився в ПР.Тупо поміняв совість на посаду нач.райвідділу УМВС,отакий "нєпокобілімий"виявився.

• Подобається Подобається x 3
  8. Yarema

А чого ж москалики постійно мусолять про якісь зв'язки американських компаній з німецькими концернами. Напиклад з ІГ- Фарбе індустрі...Брешуть сволоти!?о_О
    Який Ви, всеж-таки, меркантильний!:)))

• Подобається Подобається x 2
  9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Запроданець. В 30-ті і 40-ві роки ще такі вчителі були і сільські голови. Що дивуватися що їм вночі хати палили.

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

За:310 Проти:15 Утрималися:0 Не голосували:25 Всього:350

ПР - За:180 Проти:0 Утрималися:0 Не голосували:0 Відсутні:0
    БЮТ - За:7 Проти:10 Утрималися:0 Не голосували:12 Відсутні:84
    НУ-НС - За:41 Проти:4 Утрималися:0 Не голосували:12 Відсутні:14
    ПФ - За:37 Проти:1 Утрималися:0 Не голосували:1 Відсутні:2
    КПУ - За:25 Проти:0 Утрималися:0 Не голосували:0 Відсутні:0
    НП - За:20 Проти:0 Утрималися:0 Не голосували:0 Відсутні:0

БЮТ і НУНС - красавчеги :))).

• Подобається Подобається x 1
  11. Sandy

Sandy GRAND

12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Скажіть. будьте добрі,чи хоч один випускник Львівського міжнародного факультету працював хоч шофером в якомусь посольстві за кордоном? Це я не язвлю,бо знаю що навідкривали міжнародних купу.але признають лиш той Київський, де вчаться золота молодь, що на заняття на бумерах, мерсах і порше їздять, і тільки звідти беруть на роботу в посольства, і ще беруть в міжпарламентську асамблею Ради Європи,якщо в тебе тато Президент України, навіть коли ти студент третього курсу.
    І в Ужгороді є міжнародний і в Рівному і в Кіровограді, і в Хусті,скоро напевне зроблять в Синьовидному головне щоб батьки бабло з Італії та Португалії заганяли.а в дипломі напишут хоч що.У нас вміють дипломами торгувати. (Bambook ще раз прошу вибачення, до Вас мій допис не відноситься,бо я не знаю де Ви працюєте, просто Ви згадали за міжнародні відносини і мене прорвало). У мене у знайомого в Києві два сини,закінчили ВУЗ. В одного спеціальність міжнародне право,в іншого нашеправо. Так в того в кого наше-той роботу знайшов,а той що з міжнародним, той сидить вдома.

13. Bambook

Bambook Persona non grata

14. smeet

smeet просто спілкуюсь

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

16. smeet

smeet просто спілкуюсь

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

18. smeet

smeet просто спілкуюсь