Політичні оффтопи

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Yarema, 15 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Ну вы и даёте. Взяли и всё (как по мягче и дипломатичней) принизили.

Я без плохого умысла, честно слово. Один там был намёк (воздушные замки, дракон), а про прекрасного война как есть. Не просто было найти нужную картинку.;):give_rose:

• Подобається Подобається x 3
  2. -

• Подобається Подобається x 2
  3. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  4. Nevermind

Nevermind Просто персона

Комплимент? Это обычная констатация факта. :)

Не припомню, что танцевала для Вас такой танец... :scratch_one-s_head:

Вы правы. Ну не могу я разорваться!!!:)))

---------- Додано в 21:35 ---------- Попередній допис був написаний в 21:30 ----------

Верю, солнце :yes:
    Я вообще мало где замечаю плохой умысел... :blush:

---------- Додано в 21:37 ---------- Попередній допис був написаний в 21:35 ----------

5. Spika

Spika Well-Known Member

:flag_of_truce:

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Дивно...
    Цілий день всі мовчать за вибухи у Макіївці...
    Що скажете, панове?

ОРГАНІЗАТОРИ ВИБУХІВ: ЗАМІНОВАНО 5 МІСЦЬ СКУПЧЕННЯ ЛЮДЕЙ

7. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну от і підірвали б адмініСРАцію...а не

8. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

9. VasMT

Я читав думки на "Незвичному дні".
    Хотілось би логіку зрозуміти...
    Як сказала УП, вибухи приведені в дію дистанціно. Але 17.00 вже минулось... Ні вибухових пристроїв не знайшли, ні організаторів не злапали, ні вибухів... Дивно!?

10. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Зараз буде можливість професіоналу Хорошковському довести свою профпридатність.

---------- Додано в 18:38 ---------- Попередній допис був написаний в 17:54 ----------

"Влада створює видимість терактів, щоб посилити вплив спецслужб" http://novynar.com.ua/politics/151145

11. smeet

smeet просто спілкуюсь

До чого тут це. Хіба я казав таке? Просто завідуючий приніс заяву і каже,треба завжди вступати в ту партію, яка при владі. Я йому кажу, що Ти мене сам перестанеш поважати,якщо я буду бігати з партії в партію. Як я можу вступити в ПР якщо я секретар міського БЮТу. Він правда моїх аргументів не зрозумів,і йому було дуже дивно,як я його не послухав, сказав що висновки з моїх дій не заставлять себе довго чекати.

• Подобається Подобається x 7
  12. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Як це без допомоги!?о_О А продаж американцями технологій і устаткування? Танк Крісті, авіадвигуни Пратт-енд-Вітні, Трактор "Фордзон", полуторка Форд-АА (Газ-АА), італійські кораблебудівні технології і навіть кораблі (славетний лідер "Ташкент"), Танк Віккерс шеститонний (Т-26), французьки авіавдигуни Іспано-Сюіза (М-105) тощо? В Німеччині теж саме відбувалось і там також вкладались американські фінанси і радянська сировина...А ви кажете "чудо". Чудес не буває!;)
    Оце селяни, яких заморили голодом, ПІДТРИМУВАЛИ сталінське "економічне диво"!?о_О Обалдєть!

• Подобається Подобається x 7
  13. VasMT

Сміт же на державній роботі... Сам у БЮТі. Нічо...Не вигнали.
    Якщо про мене, то я йшов проти начальства у випадках, коли начальство було не праве. На державній роботі це можливо, бо держава тебе захищає.
    А от Ви шановний, я впевнений, свого пенсіонера-наймита, який би наважився чесно озвучити свої політичні погляди відмінні від Ваших, копняками би вигнали...

---------- Додано в 10:33 ---------- Попередній допис був написаний в 10:32 ----------

Ну що? Дочекались? Чи ще в очікуванні :)))
    Ожидание смерти страшнее самой смерти (с)

---------- Додано в 10:49 ---------- Попередній допис був написаний в 10:33 ----------

Ключове слово тут ПРОДАЖ! Це в Росії...

Не відбувалось цього в Німеччині. Німеччина мала величезні борги на 30-й рік. Гітлер і Со повністю відмовились від зовнішньої економічної допомоги. Натомість зробили сприятливі умови для своїх банкірів. Промисловість була націоналізована і введена трудова повинність. С/г: селянські господарства були обкладені податками і вимушені були продавати державі продукцію задурно...
    Всенародна підтримка була. Правда базувалась на різних принципах всенародності... Але це окрема тема :mocking:

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я навіть з не таких принципових питань на начальство болт забивав. А якби таке почув - так взагалі забув би значення слова "начальник". Ніколи набите пузо не брало в мене гору над переконаннями.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

поки що так...

Ну ті поліські хлопи... навішають і оком не моргнуть.
    Державні чиновники напряму залежать від політики. А кожен чиновник боїться, щоб його не знєли гет, тому пляше під дудку правлячої партії.

Що стосується мене, то вигнав я за своє життя трьох людей з роботи. Двох - за пянку, одного за хронічне самоуправство.
    Зараз у мене колектив з 20 людей. Хто якої політичної орієнтації - без зеленого поняття. Є одна єврейка, одна росіянка, двоє з східної України, які в жарт постійно мені доводять, що вони українці і виключно зі мною вітаються: Слава Україні.

16. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

У нас, на фирме, хорошим тоном считается приветствие "шалом" ;)

17. VasMT

У кожному жарті тільки доля жарту! Слава Капесес ;)

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А комуністи взагалі такі відповідальні були, що від батьків відрікалися заради партії.

19. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Красиво :)

Всегда считал, что большевички и УПА - два сапога - пара :)))

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Лишається поцікавитись яку ВИ політичну платформу підтримуєте?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)